Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a tak nawiasem moj tez byl podejrzewany o jakas wade serduszka bo mu sinialo wokol ust i tez byl na ekg, usg mial echo serca wiec tez go przebadali dokladnie 🙂ale okazalo sie ze to sinienie to widocznie taka jego "natura" super ze wszystko z naszymi maluchami ok oby tak dalej
Duzo zdrowka dla waszych pociech 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Lolinek wiec na spokojnie to po swietach sie zgadamy.
Ide sie polozyc bo mam dola i nic mi sie nie chce. A prawie nie spalam i oko mi sie klei.
Zajrze pozniej. Nie wiem ja teraz, bo mialysmy jechac po prezenty i teraz to juz zupelnie ie mam za co jesli trzeba bedzie cos naprawiac. koszmar jakis.
Bede pozniej 🥴

• Mamusia
iwwwa kurcze nie smuc sie 😘 😘 ida swieta ! moze ci sie jakos polepszy chumorek...

Ja to,jednak do swiat nie jestem zbytnio przekonana 😞 jakos radosci mi one nie sprawiaja , a moze tylko dlatego ze nie spedzam ich juz w gronie mojej calej wielkiej rodziny i ich tak nie odczuwam, ajak jestem tutaj to czuje sie jak bym jadla jakis zwykly obiad nic szczegolnego ;/

Ooo moja sie juz obudzila a Tatus spi dalej 😉
Tez zagladne jakos do was puzniej- i tak to pewnie cisza weekendowa jak zawsze bedzie tutaj panowala?

• Mamusia
A ja tam szykuję i święta i dekoracje.Nawet nie dla nas-dla naszego syna.Bo to pierwsze jego święta. I pierwsza nasza prawdziwa choinka naszym własnym domu 🙂 W Tesco byliśmy z rana bo potem kolejki. Obkupiliśmy szkraba za niecałe 90zł 🤪 I Julce oczywiście nie kupiłam to co chciałam bo nie było już nic 😠 Ale ma coś innego za to 🙂 Krystian po choinkę pogonił i do fryzjera. A ja sprzątam i szykuję obiad. Malutki tylko dwa razy wstał w nocy i przed 7dmą już na dobre.
Aguś 😘 😘 😘 😘 😘 Mądra jesteś i weź tego swojego za jęzor niech gada co go boli i ajk chce to zmienić bo przecież tak to nie ma sensu 😮 Ty płaczesz, on sfochowany...Lepiej niech szczerze powie co go tak boli.
Iwwwcia każdemu może się zdarzyć taka pomyłka. Krystiana kolega kupił jakoś miesiąc temu piękne audi w kombiaczu i diesla. Oczywiście 30tys kredytu 😮 I jego laska też zalała benzyną 😮 I cały silnik zatarła.Więc nie ty jedna się pomyliłaś.Trudno już....Stało się i czasu nie cofniesz. Więc już się nie smuć kotek 😘 😘 😘
Anka oby przyjęli go do tej pracy i obyś za jakiś czas narzekała jak to masz go już dość w domu 🤪
A dla całej reszty 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 I z języczkiem dla ,,wybranych,, 😜 😜 😜 😜 🙂

• Mamusia
ehhhh widze ze u was swieta to juz przygotowania pelna para ida 😞

JA to nawet choinki nie mam gdzie postawic 😞
Wiecie ci zaczyna mi byc smutno.. 😞 😞 🤔 🤔
Przez te swieta.. nawet nie moge zrobic klimatu swiatecznego dla Olenki bo nie mam gdzie 😞
U mnie tez zawsze w kacie stala wielgasna choinka! i do takiej tradycji jestem przyzwyczajona a od chyba 3 lat nie widzialam swiecacej choinki w mieszkaniu 😞

Loli sił brak na gadanie...już gadałam. śpie sama od ho ho czasu, więc tylko czasem mi to przeszkadza.

