Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli napisał(a):
Zaraz beda nowe foty Olci 😁

ooo to ja czekam i idę spać bo mi piździ strasznie...ręce mam skostniałe.
bo! mój mądry mąż uważa że trzeba oszędzac i zakręca kalofryfery na noc!!! a mi jest cholernie zimno 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Laurana to nie dzień się tak zaczął tylko to trwa już od kilku dni 🤢 W noc przed Wigilią Franek zwariował. Budził się co 15 minut. Uwierzcie mi, że w pewnym już momencie zaczęłam płakać w nocy. Wstawałam tyle razy, że szok 😮 Do tego nie mogłam spać...Było mi za widno, za gorąco, za głośno, niewygodnie... Mało tego. Krystian wymyślił sobie, że na 10 ma być w Swarzędzu 🤨 Więc o 6 pobudka, pakowanie, ciemno wszędzie i zimno i w auto z tobołami i psem i zawiózł nas do rodziców. Wyjebana byłam, tak, że nawet w dzień nie dałam rady zasnąć. Mama nie wiem jakim cudem, ale była w rozsypce...Wszędzie bałagan. Nie poszykowane jedzenie, brudno 😞 Coś tam jej pomogłam. Ojciec oczywiście w dupie wszystko miał. Brat całą noc gdzieś balował więc też cały dzień gnił w łóżku przed tv i nic nie pomógł. Krystian wrócił dopiero ok.17 i jeszcze mu się zadarło, że najpierw do jego rodziców mamy jechać na kolacje. Mały spał i na śpika go ubierałam i pojechaliśmy. Tam ludzi pełno, głośno, malutki się bał, płakał....Ja nieprzytomna 😞 po 20 wróciliśmy do moich. I zaczął sypać śnieg...Były już zaspy....Zjadłam trochę tej nieszczęsniej kolacji i poszłam spać. Na szczęście tej nocy dwa razy tylko się mały obudził. Rano jak wstaliśmy to moje okno było całe zasypane, a na podwórku śniegu do pasa. Cała droga równiutko zasypana 😮 I dupa...W drugi dzień świąt mama co chwilę wydzwaniała żeby nas odśnieżyli. I w końcu przyjechali...Skończyli odśnieżać po....6 godzinach czyli ok17 😮 Z chrztu nici 😞 😞 😞 😞 😞 😞 Wszystko na darmo....A najgorsze, że teraz w weekend też ma sypać. A 8 stycznia chrzestny wyjeżdża już do Norwegii 😞 😞 Ubranko zaraz będzie za małe przecież 🤢 Wyjechaliśmy w końcu w drugi dzień świąt i mieliśmy jechać na noc do Krystiana. Tak nas zarzuciło, że krzyżyki już miałam w oczach. A jechaliśmy 35km / h. Mało tego...Jak mieliśmy nadzieję, że zdąża m odśnieżyć to wszyscy się ubraliśmy.A Krystian do mnie: W tym idziesz? Nosz kurwa.... Starą bl.uzkę wyciągłam bo szkoda mi bło kasy na nową a tu taki tekst. U KRystiana za ścianą impreza. Sąsiedzi darli ryja do 4 nad ranem. Do tego kundle ciągle tam ujadały. U nich gorąco, że w nocy okno otwierałam. Normalnie mam dość!!!!!!!!!!!! A z prezentów nici. Krystian ma nowe auto. Kasy wydał na to w chuj 😠 Nie wiem po co nam to...Chyba po to, żeby na dłużej wyjechał. I niech spierdala debil!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc z naszych 4 tys długu teraz mamy jakieś 20 tys 🤢 Od jego brata dostaliśmy ekspres do kawy 😲 Juhuuuuuu 😞 Zwłaszcza, że nie mam gdzie go schować, postawić a zwłaszcza, że ja NIE PIJĘ KAWY WCALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!