Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiu co za ulga, że już mu mija ☺️ Iwwwa ma rację. Nie da się zapobiec. Ja jak byłam mała też miałam to świństwo jakoś przed samą Wigilią i też leżałam w szpitalu. Bez mamy! Bo wiecie jak wtedy było. Trzymajcie się bo tworzycie świetny duet i zobaczysz jak Aluś będzie miał 20lat jacy będziecie związani 😉

Dzień dobry 😘
  • Dziś mamy piękny słoneczny poranek w końcu 🤪 🤪 🤪 ale mrozny 🤢
  • Może pójdziemy na spacer 😉heh mogę patrzeć za samochodem 🤪 🤪 🤪 🤪może już coś w przyszłym tygodniu będziemy mieć 🙂
  • Kurcze muszę sobie kupić jakieś witaminy bo coś paznokcie mi się rozdwajają 😮
  • Aniu i jak Ty się czujesz to krwawienie ci ustało???

• Mamusia
    buuterfly napisał(a):
    Kasiu co za ulga, że już mu mija ☺️ Iwwwa ma rację. Nie da się zapobiec. Ja jak byłam mała też miałam to świństwo jakoś przed samą Wigilią i też leżałam w szpitalu. Bez mamy! Bo wiecie jak wtedy było. Trzymajcie się bo tworzycie świetny duet i zobaczysz jak Aluś będzie miał 20lat jacy będziecie związani 😉

Jak będzie miał 20 lat to niech się wiąże już z kimś innym 😜 😁 Mamusia będzie mieć wtedy wolne 😜

A tak z samego rana dostałam wiadomość, która nie powiem, wcale mnie nie zaskoczyła. "Ojciec" Alka nie żyje.Cóż.. aż chce się powiedzieć "a nie mówiłam"..

• Mamusia
    eloite napisał(a):
    buuterfly napisał(a):

Jak będzie miał 20 lat to niech się wiąże już z kimś innym 😜 😁 Mamusia będzie mieć wtedy wolne 😜

A tak z samego rana dostałam wiadomość, która nie powiem, wcale mnie nie zaskoczyła. "Ojciec" Alka nie żyje.Cóż.. aż chce się powiedzieć "a nie mówiłam"..

O.o no a mnie zaskoczyła troche nie powiem.
    Kasiu co prawda to prawda, tworzycie świetny duet i to zdecydowanie widać/
    Jezeli chodzi o rota to nic sie nie przejmuj to co moglas to zrobilas :*
    A jak Alus wyzdrowieje to mam nadzieje ze sie spotkamy 🙂

• Mamusia
    hejka kochane
    i jak tam Alek nie wymiotował ci juz Kasiu?
    a co do jego ojca...hmmmm smutne...ale nie wiem ...może czegoś nie doczytałam...o tym ,ze \'\'to przewidywałaś\'\'...
    jak można spytać co mu się stało?

u nas dzień raczej pochmurny....dziś wzięłam się od rana za sprzątanie i jeszcze tylko podłogi muszę zmyć i będzie ok 🙂
    a popołudniu spacer do mamy 🙂

wczoraj mój tak mnie wkurzył ,ze brak słów...i w sumie chyba bardziej zawiódł...ale szkoda gadać... 🤢

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):

i jak tam Alek nie wymiotował ci juz Kasiu?
    a co do jego ojca...hmmmm smutne...ale nie wiem ...może czegoś nie doczytałam...o tym ,ze \'\'to przewidywałaś\'\'...
    jak można spytać co mu się stało?

Nie, na szczęście noc przeleciała prawie bez problemowo. Prawie, bo bardzo kaszle i rzeczywiście dziś rano miał odruch wymiotny, ale to od tego kasłania.
    Co do "ojca" to rzeczywiście bardzo współczuję jego mamie. Wiem na pewno, że o niego walczyła, starała mu się pomóc. Poza tym wiadomo: to jej dziecko, a nie ma większej tragedii niż śmierć dziecka, nawet jeśli jest dorosłym człowiekiem.
    A. od dłuższego czasu miał poważne problemy ze sobą i z narkotykami. Jakiś czas temu trafił do szpitala psychiatrycznego, bo nie potrafił sobie już dać ze sobą rady. Dużo wówczas do mnie dzwonił i trochę przegadaliśmy temat. Mówił, że się już lepiej czuje, chciał się spotkać po wyjściu. Ale przez dwa miesiące się nie odzywał, chyba odczuł, że nie wiele mnie interesują jego problemy, bo mam własne. Nie wiem jak zmarł, ale podejrzewam, że był w tym jego udział.

