Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dosik - sorry, że wtrącę bo to nie moja sprawa ale skojarzyło mi się z sytuacją u moich rodziców.. kiedy to tak z rok może 1,5 temu odezwała się do ojca pewna pani, którą spotkał na weselu.. jak się potem okazało była to jego eks...
pisali sms-y, dzwonili do siebie... Moja matula postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce 😁 podjebała ojcu nr, zadzwoniła do paniusi i powiedziała coś w stylu "Ty Ku... odp.. się od mojego męża" na co zaskoczona kobieta, że ona ku.. nie jest.. a moja mam jej tylko zdziwionym i chamskim tonem "A m,oj mąż mówił, że jest pani".. i więcej się Pani nie odezwała a między nimi znowu po staremu 🙂 hehe

Stary dziad a takie numery odstawiał:P:P

• Mamusia
Dosik nic nie pisz do niej !
Olej sprawe styknij sie z jej mezem ! uwiez mi tak jak ci pisalam walic to czy on jest brzydki czy nie.
Pokaz mu te Esy jak BUTERFLAY mowi !
I powiedz mu ze ty sobie nie zyczysz zeby ona niszczyla wasz zwiazek !
Ze niech on cos z tym zrobi !

• Mamusia
Loli napisał(a):
Anulka MArcel juz sam siedzi ??

No.. tylko trzeba uwazac bo tak girkami pracuje ze sie chwieje i buja..
wczoraj z tesciowa uczylysmy go siadac.. bo on nozki do tego podnosi.. i ona mu je trzymala a ja mu dawalam palce to sie normalnie podciagal jak nie wiem .. nic nie musialm mu pomagac 🙂

GoGr napisał(a):
Dosik - sorry, że wtrącę bo to nie moja sprawa ale skojarzyło mi się z sytuacją u moich rodziców.. kiedy to tak z rok może 1,5 temu odezwała się do ojca pewna pani, którą spotkał na weselu.. jak się potem okazało była to jego eks...
pisali sms-y, dzwonili do siebie... Moja matula postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce 😁 podjebała ojcu nr, zadzwoniła do paniusi i powiedziała coś w stylu "Ty Ku... odp.. się od mojego męża" na co zaskoczona kobieta, że ona ku.. nie jest.. a moja mam jej tylko zdziwionym i chamskim tonem "A m,oj mąż mówił, że jest pani".. i więcej się Pani nie odezwała a między nimi znowu po staremu 🙂 hehe

Stary dziad a takie numery odstawiał:P:P

hahaa no dobre, Dosik dawaj 😁

Loli napisał(a):
Dosik napisał(a):
kurde z kad ja mam jej męza wziąść 🥴

Idz do nich na chate ? 🤨 🤨 🤨 🤨 🤔 🤔 🤔 🤔

nie wiem gdzie oni mieszkaja 😜

buuterfly napisał(a):
A M powiedz, że od teraz również nie będziesz się czaiła żeby twoi byli do ciebie pisali skoro on uważa , że to norma to czemu masz sobie żałować.

to nie jest jego była on z nia sie spotykał kilka razy jak ten od niej w wiezieniu był

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Loli napisał(a):
Dosik napisał(a):
kurde z kad ja mam jej męza wziąść 🥴

Idz do nich na chate ? 🤨 🤨 🤨 🤨 🤔 🤔 🤔 🤔

nie wiem gdzie oni mieszkaja 😜

to sie jakos dowiedz 😁 napewno masz jakies wtyki ? moze jakies twoje kolezanki wiedza?

w ksizce tel, znajdz 😁