Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jak Kuba?
Laski jakieś zawieszenie mnie dopadło. Krystiana siostra pytała co mi jest 🤔 Gadać mi się nie chce, skupić się na niczym nie mogę....Chyba przemęczenie mnie dopadło. W ogóle ciągle zamyślona jestem....Starość chyba. I jeszcze mi tu aga się foszy no 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bryyyy,

Iwwwa wymioty przy 3 dniówce to normalne Olenka tez tak miala 🙂
Rob mu oklady przy jedzeniu mleka na czolo i na kark 🙂
Nic sie nie martw , bo na koncu jeszcze megggga wysypka i Kuba bedzie zdrowy 🙂

Agaa 🙂 a ja nadal czekam 😉 😉 😉

• Mamusia
No wlaHa..
baterflajuska..... ja mam focha razem z Aga 😜 😜
I wogle to na nia tez wykiwalyscie mnie obie wczoraj 😜
Ale wybaczam z okazji niedzieli 😜

Kurna noc fatalnaaaaaaaaaa 😞 juz nie mam sily.. 😞 😞. i viburcol i paracetamol w tylek .. przespal moze ze 3 godziny i jazda........ 😠
nie wiem o co mu.. siada ryczy przez sen ze go uspokoic nie idzie ☺️ kreci sie wygina pokalda... achh 🤨
wstal standard o 6 i teraz spi juz moze z godzine... 😮
po tych czopkach znajac zycie bedzie caly dzien spal 😠 😠 a w nocy daawaj 😞
W srode bilans to bede gadac z lekarka... chyba ze dzis bedzie mocno harczal to juz jutro pojde 🤨

wysiadam ☺️

Elus.. zawiechooo:P

• Mamusia
No zawieche mam orkopną Anka 🤔 Nawet teraz hehe..... Zmęczona jestem okrutnie. Ostatnio to po porodzie czułam się taka wymordowana.
Jejciu jaka kruszynka 😞
http://www.papilot.pl/wydarzenia/13005/Urodzilo-sie-najmniejsze-dziecko-w-Polsce-Dominiczka-miesci-sie-w-dloni-swojej-mamy.html

Aż mam łzy w oczach, a co dopiero muszą czuć rodzice takiego maluszka tyciego 😞 😞 😞

się Eluśka chyba trochę na tych urodzinach nalulała o czym świadczą dodatkowe literki w zdaniach 😜

nadal się focham 🙂 fyyyyy

Loli na foty? dzisiaj idziemy na uro to jej zrobie fotki 🙂

Ania ech współczucia 😞 u mnie bez takich scen, ale też popłakuje, wstawałam z 7 razy, o 4 już nie wytrzymałam i dałam herbatki! wypiła 100 jak nigdy!! to ine wiem,może ją suszi? 🙂
a z Marcelkiem to bym szła jutro do doktorki, szybciej mu coś da i szybciej wyzdrowieje kruszynka:**

a wiecie co ja odkryłam? szok!! 🤔 Ewa od paru dni miała fatalne dni, marudziła...popłakiwała...i wiecie co?? ja jej wiązałam włoski taką spineczką! i to przez nią! szok nie? teraz jest milutka, fakt, pomarudzi, ale już nie tak! musiało ją tam coś ciągnąć, wiecie jak to jest...jeden włosek jak ciągnie to boli jak pierun!
zdolna matrona ze mnie 😁

• Mamusia
Zęby swoją droga... Ale on tak robi już ponad miesiąc.

Kurde taki ciapcius..,
ale zagladlam mu do buzi... A tam wszystkie górne żeby napuchniete, ma takie wzgorki ze masakra także się nie dziwię i mogę sobie wyobrazić co przechodzi,

slyszalyscie ta piosenke co przez prawie całą jest WTF???? Maks 🙂

ehe jasne, eloite jasne jasne 🙂 🙂 jassssneeee 😁 😁 😁

Ania nieźle że Ci się WTF kojarzy ze mną, bo powinno z Iwą 😜 a piosenki nie słyszałam więc zapodaj joł joł biiit 🙂

wieczorem leci xfactor a potem przepis na życie więc ja raczej odpadam....

• Mamusia
witam, ale szczerze to nie chce mi sie pisac nawet. otwarlam sobie dzis gebe na tesciowa bo juz konkretnie przegiela pałe, a teraz mnie brzuch z nerwow boli. aga pytalas co z ola zrobimy.. moze pojedzie moja mama z nami tylko musze zapytac ale nei wiem czy sie zgodzi bo co zrobi z psem i cala reszta.. no zpobaczymy, ola jak cos to na pewno jedzie z nami, tylko musimy miec kogos do niej, ale boje sie zeby nie zachorowala tam albo cos, no nie wiem jeszcze to nie jest pewne.. a w ogole smutne dni u nas ostatnio.. wiecie ze nawet mi sie na forum nie chce wchodzic, a to juz chyba mowi samo za siebie jaki jest moj stan

witojcie
aga no patrz mala spineczka a takie jazdy robila
biedny marcelek mecza go zebole
a jak tam kubus?
motylek a ty co tak sie zawieszasz biedna przemeczona 😘 adasko tez mi od kilku dni wstaje o 5:00 rano chyba zaczne z nim chodzic spac 😜
a i musze sie pochwalic bylam dzisiaj na zakupach kupic sukienke 🙂i kupilam czerwona 🙂 bo jestem swiadkowa w piatek znajomi biora cywilny slub