Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no tak nie możemy od nich wiele wymagać heh ważne że synem się zajmuje a to bardzo ważne w życiu małżeński ja to musiałam sam na siebie polegać we wszystkim 😞 a jak już szłam do lekarza a wiesz jak to jest idziesz na daną godz a siedzisz dwie i zaraz tel był gdzie się szlajam bo nerwy już mu puszczały i raz usłyszałam że woli iść jeb.... do roboty niż z nimi siedzieć czyli z dziećmi 😞 i to było bardzo przykre że tak traktował własne dzieci ehhhh to już potem z nimi latałam wszędzie przez czas małżeństwa mało gdzie wychodziłam sama za to teraz jest lepiej mój mi pomaga jak jest zajmie się dziećmi nawet nie swoimi i to mnie cieszy ugotuje sprzątnie 🙂 a tamten nawet sam se zupy nie umiał podgrzać w mikrofali bo twierdził że kupił to dla mnie żeby ułatwić mi życie nosz k.... szlag mnie trafia jak mysle o tym 🤢

no nic Dosiczku kochany muszę mu to dupsko przebrać pobawić się z nim i dać go nyny i do garów kobita 🙂mam nadzieje że już będziemy więcej się tutaj Wszystkie spotykać i dużo klechać jak przkupki na targu 😜

to widzisz masz teraz porównanie i widzisz ze zmieniłaś na lepsze
ja bym tez kurczycy dosta ła jakby fecet taki był 😮
kurde kiepska pogoda jak nie wiem ;/
chciałam poszwedac sie po sklepach kupic jakas bluzke ale w taka pogode to wole siedziec w domu 🥴

no jest brzydko wiatr wieje i jest zimno brrrrr mmm sklepy marzy mi się yhhhh ja wczoraj przymierzałam piękną marynareczkę z delikatnego materiału z rękawkami 3/4 superowa ale cena 79 zł 🤢

no to do usłyszenia Dosik i ucałuj Kacperka od nas 😘
  • Miłego czytania Kochaniutkie 😘 😜 😉 😎 heh mam dziś bardzo dobry humor ale nie wiem dlaczego 🤔
  • To do usłyszenia 😘

• Mamusia
    Bazgrolaki jedne!!! 😁
    Pozniej nadrobie, mój chłop chyba czeka na wpierdziel, bo nie odbiera a wie ze to jest najgorsze co moze zrobić...
    Obkupiłam sie buaahahahah
    Małej pampersy, płyn do mycia, do mieszkania wiaderko za 3,99 😁 i ściereczki bo są rewelacyjne w biedronce do sprzatania, gąbke Sebkowi, chusteczki małej, śmietana i płyn mamie do prania i tyle...
    Padam, ide mala polozyc zaraz i sie biore za gary

Mój dom jest czyściutki obiad zrobiony ! 😁
    Elka to nakupowałaś ja tez musze jakies mały zakupy dziś piknąć bo nie mamy zadnego pieczywa w domu 🤔

hejo młody śpi zupka się gotuje a ja pojadłam śniadanio-obiad 😉 teraz mi gary trza iść myć nie chce mi się za chwilkę młody ze szkoły przyleci 🙂

• Mamusia
    Ja posprzątałam dwa pokoje i brakło mi mocy. W ogóle ostatnio nie mam siły. Nic mi się nie chce. Szybko się męczę.
    A Ela o kłakach to ciiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Moja ostatnio złapała znowu kleszcza, a ona ma alergię na ślinę pcheł i kleszczy co objawia się tym, że wszystko ją swędzi i się czochra, gubi sierść i robi sobie mnóstwo ran. Więc kolorowo.

Ja zaraz zwijam sie po malutkiego póżniej oddaje auto do mechanika i brat podwiezie mnie do pracy 🙂
    widze dzis ci faceci dawaja nam czadu 🤨
    Zycze wam udanego popołudnia 😘

• Mamusia
    Kiedyś spotkałam młodą dziewczynę u weta. Lekarkę. I ona mi powiedziała tak. że no te płyny przeciw pchłom itd to wiadomo regularnie trzeba dawać. A na sierść dawałam Lunie do żarcia 2 łyżki oleju z pestek winogron. Najtańszy jakiś tam kupiłam. I kupiłam jej vetoskin u weta. I faktycznie miała po tym śliczną sierść i praktycznie nie gubiła jej. Więc jeśli masz ochotę to wypróbujcie. U nas na prawdę odczułam dużą ulgę.

• Mamusia
    Eluś z czego to wszystko robiłas?
    Nie wiem czy tylko u mnie, ale wyświetla się mi pół zdjęcia...
    A na drugim torciku to mi sie najbardziej podobają zawijaski, listki, dziewczynka i kwaituszki te kolorowe, ja bym te kwiatuchy w dwóch naprzeciwległych rogach ustawiła, dziewczynkę na środku a reszte to tak mniej więcej