Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela teoretycznie można od razu. Ale ze względu na kondycje włosa warto odczekać 2-3 miesiące.

Loli e, za dużo roboty by było 😉

Mam takie pytanie:
czy któraś słyszała opinię na temat tego leżaczka:
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-lew-komfort-gratis-i1331229625.html

• Mamusia
wy sie nie smiejcie ale ja tez chcem 😞 bo kurde wtedy wygladalam najlepiewj lezalam sobie do gory nogami jadlam ile wlezie.. mmm.. teskno za tym 😜

kurcze maly cos mi sie zepsol lapki lodowate a glowka ciepla, poliki czerwone..hmm.. nie wiem co z nim ☺️ chyba przez to zimno na mieszkaniu 🤔

booooski leżaczek!!!
ja powiem tak, osobiście bardzo bym go chciała i na pewno "gdybym był bogaty jabada ba jabadaba daba da 🙂" to bym go miała 🙂
ale kiedyś w ddtvn było o nich i facet powiedział że nic nie zastąpi bujania przez rodziców ( weź se chopie sam bujaj dziecko jak ryczy 5 godzin non stop - no nie? 🙂 )

• Mamusia
ehhh Aniu wiem jakie to jest uciazliwe.
ja jeszcze jestem takim zmarzluchem ze spie w pizamie z dlugim rekawem,i dlugimi spodniami, koc i jeszcze koldra 😞 i nadal mnie cze[ie tak jest zimno 😞

mala jak idzie spac to body z dlugim rekawem i albo spiochy albo ciepla flanelowa bluzeczka spodnie i skarpeciaki.
i tez spi pod kocem i piezynka i wcale jej nie goraco bo ja czesto dotykam 😞

• Mamusia
Loli napisał(a):
ehhh Aniu wiem jakie to jest uciazliwe.
ja jeszcze jestem takim zmarzluchem ze spie w pizamie z dlugim rekawem,i dlugimi spodniami, koc i jeszcze koldra 😞 i nadal mnie cze[ie tak jest zimno 😞

mala jak idzie spac to body z dlugim rekawem i albo spiochy albo ciepla flanelowa bluzeczka spodnie i skarpeciaki.
i tez spi pod kocem i piezynka i wcale jej nie goraco bo ja czesto dotykam 😞

powiem Ci szczerze ze ja spie tez w dlugiej pizamie teraz nawet w takiej cieplej i skarpetki takie z frotki czy z czego to tam jest...koldre mamy z pierza to jeszcze nie ma tragiedii
Ale maly spi w bodsch dlugi rekaw i ma spiochy i skarpetki pod kocykiem i posciela i czasem jest taki zimny 😞
A jak mam isc do tesciow to masakra bo tesciowej wiecznie goraco i wietrzy wszystko tescu wyzywa bo tez cieplo lubi,... a jak maly tam idzie to go grubo ubieram, kocyk gruby.

A najlepiej to w lazience.. jak mam sie isc kapac to jestem chora tam tak pizdzi 😞 😞 ze jak siku ide to w dupe zimno a gdzie sie kapac 😮 a jak przymrozi to bede patrzec zeby to klapy nie przymarznac.

niby jest ten piec ale on w kuchni czy wc nie grzeje tylko w pokoju.. i to kroytko trzyma 😮

ehh lece bo mruczy a tesciu zaraz przyjdzie bede potem:*