Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 🙂
Nie wiem czego Wy w tym sms nie zrobumialyscie.... juz bardziej prosto chyba sie nie dalo 😜

Maly w nocy oki.... ale taki zimny znowu ze masakra 😮 cala noc praktycznie spal wtulony na maksa 🤨 jeszcze w lozeczku za nim go wzielam .. przytulal sie do szczebelek 😮 😮 chyba myslal ze ktos lezy kolo niego 😮
Rano sie budze .. kuzwa szukam go we wyrze a ten nie dosc ze w poprzeg to ejszcze na brzuchu buzia w poduszke... 😲 sie wystraszylam jak nie weim mowie udusil sie... 😲 ale niee... glowe podniusl usmiechnol sie przelozyl glowe i spalismy dalej 😜

teraz firanki powieszone... jeszcze jedne.. szafa do wysprzatania i obiadek i fajrant 😜

No Pani doktor mówi że jest lepiej i było by super jakby do konca leczenie tak sprawnie szło 🙂
a ogólnie to Kacper nie narzeka bawimy sie tam w tym jego łózeczku troche go ponosze nie ma mu żle. Tylko jest tam strasznie czujny 🤨 nie moge sie na krok odsunąć jak śpi, co 3 min otwiera oko i patrzy czy jestem. Do wczoraj bylismy na sali sami i w sumie było lepiej mniejsza sala ale cała dla nas, wczoraj nas przeniesli do sali z takim 2 latkiem
i jest troche gorzej bo aj tych rzeczy kacpra to mam multum a tam nei dosc ze 2 szaflki mniej to jeszcze wszystko daleko nie mamy gdzie co położyc by bylo zaraz kolo nas, no ale jakos damy rade 🙂