Iwwwa! współczuje!! cholera nie mam niestety dobrych rpzeczuć co do auta 😞 u nas w rodzinie była dokładnie taka sytuacja a auto udało się uratować tylko dlatego że po godzinie od tankowania zaczęło się coś psuć, więc od razu się skumali że jest coś nie tak...ale nie płacz, bo to nic nie da 😘 😘

co do świąt to jakoś nie mam nastroju, nie mam dla wszystkich prezentu, nie mamy choinki jeszcze, mała jest zmierzła momentami, mój - szkoda gadać, a ja? patrze na siebie w lustrze i mam doła jak Berlin 😞 gorzej wyglądam niż po porodzie!
ok ale już nie marudzę.

idę jeść obiadek.
mój potem idzie grać...fajno nie? 🙂

• Mamusia
Oj dziewczyny. widzę że nie wszystkie w świątecznym nastroju. Mi też jakoś się nie udziela. Też zabardzo nie mam jak świątecznego klimatu Alexowi zrobić, ponieważ mieszkamy z moimi rodzicami i mamy do dyspozycji jeden pokoik tylko. Tak że nawet nie ma gdzie choinki postawić. A moi rodzice należą do ludzi zcioranych życiem tak że nawet w święta nie potrafią się wyluzować i świętować, to też nie ma od kogo mi się udzielić 😞 😞 😞 😞
Wiem że powinnam się postarać dla Olka. Bo to jego pierwsze. Może jeszcze najdzie mnie ochota i wyskocze do marketu i wróce chociaż z jakąś malutką choineczką... k

ja wlasnie pozegnalam moich gosci byla moja szefowa z corka 🙂 fajnie bylo pogadalysmy sobie powspominalysmy jak opiekowalam sie jej coreczka-Tosia.Przyznala mi sie ze poronila 3 tygodnie temu 😞 takie babskie spotkanie.

• Mamusia
No widze ze weekendowa cisza totalna..
Ja wlasnie mam kompa po formacie bo juz biedny ledwo co chulal ;/
Ale teraz mam proglem z gg nie wiem czemu, chodzi mi tylko w tej najnowszej beznadziejnej najnowszej formule :/ GaduGadu10 :/ tragedia jest z tym , tyle tych pierdoów ze nic nie idzie :/

A wy jakie macie?
Ja lubie to stare ale co zainstaluje to mi nie podchodzi haslo ;/

a ja gram w głupią gre na facebooku, odstresowuje się 🙂
Ewcia zasnęla grzecznie, a Mich? nie gadamy, on patrzy na tv.
rano jak sprzątam łóżko to zanosze do sypialni jego poduszkę, to właśnie sobie ją Z SYPIALNI PRZYNIÓSŁ DO DUZEGO POKOJU! pfffff żal 🤢

• Mamusia
Ehhh Agus :* nie ma sie co stresowac, my chyba w tym roku wigili nie bedziemy robic 😞

A co do Ewci to ona juz wykapana? spi sobie grzecznie?

Moja sie przed chwilka bawila gryzaczkiem 😁 wklada go sobie do buzi i gryzie 😉 ale przed chwilka zasnela chyba jeszcze na mala drzemeczke, bo o 20:40 bedziemy sie kapac i o 21 papu i spac 😉

późno ją kąpiesz 🙂 moja nie umie tak długo wytrzymać...pada już przed 19 więc troche ją przetrzymuje, myjemy się i idziemy spać.
dzisiaj miała dziwny dzień bo zjadła łącznie 300ml mleka i pół jabłka pochłonęła jak dzikus 😁

a Twoja na gryzak też się rzuca? i gryzie i liże? 😁

• Mamusia
A no wsumie troche puzno, ale twoja Ewcia malo chyba spi wogole w dzien?
Moja pare rasy przesypia a wiec jeszcze jakos wytrzymuje.

Noo juz fajnie sobie chwyta wszystkie zabaweczki i nimi wymachuje :P

Tylko strasznie jakas zrobila sie nerwowa przy jedzeniua, rzuca sie itp.
Twoja tak nie robi?

nie, właśnie nie jest nerwowa, tzn nie tak jak Wy opisujecie..
a w dzień to fakt, prawie w ogóle nie śpi...góra pół godziny.

ejj a wiecie co ja ostatnio zrobiłam? kąpie ją, bawimy się w wanience, ona majta nogami, i czuje że woda jest troche za zimna, więc puściłam kran i leje się do wanienki...i poleciała troche za ciepła a potem za zimna. ale mała nic nie zareagowała. przy następnej kąpieli dramat!!! na kranie leżała taka poduszeczka pod głowe i ona patrzy na nią i w straszliwy ryk!!!!! więc wzięłam tą poduszke i przy następnej kąpieli już jej nie było, a ona znowu w strone tego kranu i ryk straszny! i wtedy mnie olśniło 😞 ona się go boi....musiała się strasznie wtedy przestraszyć jak jej dolewałam wody...ech głupia matka ze mnie 😞