Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski! no Loli ciekawe co tam Ci w brzuszku rośnie...kurde już nie mogę się doczekać aż napiszesz jaka płeć...ja dopiero 11maja się dowiem...ale już jest jakiś postęp jedno imię dla chłopca mi się spodobało....nie jest to jeszcze pewne ,ale zastanawiamy się nad Gabrielem...lepszy taki pomysł niż żaden he he 🙂maleństwo też dziś od samego rana buszuję heh 😁 😁 😁 ledwo mamusia się obudziła to dzidziuś już szaleje 🤪
ale już jestem głodna ....ostatnio mam niezły apetyt pewnie kilogramy już za chwilę zaczną mi się mnożyć 😉 😉

sioperka ja narazie chodze jeszcze w swoich gatkach mieszcze sie ale juz mnie cisna a te spodnie to na komunie mam musze jakos wygladac 😉 a tak poza tym chce sobie kupic rybaczki ciazowe na cieple dni a po domu smigam w dresie hihi najlepiej sie w tym czuje kurcze nie wiem dlaczego nie chce mi isc plytka z USG na kompie buuu

• Mamusia
no co do rybaczek to też zamierzam jakieś potem kupić...ja już od dawna nie mogłam wejść w moje stare ciuchy....ale tez i bałam się wciskać ,bo na silę może by się dało...ale po co heh.
Latem fajnie sobie chodzić z brzuszkiem 😁
ty masz teraz komunię, a ja w lipcu u sierpniu wesela kuzynek...będę wyglądała już jak beczka he he 😁

a widzę ze brzuszki rosną 🙂
Dosik gratuluję chłopczyka 🙂
siopreka my w tym samym tygodniu jesteśny i ja tez już chwilę się nie mieszcze w swoje ciuszki, a wczoraj to miałam małą deprechę bo dosłownie nie miałam co na siebie włożyć, dopiero mi się wieczorem polepszyło jak niunia pofikała w brzuszku trochę. Muszę się na jakieś solidne zakupy wybrać 🤪

• Mamusia
dziś się zmobilizuję i przeszukam mieszkanie za tym kablem i postaram się skombinować zdjęcie....qrka ja systematycznie staram się coś tam sobie kupować nowego na nowy rozmiar ,wiec nie mam takich niespodzianek...najbardziej mi żal wysokich obcasów...mam takie piękne wiosenne buty na obcasie, a nie mogę ich złożyć.

cześć dziewuszki brzuszki 🙂
byłam w tym cholernym zusie! w sumie babka bardzo miła, aż za miła...spisała ze mną notatkę służbową, gdzie się przyznałam że pracodawca to mama, ale prowadzimy odrębne gospodarstwa domowe - zgodnie z prawdą. o ciążę nic a nic nie pytała, ona de facto nie wiedziała nawet nic o mojej sprawie, w sensie gdzie pracuję i z jakiego powodu jestem na L4...spędziłam tam kupę czasu, ale mam nadzieję że to wszystko...będę Was informować 🙂
a więc statystyki przedstawiają się już następująco:
CHŁOPCY - Anula88, Dianicho, Iwwwa, Perełka, Dosik
DZIEWCZYNKA - qrka ( i oby od dzisiaj Loli 😁 ) = czekamy 🙂
ach a ja jutro na pogrzeb idę....tata kolegi umarł... 😞 nienawidzę pogrzebów!!
Perełka brzuszek fajniutki, takie maleństwo jeszcze, ale już conieco widać 🙂 spodnie mi się za to bardzo podobają i te ubranko dla dzidzi urocze 🙂

Ania0303 gratuluję dziewczynki 🙂 zatem wpisuję Cię na tą narazie wirtualną listę przy dziewuszkach 😁 i udzielaj się więcej, bo pierwszy raz Cię widzę 🙂 🙂
napisz jak było na tych 4D bo sama też się na nie chce wybrać, ale cena mnie przeraża...

Jeju dzieki Bogu Ania uratowalas babskie grono 😁 😁
Byle jeszcze Loli tak jak jej zyczymy potwierdzila ze jest pipeczka a nie znowu jaderka... 😜
swoja droga to te nasze chopaki zdolnee sa...haha tyle chlpcow narobic 😁

Perelka swietne spodnie... i kombinezonek tez 🙂 super 😉
A brzusio jaki fajny zaokraglony 😉

Dzis taka piekna pogoda 🤪 mmmm to to ja lubie ale nie wiem czy wy tez tak macie ze przejdziecie kawalek i laweczki szukacie?? przeciez jakas masakra.... tak sie szybko mecze

Aga dobrze ze tak no niby gladko poszlo ale musisz byc czujna bo oni w tych urzedach to cwane bestie sa..

😘

Witam was dziewczyny ! 🙂
ani85: nie nie, to inna fundacja tą akcje robiła 🙂
dokłądnie fundacja: " szczęśliwe macierzyństwo"
Dziękuje wam za gratulacje 😁 mamy tu przewage chłopców fakt faktem ciekawe co u Loli bedzie 🙂
ahh piękna dzis pogoda cieplutka jak w lato 🙂
Pozdrawiam was ! 🙂

• Mamusia
agaa dobrze ze wszystko ok w tym zusie, ale po co oni wogole cie tam wzywali skoro nic babka nie wiedziala nawet? nie rozumiem. widzę ze juz 2 dziewuszki mamy we wrzesniu 🙂 a ja dopiero w czwartek mam usg, juz czekam z niecierpliwoscia, dostalam 2 reklamowy ciuszkow i kurcze 1 dla dziewczynki i 1 dla chlopca takze nie wiem którą przywieść do domu i sie rozkladac w szafie no i tak czekam 😉