Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja dałam Elka tak na prawdę grosze...patrząc na ceny niektórych salonów tatuażu...więc...wiesz opłacało mi się i taniej nikt by mi nie zrobił jak ten gość...to dobry kolega mojego męża,więc zrobił za symboliczny koszt ...tak to musiała bym pewnie ze 300 zł dorzucić.... 🤢 🤢 🤢 🤢
a wtedy to szkoda było by mi kasy....
jedno jest pewne to nie jest mój ostatni tatuaż...na bank jeszcze kiedyś coś sobie zrobię.... 🙂

u nas dziś też bajeczna pogoda...mała się wylatała na działce...oby taka pogoda była również w te dni co pojedziemy na domek....
jut też w plener ...a popołudniu grill u znajomych 🙂

• Mamusia
oo to dla mnie o ta 100 za duzo na takie cos 😉
ale wyglada fajnie.

Kasiu gratuluje 😉 🙂
I trzymam kciuki za maturke 😉

My dzis od rana w poszukiwania uchwytu na doniczke...
zakupy sprzatanie a pod wieczor na dzialke i maly grill...
Marcel byl w niebie caly umorusany eheh
Niedawno wrocilismy, nie chcialo sie tylkow ruszac tak przyjemnie 😉
Ale M do spania juz..
kapiel mleczko i nyny ciekawe o ktorej jutro wstanie 😉

:**

• Mamusia
świetna kiecka, tyle, że do takiej trzeba mieć biust więc ja odpadam 😉

pytałyście o Alka, więc na szczęście z tą ospą to był fałszywy alarm. rzeczywiście wysypało go strasznie, miał bąble z płynem, ale obejrzały to Panie ze żłobka i lekarz i to na szczęście nie ospa, a prawdopodobnie reakcja alergiczna na pogryzienie (mrówek?)
oczywiście Alek kaszle i cieknie mu z nosa (czyli jak zwykle)
teraz usiłuje go uśpić, bo później mamy gości a muszę się jeszcze wyprysznicować (dziś dla odmiany wolę bez alka)

u mnie tak samo, wieczory i noce najgorsze. cieszę się, że mam teraz tą maturę, bo kiedy się stresuje udaje mi się o nim nie myśleć.
chociaż wiem, że to nie jest żadne rozwiązanie, tylko odsuwanie tego w czasie..

• Mamusia
Elka jak Ty nie masz cyckow to ja nie wiem kto je ma 😜
na fotkach widac ze masz czym oddychac, a jak Kaska mowi a widziala to ocenia fachowym okiem:P
hehhe 😘
Fajna kiecka 🙂 🙂 ja bym wygladala ja poczek a bardzo mi sie podobaja takie falbany itd 🙂 🙂

Kasiu dobrze ze to nie ospa.... 🙃 🙃
A Ela ma racje moze to alergia?
w sumie do okola bardzo duzo takich osob psikajacych kaszlacych... te nagle zmiany pogody robia swoje bo pylenie of corse tez.

u nas niedzielka oki... rodzinnie troche spacerowania.
ogolnie tylko klapa bo aparat cos protestuje.. tzn juz dawno ale walnelam i bylo ok.. a teraz to jakas magia 🤢
rozgladam sie za nowym, moze jakis dobry ludz sie napatoczy chetny zabrac mi na raty 😜 😜

jutro bez planow a we wtorek jade z M od rana do rodzicow, bo k robi tesciom remont.
😘 😘

• Mamusia
hahah tak jak dzwigiem je podniose to cos tam jest.
PRZEGRAŁAM WALKĘ Z GRAWITACJĄ :p
No ja ćwicze brzuszek, bo mi S obiecał kostium na lato więc chce jakos wyglądać.
No my oglądnelismy mieszkanko, eh troche pracy tam trzeba włożyć. jednak pokoj nie tak duży jak miał być ale widok przecudny jest. I raczej napewno sie zdecydujemy bo tanije nie znajdziemy. a okolica, cisza spokoj i piękne pola nowohuckie 🙂
No ale to jednak ten jeden pokoj. No ale trudno, nie stac nas na lepsze

• Mamusia
Elka rozumiem ze wynajmujecie, a za ile takie mieszkanko u Was stoi???
Bo jestem ciekawa jak to w wiekszych miastach sie rozklada.
Jednen pok. to nic, fajnie ze sami 🙂
A szczerze Ci powiem ze my sie obracamy tylko w 1 pokoju 🙃 😜
kuchnia i lazienka..Chyba ze ktos przychodzi to w duzym.
Takze nie ma co 🙂

A oczywiscie widoczkiem sie pochwal 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Niestety nie mam na razie zdjęć bo oferta nie z internetu.
Sprawa wygląda tak, że babka chce wynająć za nic tylko żeby sobie tam opłaty płacić i czynsz, (530 zł + prąd i woda, liczniki)
Bo miała złe doświadczenia z ostatnimi lokatorami,
Więc mieszkanie jest do remontu.
To jest 10 piętro.
Jak tam bede to porobie zdjęcia jakieś 🙂
Aniu no niby my w kuchni ciagle wszyscy ale wiesz, chcielismy osobny pokoj dla malutkiej, żeby sobie wkoncu siąść i oglądnąc film spokojnie czy coś.. :/
A mieszkania to tak różnie od 700 w górę za sam wynajem ale to jak by było takie to i tak okazja.

