Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kobitki 🙂
u nas nocka przespana, wstal o 8:30, zjadl i poszedl dalej spac wlasnie.
Gorzej ze mna. Oka nie zmruzylam tak mnie kaszel meczy. Dzisiaj rano przystawilam go do cyca to stwierdzam ze po co mam go meczyc jak tam juz prawie nic nie ma a on sie tak denerwuje wiec chyba juz calkowicie odpuszczam.

Anulka ja wymienilam smoczek na 2, ten z tipe, ale mam wrazenie ze i tak ciezko idzie to zageszczone. Ja jak mu robie 150 to 4 miarki mleczka i jedna kaszki. Narazie kupilam ta z nestle ale bezsmakowa. A ten sloiczek jest od 4 miesiaca dlatego go kupilam i sie zajadal ze hoho

Agaa przeslij mi prosze haselko 😘 i olej laski ktore maja cofniete dzieci (pewnie zaraz oklask zginie) i w dupie to mam, bierzcie wszystko!!!!

Buuterfly kurcze mam nadzieje, ze Franio sie nie zarazi ospa. I pomysl tez o sobie troche Ty nasza Matko Tereso, bo jak Ty bedziesz bez humoru i padnieta to sie odbije na Franusiu i bedziecie sie razem meczyc.

Loli milego lotu i koniecznie sie odezwij jak juz dolecisz a nie caly wieczor bedziesz sie ze swoim "witac" ☺️ 😘

• Mamusia
A ja to chyba dzis pojade zarejestrowac malego do tej przychodni bo wczoraj moja siostra taka sraczke miala ze nigdzie nie mogla sie ruszyc, nawet z kibelka odpoczac nie mogla zeby zejsc. Biedna sie meczy z ta ciaza, ma gorzej wymioty i mdlosci niz ja mialam.

• Mamusia
hahahah mi juz odebraly... zalosne w huj 😁 haahah zal..!!

a z jakiej firmy masz ten sloiczek? u nas nie widzialam z mieskiem od 4 miesiaca 😞 a chetnie bym mu kupila bo jak narazie to z obiadkowych sloikow to tylko jarzynowa i marchewkowa i ziemniaczki mi sie w oczy rzucily 😞

LOLI no wlasnie koniecznie daj znac po powrocie do domu 🙂

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
A ja to chyba dzis pojade zarejestrowac malego do tej przychodni bo wczoraj moja siostra taka sraczke miala ze nigdzie nie mogla sie ruszyc, nawet z kibelka odpoczac nie mogla zeby zejsc. Biedna sie meczy z ta ciaza, ma gorzej wymioty i mdlosci niz ja mialam.

a probowala z ta czekolada?

• Mamusia
To jest ang firma cow gate sie nazywa i jest od 4 misiaca i tez sa rozne, wzielam z kurczakiem groszkiem marchewka ziemniakami i cos jeszcze chyba. A ostatnio spotkalam takie tylko organiczne i chyba nastepnym razem mu kupie.

A na sraczke juz chyba wszystkiego probowala lacznie z czekolada i nic nie pomagalo

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
To jest ang firma cow gate sie nazywa i jest od 4 misiaca i tez sa rozne, wzielam z kurczakiem groszkiem marchewka ziemniakami i cos jeszcze chyba. A ostatnio spotkalam takie tylko organiczne i chyba nastepnym razem mu kupie.

A na sraczke juz chyba wszystkiego probowala lacznie z czekolada i nic nie pomagalo

mmm.. biedna... 😞 ja chyba dzis ugotuje mu ziemniaczka z koperkiem i maselkiem 🙂 zrobie mu pire 😉 zobaczymy moze zje 😜 haha
ostatnio karol mu tosta dawal do polizania z miesem od hamburgerow i serem.. ale sie oblizywal... hmm musze poszukac jakies danko w necie molze mu ugotuje 🙂

• Mamusia
Anula to ugotuj mu sama zupke warzywna np na kurczaczku. Troche kurczaka, cycke czy cos, warzywka, ziemniaczek, groszek mozesz dodac i bez soli ani niczego i miksujesz po ugotowaniu. A reszte spokojnie mozesz w male sloiczki zamrozic. Moja siostra tak robila juz od 2,5 miesiaca. Albo na kurczaku albo na baraninie, bo lekarz powiedzial jej ze to najzdrowsze miesa dla bobasa, tylko drogie w cholere

• Mamusia
ech wczoraj poszlam do sklepu bo zapalniczke chcialam kupic i nie pamietalam jak jest zapalniczka po ang wiec mu pokazuje tak jak sie ja odpala wiecie o co kaman a on sie patrzy (ciapaty) i mi macha i tez probuja tak pokazywac, nie skumal. Kurwde ja nie wiem jak ja sie naucze tego jezyka. A trzeba bylo za mlodu a nie na wagary 🤢

• Mamusia
No z kaszka tez jak najbardziej, a najlepiej i w sumie najtaniej jak kupisz sobie kasze jaglana. I np mozesz ugotowac kasze jaglana jak na opakowaniu i z jakims syropem malinowym czy cos, albo z rozgniecionymi owocami. Podobno dzici b.lubia, mojego siostry tak robia. I bardzo tanio wychodzi bo tania ta kasza

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No z kaszka tez jak najbardziej, a najlepiej i w sumie najtaniej jak kupisz sobie kasze jaglana. I np mozesz ugotowac kasze jaglana jak na opakowaniu i z jakims syropem malinowym czy cos, albo z rozgniecionymi owocami. Podobno dzici b.lubia, mojego siostry tak robia. I bardzo tanio wychodzi bo tania ta kasza

musze obczaic przepisy.. normalnie po szkole gastronomicznej a wstyd sie przyznac ze nie wiem co dziecku ugotowac 😮 ehh ale nie mielismy o niemowlakach 😮 a szkoda 😮