Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bbbryyy !
Elu masakra z tego co czytam ehhhh ;/

a ja wczoraj o 21 jeszcze do kolezanki wylecialam, zmeczona na maxa ale piwko strzelilysmy i kim odrazu ehhh....

jak narazie piekna pogoda mam naszieje ze sie nie zepsuje 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eh.. kurde wiecie co moj kaskader wywinol w lozeczku???

posdzilam go z misiami a ten o te boki lozeczka do wstazeczek ciagnie... i sie podciaga.... tak sie podciagnol ze uklekl przy barierce i ja wcinal... 🤪 szok jak nie wiem 🤪 mam zdjecia 😁 hihi

Elaaa.... a ja taka kiece wczoraj w lumpie wyczailam ze masakra!!!! te kwiatki 😁 ahha bede miala na wesele w czerwcu na roczek... tylko gora jest bardzo duza bede musiala mocno zwerzyc ale ciul 😜

Doberek 😉
U nas nocka nawet ok Kacper spał gorzej ze mną 😞
ja mam chyba jakoś nerwice 😞
wieczorem przzed spaniem nagale napadał mnie jakis atak strachu nad ranem obudziłam sie jakas nerwowa wierciłam się 🤨 🤨 🤨
A sie troche wczoraj nadenerwowałam jejku ja musze cos z tym zrobić 😮

w ogóle chciałam z wami o czymyś pogadać to dla mnie naprawde trudne i ciagle mam to w sobie
ale wkurza mnie za zaraz wejdzie tu ktos z poza nas zacznie to czytac i nagadywać 😠

Nie wiem czy pamiętacie jak ja wam mówiłam jak przeżyłam to jak Kacper się urodził i praktycznie kilka godzin po porodzie go wywieżli do Zabrza do kliniki 😞
jak paskudnie się wtedy czułam płakała, byłam załaman ze nie przeżyje itp
lekarka mnie nastraszyła czy go ochrzicic w razie co jak byłam poprostu załamana ! 😞
Nie rozmawiałąm w sumie z nikim o tym prócz Matim i rodzicami.
Nie umiałąm przeżyc tez tego ze tak szybko mi go zabrali ze kazda mam po porodzie cieszyła sie swoim maleństewm a ja urodziłam puff i go nie ma 😞
Nawet jak czytałam wasze opisy porodów to mi przykro bardzo było ze ja tych pierwszych dni nie byłam z nim... 😞 Do dziś mam takie dziwne wrażenie ze to zerwało jakas więż między mną a nim... mineło juz tyle czasu a ja dalej nie umiem tego przeboleac, ja go nawet dobrze nie widziałam po porodzie, tkz widziałąm ale z szoku nic nie pamiętam 😞.
Pamiętam wróciłam do domu po 2 dniach ani tu na forum nie weszłam na poczatku ani nic wyłam całe dnie byłam taka do dupy 😞 ehhhh

• Mamusia
Domi to ze ci go zabrali to napewno ma jakis wplyw emocjonalny itd na to co sie dzieje teraz z Toba 🤨
Mysle ze te hormony poprostu teraz puszczaja... dlatego jestes taka rozdrazniona, nerwowa... takie dziwne uczucia masz w sobie i to jest normalne.
trtoche czasu musi minac zeby wszystko sie unormowalo.
A z ta przepascia miedzy Wami.. kurcze ciezko mi cos mowic, wydaje mi sie ze nie ma nic takiego ze juz jest ok... Tylko Ty w tym calym szale hormonow nerwow masz takei mysli dziwne.
Kacperek np uspokajal sie przy Tobie? czulas ze jestes mu potrzebna.. przeciez caly czas jestes!
Jestes jego mama i on dobrze to wie i czuje!

Musisz dac upust tym hormonom, i mysla bo jak bedziesz to dusic w sobie i ciagle o tym myslec to bedzie ciagle tak samo...

NIe wiem ja tak uwazam 🤨

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Właśnie czasem np jak mam problem go uspokoić czy cos to mi przechodzi przez myśl właśnie to o tej więżi miedzy nami 😞

Dosik ja tez tak czasem mam, ale to mi sie wydaje ze to predzej nerwy ! zmeczenie ! ta codzienna monotonnosc :/

Anka tez tak myśle 😞
ale ja jakos ostatnio szukam sobie dziur i problemów zmartwien i nerwów
wydaje mi sie ze to wszystko mam na tle nerwowym 🤨
Loli to Twoja decyzja czy wolisz naturalne czy farbowane
mnie moje naturalne meczyły juz ten kolor nijaki ale teraz mam je poniszczone 🤔

• Mamusia
Aj nie wiem ale wydaje mi sie ze masz ladny naturalny...
jak bym zostawila.
Moj naturalny to jakis masakra kazda pora roku inne i naturalne odrosty zawsze mialam.... 😮
a teraz jestem zadowolona z farbowania.. i nie mam ani wlasnie poniszczonych ani nic.... 🙂
zalezy od wlosa:0 bo np mi to nawet szamponetka zostaje 😮 😮

Domi nie martw sie ja tez tak mam 😘 😘 Bedzie dobrze ryba 🙂)