Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa napisał(a):
bobas napisał(a):
a pochwale wam sie jaki deserek sobie zrobilam 😜 zmiksowałam banana z truskawkami pychota 😁

dla Adasia...?

dla siebie 😁 adas truskawek nie moze

Agaa napisał(a):
mi też się ten sudocrem nie pdooba, a mam całe dupne opakowanie...
hmm Asik an ie smarowałaś przy kazdej zmianie pieluszki?

eeeeeeeeeeeeeee wątkie że ktoś ma więcej postów od nas 😁 😁 😁

ja smaruje sudokremem tylko raz rano i po kapaniu no chyba ze kupke zrobi no to po umyciu tez 🙂

ech co do tego konkursu co mówi Loli to głosować można dopiero od jutra, bo nowy miesiąc,
także będę Was prosić o codzienne głosiki 🙂
ale to jutro 🙂 może damy radę 🙂

Agaa napisał(a):
ja co zmiana pieluszki...

ej wiecie z czego sotatnio Ewa się zaśmiewa?

jak do niej krzyczę 'GOOOOOOLLLL' 😁 😁 😁 😁 😁 😁

a ja ostatnio z ciebie przyklad wzielam i zaczelam wołac am am i tak sie smieje zaz piszczy 😁

• Mamusia
Ztymi masciami to jest roznie.. moj jak odparzyl sobie srasznie pupcie to chyba wszystkiego probowalam, a efekty zaczelo przynosic wklepywanie alantanu w kremie i pozniej smarowaniu mascia, i tak na przemian z sudokremem. Ja u nas zauwazylam ze sudocrem lepiej izoluje niz goi i przed kapiela trzeba go dokladnie zetrzec, bo sie nie zmyje, a od oliwki w faldkach robila mu sie taka skorka jakby odmoczona... 🤢
Aktualnie na zdrowa pupulke stosujemy puder Nivea , tylko po zmianie pieluszki i zmyciu mokra chusteczka musze mu skorke osuszyc, co by sie puder nie pozlepial 😆

ja nie wiem dlaczego macie taki problem ze zmyciem sudokremu ja tak nie mam
a jak pozadnie sobie odpazy pupe to ja mu sypie maka ziemniaczano najlepiej sie sprawdza 🙂

Rudi tez tak robie jak ty puderek nivea nam pasuje i ma taka fajna pupcie delikatna 😜aaaa wiecie ze mojemu malemu nie zeszly wloski z pupci wyglada jak maly gorylek hehe

• Mamusia
Doberek 🙂
kurde nie moglam nadazyc z nadrabianiem, co strona to wiecej. Ale juz.
Wloski moj tez mial na tylki tu gdzie kosc ogonowa taki klebek, ale juz mu powoli schodza.
Kurde a on ma znowu katar. Ja juz nie wiem od czego ciagle. Jak z nim na dwor wychodze to cieplo jest ubrany i w woziu, nawet go nie wyciagam. Ostatnio nawet potowek dostal bo mu za cieplo bylo. I znow katar. Jak sie biedny rano budzi to nawet nie moze oddychac. I ciagle woda morska i krople do nosa wiec jak mnie widzi z aspiratorem to odrazu ryk. A w srode szczepienie. Nie wiem, watpie by do srody katar przeszedl a oni jelopy tu szczepia jak dziecko ma katar. Szlag, jak nie ma goraczki to nie jest chore i dawaj ze szczepionka. Wiec dzisiaj go nawet nie wykapie, jutro dopiero. Nie wiem juz co mam robic, bo sie biedny meczy. I ciagle giluchy. Na brzuszku jak lezy to az splywaja.
Pogoda tez dzis do dupy, wiec nici ze spaceru, zreszzta z tym katarem...