Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ale tu cisza 😮 😮 wszystkie brzuszki pewnie korzystają z pogody 😆 ja narzie sama w domku kucharzę obiadek, i czytam lekturę do mojej pracy, ale lenia mam strasznego 🙃 po południu muszę dopaść kupić truskawki bo znów straszną mam ochotę, zrobię sobie takie na zimno z cytryną i cukrem - normalnie palce lizać 🤪 🤪

• Mamusia
Hej dziewczęta...właśnie wróciłam z usg...BĘDE MIAŁA CHŁOPAKA...Nie podlega wątpliwości Śuśka ma jak serce dzwonnicy!!!! Oj a tak chciałam mieć dziewczynke. ja nie wytrzymam z trzema chłopami pod jednym dachaem 😞 Ide z juniorem do parku do kaczek..bo bez tego dom mi rozniesie. Miłego popołudnia 🙂 😎

Monia!! gratuluję małego dzwońca 🤪 🤪 🤪 widocznie Twój luby ma "matrycę" na chłopców (tak kiedyś słyszałam od mojego tatki że ma matrycę na dziewczyny bo u nas same baby w domu :lol 🙂 buziaki wielkie 😘

• Mamusia
Hej ja wlasnie wrocilam ze szpitala , kurde czekalam ponad godzine na jedna mala karteczke papierku do macierzynskiego normalnie masakra jakas :/ no ale sie wkoncu doczekalam.
A no i wkoncu wskoczylam na wage w wolnym czasie na poczekalni +5 kg dziewczyny wsumie 58 kg waze no wsumie tyle sie spodziewalam 🙂 bardzo mnie to cieszy...
Monia serdecznie gratuluje chlopczyka 🙂
Qrka wlasnie wcinam truskawki 😁

Gratuluję chłopczyka 🙂 Loli to Ty tyle ważysz ile ja przed ciążą prawie 😮 ok.56 ważyłam. No teraz to juz nawet nie mówie ile 😁 Ja robie właśnie ciacho z truskawkami i czekam az biszkopt wystygnie 🙂

• Mamusia
eee no Elus myslalam ze na nas czekasz az wpadniemy i ci wszystko wszamamy 😜 hehe
swoja droga tak wszystkie zarloki by wpadly to blacha w pol sekundy by znikla 😜 ehehhe
chyba tez skocze sobie po truskawy.... 😉mmm ze smietanka i lodami... 🙃 🙃 🙃
ale to zaraz 😜

• Mamusia
Hehe szczerze lekko sie balam wejsc na ta wage 😁 no ale sie jakos przelamalam,
Eluska ja w 13 tyg wazylam 53kg na 1 wizycie, i nie mialam zadnych wymiotow wjec nawet nic na - nie mialam , ale kurde ciesze sie ze tylko tyle ciekawe ile bede miala pod koniec 😁 narazie tylko 5 kg ale cos mi sie wydaje ze do konca jeszcze z 10kg + okaze sie
Anulka8888 widze ze masz tego samego dnia wizyte u lekarza co ja 🙂 ale ja tylko ide na sluchanie serucha i nie wiem czy krwi nie beda pobierac jakos teraz?hmm nie mam pojecia
A co do truskawek to widze ze normalnie zarloki 🙂
Kurde wlasnie tez mam ochote upiec jakies ciastecko 🙂
Eluska robisz takiego najzwyklejszego biszkopta a na gorze truskawki ktore czasem pod wplywem pieczenia wchlaniaja sie w srodek ciasta mmmmm kurde slinka mi normalnie cieknie 🙂

• Mamusia
A wiec.... 😉
PLACEK NA JOGURCIE
2 jaja
2,5 szklanki maki
3/4 szklanki cukru
2 lyzeczki proszku do pieczenia
1 szklanka jogurtu naturalnego
1 cukier waniliowy
0,5 szklanki oliwy

wymerdac wszystko mikserem... wylac na blache na to owoce i mozna przypruszyc kruszynkami... piec w 200C 45min.

a wy znów widze o jedzonku ;D
Eluska też zrobiłam na weekend ciasto z truskawkami i musze się pochwalić ze dobre mi wyszło 🙂
Monia: gratuluje chłopczyka ! 🙂
A myśmy przed chwilą z zakupów wróćili kupiłam znów maleńswu kilka ciuszków m.in body, spodenki I pajacyki :P a z akcesori kupiłam grzebien i szczotke taka słodką 😁
ale dziś było task duszno że masakra myślałam ze padne 🥴
Nie wspomne o tym jak wkurzające są mochery w autobusie wrrrrr 😠
Dziewczyna zeszła mi z miejsca a taka baba mi się wcisła ;/ 😮
wrrrr a ja myślałam ze padne w tym busie wyszłam z niego całą oblana potem 🤢

• Mamusia
kurnaaaa 😞 powiesilam koce ktore pralam... i poszlam.... stoje w sklepie a tu takie oberwanie chmury ze nie bylo widac budynku po 2 stronie deptaku 😞 😞 😞 😞 😞 a ja posciel od rana przez okno wywieszone... to nic tylko bieg do domu....z rynien tak sie woda lala na ulicy do kraweznika wody a ja biegiem z zamknietymi oczami bo prosto w buzie mi zacinalo.... cala mokra jak by mnie ktos z pomostu do jeziora wrzucil... 😞stanik gacie buty do wywalenia... 😞 posciel do polowy mokra... 😞 karol bedzie zly jak diabli...
mialam sie uczyc ale chyba czeka mnie popoludnie ze suszarka i suszyc posciel.. ehh a te koce od nowa do wirowania...

ehh jak pech to pech..... ale kurde jak ten placek nie wyjdzie to ohhhh wsiekla bedeee

• Mamusia
Biedactwo... ehhale dzis rano w sklepie tez na zakrecie miedzy regalami tak akurat ja stalam kobieta z wozkiem i laska w ciazy na ostatnich nogach a za mna jakas baba tak biegiem przez nas sie rozepchala ze nie wiem miala szczescie ze o lodowke sie podparlam z lodami bo gdynby nie to to bym na ziemi wyladowala...
ku** te babcie sa po*** normanie.. ehhh
Ale dosik nic nie poradzisz;(

Ania to mam nadzieje ze placek wyjdzie... Ja sie wkurzyłam bo cos z kremem sie stalo i wogole nie jest gęsty... YYYH!!! i teraz kombinuje jakos zeby jeszcze cos z tego było 🤢