Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa napisał(a):
też je właśnie mam...no czyli widzisz, nie taka Nikusia mała 🙂
ale dziewczyny tu pisały że się zastanawiają nad '4'!! to moja by się w nich utopiła 🙂

Aga, Iga to już pierwszą paczkę "4" kończy :P
a po szczepieniu spoko, nie płakała dużo, bardziej jej się pani doktor nie podobała niż samo ukłucie 😁 teraz też git, wykąpana pojadła i śpi, czyli jak co dzień 🙂

• Mamusia
Anulka gdzieś wyczytałam ze chcesz dać Marcelkowi Ziemniaka ze szpinakiem ze słoiczka. Ja mojemu to kupilam i jak widzi ze sie zblizam z zielona papka to nawet buzi nie chce otworzyc. A sprawdzilam ze jak mu daje innego koloru to otwiera japke. Tak tym pluje ze koszmar. Cal sloiczek wyrzucilam bo nie dalo rady mu tego dac. Nie wiem czy po kolorze czy po zapachu to rozpoznawal cwaniaczek

• Mamusia
A i kupilam mu ostatnio ziemniaka słodkiego i marchewke to bardzo to lubil i wcinal ale kupa po tym byla bardzo twarda, ale sie nie meczyl jak zrobil wiec nie wiem czy ok?

A chyba najbardziej lubi pudding czekoladowy z bananem, rewelacja, hehe mi tez smakowal. I kupa w porzadku byla po nim 🙂

Iw teraz kolke jeszcze?? myślałam że to przechodzi po drugim miesiącu...echhh biedactwo.

no Ewka dziwnie się zachowuje, mocno zaciska dziąsełka jak jej wkładam np palec do buzi...albo na gryzaku, śpi niespokojnie...a ząbków ani śladu, więc nie wiem?!

a ja dałam jabłuszko, jabłko z bananem, deserek jablko brzoskwinia i dzisiaj troszkę ziemiaczka z koperkiem, ale jej się uszy trzęsły!!! 🙂

pudding czekoladowy???? wooow 🙂

• Mamusia
No wlasnie tez myslalam ze jak do 3 miesiaca nie mial kolki to juz nie bedzie mial a tu prosze, ale ma tak co dwa dni, tzn dopiero mial drugi raz. Mojej siostry mala dostala kolke jak skonczyla rowno 3 miesiace i miala rowno co dwa dni o tej samej porze. Jesli u mojego tak jest to dzis tez powinien miec bo to ten drugi dzien 😞

• Mamusia
pierwsza kolke dostal rano, dzien po szczepieniu i wtedy nie wiedzialam ze to kolka bo po szczepieniu i po tym jak tam bylo(pisalam) to pomyslalam ze nie to zaszczepili ale siora mi powiedziala ze to napewno kolka, plakal rowno godzine i nic mu nie pomagalo, na rekach nie, jesc nie, pic nie, lezec nie, przewinac nie i co mnie zaniepokoilo to jak zdjelam pampersa to dalej ryk a to zawsze dziala jak jest niespokojny badz marudny
a druga dostal wieczorem po kapieli dwa dni pozniej i to samo to wtedy juz po tamtej akcji sie skapnelam ze to kolka ale i tak dopiero po ok pol godzinie bo to nigdy nie wiadomo czy to to czy foch czy co innego ale znow nic nie pomagalo i dalam mu kropelki sab simplex i odrazu sie uspokoil wypil mleku i lulu ze zmeczenia

• Mamusia
no po tym puddingu zrobil ładna kupke rzadka, na pierwszy raz dalam mu troszeczke i bylo oki a drugim razem dostal juz caly sloiczek i dalej bylo oki wiec spoko

a po sylwku a moze wczesniej chce mu ugotowac sama zupke a nie ze sloiczkow wiec zobacze jak on to wyciumka