Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu, Nika też próbowała.
2 razy i ryk taki przeraźliwy jakby ją obdzierali ze skóry.
No i ja zrobiłam tak.
Trzymalam ją a ona beczała bo jej wziełam zabawke bo ją chciałam przełożyc.
No i trzymam ją i mówi, że nic się nie stało, że jak sie uspokoi to jej oddam zabawke.
No a ona dalej...
to poczekałam chwile popatrzyla sie na mnie czy rozmiękłam 😁
a ja do niej znowu jak sie uspokoisz to Ci oddam zabawke bo nic sie nie stało i tak zachowywać sie nie bedziemy.
No to chwila i był spokój.
Przełożyłam ją do leżaczka i oddałam zabawke.

• Mamusia
ela jak bedziesz miala czas :P pewnie juz dzis nie 😁 😁 to napisz mi jak ci sie ten wozek podoba co kupilas, fajny? jakie te materialy i kolorek, aa i jak przelozysz raczke to dobrze sie nim jezdzi jak te kolka sa odwrotnie? w sensie te duze z przodu.. jak po zlozeniu no i ogolnie tak napisz cos 🙃
aa i jeszcze jak zapniesz frania to nie lata tak na boki? te szelki jak trzymaja? bo w tym co ja mam teraz to bez sensu to jest.. mozna tam zmienic wysokosc czy jakos dopasowac?

ania87 napisał(a):
elus MUSZE spróbować bo jak ona juz teraz mna chce rządzić to co bedzie pozniej, ooo nie tak byc nie moze heh od jutra rygor!! 🤨 zobaczymy jak pojdzie

no ja to samo powiedziałam.
Kocham ją nad życie, ale ona nie będzie mną rządzić.
Chociaż ona ma charakterek po mnie więc może być trudno ją ujarzmić 😁

• Mamusia
zem sem..:P
kurde myslalamz e tu ze 30 str a tu bida aby 9.....
Perelka.. Ty mi nie pokazuj Pawla bo normalnie go Ci UKRADNE 😘 😘 😘 😘
Elus i jak tam Krystian 😁
Aga a moze to od zebow?? a ze nie widac moze sie wybija i tak spuchniete jest?

I standard ze nie pamietam... 😞

My prawie pol dnia na dworku.. Mercel w krotkim rekawku taki skwar.. az zaluje ze krotkich portkow mu na spacer nie ubralam...
Ale powiedzcie mi czy ja mam z deklem czy te baby co te dzieci w grube koce zakrywaja?? bo juz nie wiem......
JEdna babka szla z dzieckiem przykrytym i katem oka widze ze sie obraca przeszla i sie obrucilam a jej dizecko w taaaaaaaaaaaaaki gruby koc zawiniete i glowa pokrecila..... to chyba ona je.. jest.. 23 st w cieniu w sloncu chyba ze 30..... 😮

Aniu ja też dzisiaj widziałam babki takie
Pozawijały te biedne dzieci w te koce
Moja w krótkim rękawku nie nie nie.
Nie było aż tak ciepło.
Bodziak z krótkim na to bluza i taka narzucona bluza.
ale w kocu nie nie nie
i spodnie miala i buty.
ALe ma byc coraz cieplej
aaaaa jakie macie kremu na słonko dla dzieci??

Ania8888 napisał(a):
Acha wiedzialam... Ela gdzie teks ze jestem zajebista??

TZN TY JETSES???
:*** i Niki??" 🙂

A ona i tak grzeczniutka wiec zeby taka zostala 🙂

Nika jest zajebista, ja nie.
Ale sporo myślałam dzisiaj o wczorajszej rozmowie naszej.

• Mamusia
No on jak sie chlodniej robilo albo co to bluze mial tzn ranow sumie i wieczorem:p
Ja mam 50+ ..z rossmana..baby cos tam, ale dzis go nie posmarowalam to na lapkach ma takie rozowawe delikatnie i w tych zgieciach biale ale to musze sie przypatrzec zeby widziec 🙂

Kurde te baby wali chybaaaaaaa 😮

I co sobie myslalas?? 🙂
A ZAJEBISTA JESTES!!

kurcze 50+
hmm nie ma większego?
musze poszukac czegos.
Aniu daj spokoj 5 h non stop na polu, karmiłam ją siedzą na kawałku drzewa bo ławek nie było 😁
ale bylo genialnie
teraz przed spaniem pytam jej sie czy podobal sie jej dzien z mama a ona mi buziaka dała a nawet 2 (buziaka czyt. chciała zjesc policzek) :P

• Mamusia
No nie ma...przynajmniej nie widzialam 🙂 ale taki wystarczy, bo jak tak to pierwsze slonce mu buziule przygrzalo tym posmarowalam wklepalam ladnie to nie chwytalo go tak 🙂
A wiesz zawsze mozesz tego grubo nalozyc 🙂
No ten brak lawek mnie dobija dlatego chyba zaczne kocyk wozic co wiesz rozloze i sobie supniemy, chrupki jakies ciacho piciuuu duuuzo piciu i jest oki 🙂
A no i pierwsze co jutro to parasolke do wozka przypinam 🙂 bo jednak to duzo daje 🙂

Takie buziole sa przeslodkie 🙂 A nie wpycha ci jezorka?? bo moj to odrazu:p albo mnie ugryzie 🤨

