Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
hej,
doła jakiegos mam od samego rana i az sie poryczalam. Nie moglam kompa odpalic bo sie popsul. W koncu po 3 godzinach wkurzania wyjelam mu baterie odlaczylam od kontaktu i podlaczylam na nowo i o dziwo bez baterii jakos poszedl. A powiem mojemu zeby mi z pracy stacjonarny przywiozl.
Znow mi sie Ewa snila ze szla z Kuba i prowadzili pieska na spacer. ech chyba przezywam wszystko jakos.
Ela super wygladasz, normalnie ufff ☺️
Loli matka taka jaka ja mam.Moj uwielbia w niej lezec, na poczatku tak strasznie niesmialo a teraz zachwycony, szczegolnie tymi dzwiekami ptaszkow.

Hehe no zabka jest najlepsza 😉 Ile za nia dalas? kupowalas ja tutaj?

iwwwa napisał(a):
A zapomnialam wam napisac, ze wczoraj wieczorem na chacie byly dziewczyny, tam sobie pisaly itd i weszla jakas justo i tam im dym robila, wyzywala i pisala ze cipy sa i ze missisipi brzydka jak zawsze-bo ona na kamerce byla i ze dupy nie matki skoro caly dzien na kompie z dziecmi itd, az sie niemolo czytalo 😞

no wlasnie mi mowila o tym na czacie jak pokazalam adasia ze wczoraj dostala zjebke 😮

Iwwwa z powodu kompa ten dół?;/ no co Ty, a sny fajne...bardzo bym chciała żeby się spełniły, Ty wiesz 🙂
a co do chatu...to uhhh, ale to była dziewczyna też z forum, one się znały?
kurde matka polka się znalazła...ech NC

• Mamusia
To byl ktos pod pseudo justo zarejestrowany, one napisaly do admina o usuniecie ale nie wiem jak to sie skonczylo. To nie byla jakas znajoma bo pisala tekst typu hej cipy walniete czy jakos tak, a do missisipi napisala ze bedzie ja obserwowac-po angielsku

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Loli ja nie kupowalam tylko od siostry pozyczylam bo ona miala. A Twoja tez łapie za odstajacy ogonek tej czarno-białej małpki chyba? Chyba to małpa hehe

Nie najbardziej lubi to takie obracajace sie niebieskie co najnizej sobie wisi, i kocha te motylki 😁

Agaa napisał(a):
Iwwwa z powodu kompa ten dół?;/ no co Ty, a sny fajne...bardzo bym chciała żeby się spełniły, Ty wiesz 🙂
a co do chatu...to uhhh, ale to była dziewczyna też z forum, one się znały?
kurde matka polka się znalazła...ech NC

mowily mi ze ona nie ma dziecka i ze nie jest w ciazy 😠

• Mamusia
No Aga chyba tak z kompa i wogole. Bo chcialam wejsc z ranca na brzucha i nie moglam i to mnie tak zdolowalo a jeszcze tej walniety samochod. Mechanik nam wczoraj odwiozl i dzis juz nie odpalil. Zalamie sie. Dobrze ze mu nie zaplacilismy.
Siostra mi wlasnie bukuje bilety na 9.03, zaraz musze bukowac wizyty w PL

• Mamusia
Masakra z ta laska ale mi sie wydaje ze musiala znac ten chat itp, ze sie wypinala tak ze odrazu kamerki itp, kogo to intereuje wlony kraj i mozemy nawet dzien i noc sobie siedziec na brzuchu nikt nam nie zabroni, a to ze jestesmy tak zorganizowane i dzieci najedzone przebrane umieja sie same zabawic to co ? mamy z tego powodu plakac 😉

Iwwwa no co Ty, o kompa? nie warto 🙂 to tylko złom...
mi net chodzi krwawi strasznie, dlatego spadam,z resztą mała się obudziła i idziemy na sczepienie...dam potem znać jak zniosła.

buziak 😘

pipa z niej i tyle.
mówie: matka polka, która nawet matką nie jest więc nie wie.
dla mnie brzuch jest odskocznią, miłym spędzeniem czasu.
zresztą...każda to dokładnie wie z Was 🙂
no dobra, nałogiem też jest 😜

idę 😘 😘