Ja już od sprzątane mam, bo dzisiaj wpada moja znajoma w odwiedziny do nas. Młody właśnie zasypia, więc wtedy ja bach pod prysznic szybko i może przelecę po jakieś ciastko do kawy.
    Fajna pogoda chętnie bym wzięła młodego na spacer, ale niestety.. Jak trzeba siedzieć w domu to trzeba 😜

• Mamusia
    Eloite...no nieciekawie,zal człowieka ,ale co sam sobie w dużym stopniu winien....mój były też tak niedługo skończy....podejrzewam ze nie wytrzyma długo ...z tego co wiem to non stop pije i ćpa....ile organizm wytrzyma....ale ponoć już ludzi nie poznaje i świruje....
    no ,ale to już nie moja sprawa na szczęście......kiedyś próbowałam nie raz go tego wyciągnąć jak dopiero zaczynał...nie dał się więc nie wytrzymałam długo takiego toksycznego związku i w porę zrozumiałam ,ze to nie ten......

za chwilę zacznę usypiać małą... i wtedy wrócę- 🙂

• Mamusia
    hehe dobre...nie ma to jak aktualna promocja....
    zdaje się,ze to miało być już tydzień temu tak....?
    lepiej późno niż wcale heh 🙂
    pełen szacun....już nawet posadziłaś... 😮

a ja se chyba dziś z nudów połażę w końcu za tymi szpilkami co chciałam i dla małej za adidaskami na wiosnę mają super w CCC z myszką miki ,a ona szaleje przy tej bajce 😁

• Mamusia
    Wiec tak, Kasiu dzielna nasza! 😘 ciesze sie bardzo ze Alek wraca do sil 😘
    Co chwila o Was mysle 😘
    I absolutnie sie z Iwa zgadzam, szczepione nie szczepione i tak zachoruje. Wiec te mysli ze moglas zapobiec zostaw daleko za Wami.
    Wazne teraz jest zebys spowrotem znalazla spokój i odetchnela z ulga ze juz ok.
    A co do ojca... hmm.. przykro, nie przykro bo chyba sam na to pracowal 🤨
    Ukochaj mocno szkraba 😘 😘 😘 😘

Elka.. ja Cie normalnie nie LUBIE! Ty ciagle mi takich smakow narobisz ze az czuje zapach potem tego zarelka glodna chodze nie wiadomo co bym wszamala 😜 😜

Madziu faceci to idioci nie przejmuj sie co kolwiek Ci nie powiedzial czy nie zrobil 😘 😘

Perelka takie delikatne plamienie co jakis czas...
    i ten dziwny skorcz... tez juz tylko czasem.
    minie 😉

No.. a marcel szajbus wariuje dzis placzliwy strasznie ... nie wiem co z nim 🤢
    I ten cholerny katar... juz 2 tydzien 🤨 nie wiem... on juz jak widzi aspirator to wieje i zamyka sie w pokoju 😮

ehh.... powiedzcie mi nie....
    czy ja jestem uposledzona czy kurna cos z ludzmi jest nie tak...
    Znalazlam kilka fajnych oglozen o wakacje... I zeby sie dowiedziec wiecej co i jak...dokladnie zadalam takie pytanie
    ".. ... chcialabym sie dowiedziec czy oplaca sie u Panstwa pobyt dziecka do lat 2 ( dziecko nie potrzebuje dostawki itd poneiwaz spi z rodzicami) I ile wynosi ewentualnie stawka za dobe. ....."

a wiara mi pisze juz jaki termin.... albo wogle jeden to juz chcial rezerwowac zamotany jak tampon.. a 3 babka wogle nie na temat ze za domek placi sie 120zl /doba a za osobe 20 zl/doba.....

i nie wiem czy ja jestem nienormalna czy Ci ludzie

• Mamusia
    Franklinowi trampałki kupiłam i będzie w nich ganiał 😜 A promocja od poniedziałku miała być. Letkie, że tak powiem niepoprawnie opóźnionko 😁 Oj tak buty też muszę kupić. Bo mam tylko kozaki i kalosze w szafie 😮 No i kapciuchy 😉 Ale gdzie nie spojrzę to wszystko na mega szpilach i koturnach 😞

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):
    hehe dobre...nie ma to jak aktualna promocja....
    zdaje się,ze to miało być już tydzień temu tak....?
    lepiej późno niż wcale heh 🙂
    pełen szacun....już nawet posadziłaś... 😮

a ja se chyba dziś z nudów połażę w końcu za tymi szpilkami co chciałam i dla małej za adidaskami na wiosnę mają super w CCC z myszką miki ,a ona szaleje przy tej bajce 😁

ja widzialam Madziu te szpilki co pokazywalas na all... u nas za 99 zl!!!!! 😮 chyba ich porabalo 🤢
    A Adki zamowilismy M z all.. uzywane co prawda bo na nowe nas nie stac a on musi miec ze skorki bo kurna tak mu sie poci w takich zwyklych ze masakra 🤨

• Mamusia
    Anka wiem o czym mówisz...ja też nieraz mam takie sytuację,ze mam wrażenie ,ze ludzie wysyłają mi gotowe kiedyś tam już dawno odpowiedzi całkowicie nie na temat...także dla mnie standard...debilizm się szerzy i tyle...
    a co do mojego to ja bym to olała...ale konsekwencję mogą być poważne... ☺️

• Mamusia
    buuterfly napisał(a):
    Franklinowi trampałki kupiłam i będzie w nich ganiał 😜 A promocja od poniedziałku miała być. Letkie, że tak powiem niepoprawnie opóźnionko 😁 Oj tak buty też muszę kupić. Bo mam tylko kozaki i kalosze w szafie 😮 No i kapciuchy 😉 Ale gdzie nie spojrzę to wszystko na mega szpilach i koturnach 😞

fajne balerinki sa w CASU... macie cos takiego?? 🙂
    A jakei mu trampole kupilas?? Ja sie czaje na jakies takie szmaciaki ale to blizej jak sie cieplo zrobi... tylko noo jak znowu mu bedzie sie tak pocic to dupa 🤢