Nie nie wpycha 😁
taki buziak zjadany 😁
a kiedys mi tak sie przyssala do policzka i dmuchła i taki pierd wyszedl 😁
a co do kocyka to ja też chyba
u nas nie ma parasolki ale za to ma czapke z daszkiem 🙂

• Mamusia
No my tez czape z daszkiem obowiazkowo ale on ja zciaga i zjada daszek:p albo wiesz jak spi to na lezaco go robie to prosto w pyszczek mu swieci...A butka nie zawsze zasloni 🙂
eee damy rade:0

Ale szczerze mowie ze ja bylam ubrana no krotki rekaw leginsy,kitka i ze mnie KAPALO... 😮 a co bedzie latem??? nie wyobrazam sobie tego.. troszke sie boje az bym powiedziala 🤨 sama moze by mi nie przeszkadzalo ale targac go lazic to go podneisc tam tu pociagne za bluzke cycek na wierzchu wiesz o co chodzi.... tu dotknie hustawki tam trawe wyrwie tu cos tam i wiesz potem lapska do geby... strach to ogarnac normalnie....

haahh:p to ale sie zdziwila co?? 🙂ze dziwek wyszedl nie??:P

Ale moja ma wiązana bo na uszka musi mieć.
no to Aniu faktycznie jak ci tak gorąco.
ja mialam spodnie i bluzke nowa ta z krotkim rekawkiem i bylo mi w sam raz ale raz mi przygrzało tak w dupsko w spodnie, że myslalam, że zwariuje a u nas tez wiatr był.
no im dzieci starsze tym ciekawsze.
Moja dzisiaj pierwszy raz w piaskownicy siedziała chwilke 😁
ale sie bawiła piachem a pozniej szybko lecialam łapy umyć jej. 😁
ok ja juz uciekam bo padam na pyszczek :* 🙂
a jutro jedziemy do moich dziadkow i praktyki a wieczorem mamie pasemka mam zrobic uhhh
a dzisiaj mi przywiezie kiecki na chrzest, żebym sobie wybrała spokojnej nocy :*

• Mamusia
Humor do dupy. Wlasnie wrocilismy. Bylismy na aukcji. Samochod nie sprzedany, wszyscy patrzyli ze przegladu nie ma. Jutro to zalatwiam i znow kasa. Mam dosc.
Aga to aukcja taka prawdziwa, ludzie sam i licytacja. Dupa dupa dupa.
Nadrobilam ale po lebkach bo oczy mi siadaja. A to bolace zaraz wypadnie. Aga Zab zniknal bo dziaslo napuchlo na bank. U nas jeszcze jest ale jakby mniejszy.
Ech mam dosc.
Po kapieli maluch i narznal.
Ide zmieniac 😞

Kurde mam dosc dzisiaj zmieniania pampersow! Kuba przez caly dzien zrobil chyba juz z 15 kup 🤪 co jakis czas niedlugi czas robi malego bobka. I jeczy ze ma kupe to przebieram. I za chwile znow. Nie wiem po czym takie dziwne bobki robi. A przeciez nie wyciagne kupy i pampersa nie zostawie mimo ze czysty. Ech pojde z torbami 😞

• Mamusia
heh iwwa wyobrazilam to sobie jak wyciagasz tylko kupe i swieto, pampersiak zostaje 🙃 moja jak kupe zrobi to nie sygnalizuje, nie przeszkadza jej chyba 😮 zreszta ona robi jedna kupe na dzien tylko i przewaznie widze kiedy.. a z autem to dupa, no ale pomysl, kupilabys sama bez przeglodu? od razu sie podejrzane wydaje.. zalatw to bo bez to chyba nie da rady 😞
laski ja nie wiem jaka wy macie pogode, u mnie w prawdzie slonecznie ale ja mam bluzke i grubą ocieplana bluze i jest mi tak sobie oo nawet troche zimnawo 🤔 a wydawalo mi sie ze taka ladna pogoda.. wiec u Was musi byc lepiej jak krotki rekawek 😮 dla mnie szok
ide spaac

Nareszcie w łóżku! Oby dziś była lepsza noc bo nie wyrabiam!
Tyle jeszcze chce na święta zrobić 😞

Iw ja Ci tyle powiem....raz jeden jedyny zrobiłam tak z ta kupa 🙂 kurde bobek taki mały a jej wadziło 🙂

Ah dobranoc:*

• Mamusia
jeszcze spicie???

u nas noc do megaaaaaaaaaaaa dupy 😞 😞
maly chyba ze 2 godziny darl sie w nieboglosy 😠
Ani jesc ani pic nic nie chcial...
dalam czopka krople na brzuch nurofen i nic.................
wkoncu padl 🤨

teraz zamiast spac bo widze ze chce to swiruje i kreci sie jak gamon...
jeszcze oczywiscie bo po co.. Karol mi nic w tej nocy nie pomogl 😠
jestem normalnie wsciekla zmeczona i padam na ryj... amm dosyc tych jego akcji nocnych 😠 😠 😠 😠

Wesolego zajaczka dla wszystkich dziubulkow 😁:****
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23f6713263347422.html][IMG]http://images47.fotosik.pl/818/23f6713263347422m.jpg[/IMG][/URL]

I Wam kochane smacznego jajka na tego zajaczka 🙂
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6cec740b7fe34ef4.html][IMG]http://images37.fotosik.pl/771/6cec740b7fe34ef4m.jpg[/IMG][/URL]