AAA a co do psa to nie ma problemu na szczęście, więc sie ciesze bo nawet jest w cholere miejsca zeby sobie biegała tylko sie musi nauczyc chodzic ze mna i z dzieckiem. Bo ona jest nienormalna na zewnatrz.. :/

Hej Laseczki !!! 😘 😘 😘
Ja przed chwilą wróćiłam ze żłobka wiec popijam kawke i do was zaglądam 😉
U nas wszystko po staremu pozatym ze narazie mam dwie prace nową i stara ;/
ale dzis bedzie kierownik i daje w starej wypowiedzenie no ale jeszcze pracuje ...
Malutki ostatnie dni miał cosa z uszkiem wiec mielismy cieższe dni ale juz naszczęśliwe po 🙂
Pogoda ostatnie dni jest tak piękna że non stop jezdzmy na działke do rodziców mały ma tam lux bo zjeżdzalnia piaskownica i mase zabwek i pola do biegania 😁
M moze do miesiaca lub troche dłuzej wyjedzie do pracy do Niemiec 😞
nie wiem jak dam rade, ale moze to i dobrze .
Ogólnie leci jakoś, nie powiem ze mam dosc ze z jeden pracy chodze do drugiej ale i tez troszku wiecej zarobie 😉 .
Zaraz bede wstawiałą obiad bo niebawem do pracy 🙂
życze wam udanego dnia bo znów jest piękna pogda 🙂
Eluś super ze takie mieszkanko udało wam sie znaleść bez odstepnego to rzadkość
ciasne ale własne ! 🙂)
Kaska trzymam kciuki za mature Kochana ! :**
Buziolki dla wszystkich maluchów!
ps: ale zazdroszcze tym co mają już długi weekend 🤨

• Mamusia
Elka no to fajnie, a ile to metrow jest??
A dla malej mozecie jakis kacik zrobic, jak pokuj w miare ustawny to meblami przegrodzic na 2.. u nas duzo osob tak ma 😉

KASIUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODAJ MI NAZWE NA KREM NA ROZSTEPY!!
PAMIETAM ZE TY MILALAS JAKIS DOBRY

no dlugi weekend... szkag trafil 😠
dzis robimy ten balkon do konca, i wieczorem jade do mamy na kilka dni bo Karol jutro ten remotn bedzie robic a w srode i czwartek na Niemcy 🤢 🤢 takze sympatycznie 😠
Najlepsze w tym wszystkim jest ze prosil brata zeby pjechali ze 2 zeby sie wymienili w kierowaniu co bedzie szybciej.
A ten leser ***************************************************************************************** ze nie 😠 😠
tak mnie wku!!! ze brak slow!!
stary kawaler pierdziel tapczanowy ********************** 😠 😠 😠
co on ma sam do roboty.. zamiast brat pomoc zeby nie siedzial w swieto dzien wolny kij wie gdzie w aucie.
Brak mi slow na tego czlowieka. Chcialam T napisac ze ma go ogarnac to K tylko ze lzami w oczach powiedzial ze mam wojny nie robic.
Ale ja swoje i tak powiem!! Przy pierwszej lepszej okazji I w d mam czy mi wyjebie czy sie obraza wszyscy

lece ogarnac sie chwile na dzialke, potem musze isc na lake jak M uspie jeszcze po mlecze isc na syrop 🤢
😘

• Mamusia
Aniu wiem, że to Cię nie pocieszy, ale my też sami cały ten śmieszny weekend. Ja go jakoś nawet nie czuję. Tyle tylko, że muszę dzisiaj jechać zatankować i zrobić zakupy bo przez to gówno wszystko zamknięte będzie. A że oboje zasmarkani jesteśmy plus Franek w nocy miał gorączkę to już w ogóle jestem bardzo szczęśliwa.

• Mamusia
U nas nie ma weekendu kompletnie.
Aniu niby nie takie małe bo 38m2 ale naprawde pokoj miał byc 9x3 a wcale nie ma wiec nie mamy jak zastawić jej kącika a też myslalam o tym.
Nisia dzisiaj wyrżneła i obrysowała sobie buzka.. ehh zbój mały kochany. Zaraz zje rosołwk i lulu a ja sie biore wkoncu do roboty. Poszłam do sklepu a mięsa juz wogole nie było, a chciałam na jutro grrr...

• Mamusia
hejka
u nas upał...pięknie jest
Elka gratuluję zmiany mieszkania....zawsze lepiej na nowym 🙂...biedna Nikusia mocno się poturbowała?
Dosik i jak w nowej pracy?
u mnie tez z praca w końcu ruszyło wczoraj byłam pierwszy raz na 5 godzin w tym sklepie gdzie pracuje moja teściowa...nie było źle..ruch duży ,roboty wiele dlatego szybko minął czas...a dziś na 3 godziny,bo wiadomo ze wiele muszę się nauczyć 🙃ale to się da 😎
...najważniejsze ,ze jakaś dodatkowa kasa będzie wpadać 😁 😁 😁