Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No agus tez mi sie wydaje ze urodze wczesniej bo wsumie termin mam na 2 to pewnie pod koniec sierpnia wyskoczy 😁
Dziekuje dziewczyny za rady jesli chodzi o wozek on wsumie juz jest zabukowany 😁
Tylko codziennie ogladalam go na necie i sie zastanawialam :P

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć dziewczyny !! 🙂
Znów tyle od rana napisałyście że łooo :P
Powiem wam ze dzis mi nie samowicie wysadziło brzuszek hi hi 😁
Mój synuś tam rośnie i rośnie 😁
Nie ma co siedzieć w domu w taką piękną pogode jade do rodziców na działke 🙂)

ja we względu na złe samopoczucie nawet patrzeć na ciasto nie mogę...ale myślę że te było by pyszne 🙂
sioperka Ty tylko obiecujesz i obiecujesz...a my tu czekamy na ten Twój brzunio 🙂

dziewczyny z ZUSem chyba wszystko OK, bo dostałam część pieniążków 🙂 majątek to to nie jest...ale zawsze coś 😁 🤪 🤪

• Mamusia
Czeka się aż cieczka się skończy, a potem aż hormony się uspokoją i organizm wyciszy. Loli sterylka mojego psa u mnie w klinice kosztuje ponad 300zł.
A tak z innej beczki...Zauważyłam , że w sutkach zbiera mi się tak jak by żólty naskórek czy coś w tym rodzaju. Chciałam to delikatnie usunąć i gdy ścisnęłam brodawke z jednej a potem to samo z drugiej piersi poleciało kapeńkę bezbarwnej wydzieliny.Ciekawe czy to pierwsze mleczko czy może jakieś zapalenie....

• Mamusia
Moja miala moze z rok 🙂 wjec az taka stara nie byla hihi teraz juz bidulka ma z 12 lat 😁 starowinka ale sie jeszcze jakos trzyma moja kochana ehh... teskno mi za nia.. bo ja wzielam sobie po pierwszej komuni swietej 🙂 i taka byla moja spragniona bylam jej a teraz ja zostawilam ehh

• Mamusia
Loli skąd ty bierzesz takie info? Bo w ,,psach,, a zwłaszcza labradorach siedzę już od wielu lat i pierwsze słyszę 😮
A co do tych majtasów to mnie nie przekonują...Wolę żeby mogła sobie chodzić swobodnie. A nie kisić dupke w jakiś gaciach. Dam radę...Już minęło 18 dni...Więc już niedługo powinien być koniec. Ważne żeby ona się dodatkowo nie męczyła i nie stresowała nowym gadżetem.

Hej laseczki 😉

Ja po calym dniu na dzialce padam... i szczerrze ciezko widze to lato ;( teraz juz nie moglam wytrzymac 20 min na sloncu tylko ciagle w cieniu a potem .... bedzie masakra;(

Loli tez czuje cos ze wczesniej urodze, a wozek zajebisty tylko przerazaja mnie te nowoczesne wozki bo one sa tak sztywne i ciezkie... sprawdzilas go na zywo?? i nie wiem czy ktoras z was brala pod uwage to ze my bedziemy jezdzic wozkami zima itp i zeby w gondole weszlo dziecko z tymi wszystkimi betami? bo niektore gondole sa male i dzieciaczki potem sa scisniete.
Ela gratuluje synka.... nie martw sie przyzwyczaisz sie z mysla o synku a na dziewczynke tez przyjdzie czas... i te naklejki swietne 😉 a tesciowa, eh z nimi zawsze przerabane.... ale na to nie ma rady 😉i strasznie ci zazdroszcze tego wyjazdu nad morze... 😉
Agaa swietnie ze z tym ZUSem ok 😉 i posciel super...hihi ja tez mam problem jaka wybrac bo tyle ich jest 😜

• Mamusia
To chyba ja tylko taka fanatyczka słońca 😜 Ja byłam z Lunką na dwóch,długich spacerach...Działeczki niestety swojej nie mam. Może kiedyś się dorobię 😁 A z łażeniem w takie słonko to jedyny problem, że zaraz mi serce tak mocno zaczyna bić...Ale ja lubię taki wysiłek 😮 Czuję, że żyję...Co do sexu..Hmhmm...Na początku miałam ochotę, ale teraz już niezbyt...Zaraz mnie wszystko boli, piersi nadwrażliwe, niewygodnie mi i doznania są jak dla mnie o wiele gorsze. I ciągle ta myśl czy nie za szybko, nie za mocno, nie za głęboko...Czy nie zgniatam dziecka...Ech...Chyba zacznę uprawiać sex w grudniu 😜 Krystian dostanie pobz...pod choinkę 😁 🤪

mam nadzieję że jakoś bardziej Was zachęcę do pokazywania brzuchów 🙂

te zdjęcie zrobił mi mąż jakiś tydzień temu, brzuszek po prawie litrze coli....
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/00069c5c/dsc00992.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/00069c5c.jpg[/IMG][/URL]

a te sprzed chwili, po minus 3kg... 🙂
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/a5628cdb/20tcdsc01060.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/a5628cdb.jpg[/IMG][/URL]