Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no...wiec tak...

Elus moja nie wiem co Ci powiedziec, wspolcuje Ci bardzo 😞
I nie wiem jak to dalej rozwiazac zebys miala lepiej 😞

Iw heh z tym kompem niezla jazda... 😞
nie zazdroszcze...

Perelka ehehe niezle pozy robi Pawlo 🙂

A u mnie... eh..
Ogolnie zaczne od tego ze...no mieszkamy u tesciow...
A ja od poczatku zapierdalam u nich.... to pomywam to z psem to gotowanie wiecznie sprzatam po nich WSZYSTKICH....widzicie ze ledwo tu siedze.. bo ja sobie usiade do kompa to wideze takie spojrzenia ze uhh.... 🤢
Non stop napierdalam... i to oczywiscie co??? Z DZIECKIEM. bo nie laska mi sie nim zajac.... 😮
tesciu nie daje sobie rady.. szwagier pomeczony wiecznie w huj Karol ja sie nim zajmuje to zaraz aaaniaaa a cos tam aaaniaaa a przewin 😠 😠 😠
A tesciowa taaakaa kurwa zmeczona i udaje ze go nie slyszly 😠 przed wczoraj co sie nim zajela wieczorem. Ale to tez po kapaniu mleku itd...
zapierdalam tu jak berdeem.... 😞 wkolo wszystkich
wczoraj obiad mialam robic.. tesciu sobie pojechal na zakupy, KArol taki niewyspany ze nie mial sil a szwagier sciema jak zawsze... 😮 😮 zrobilam obiad.. i nikt nie przyszedl go zjesc... 😞 sama z Marcem jadlam.. oni sobie potem na raty przyszli. 😮
Jestem zmeczona tymi ich fochami nimi ogolnie.... 😮

2 rzecz.... Moi rodzice itd.. pojechalam wczoraj tam... pokazac foty z mieszkania... i matka wywiad itd.. i ani slowem nie zapytala czy cos potrzebujemy czy pomocy czy kasy czy cos kupic cos.. NIC....!!!!!! 😮
myslalam tez ze chociaz da cos kaski na dzien dziecka i moje ur.... NIC KURWAAAA nawet MArcel nie dostal nic od nich na dzien dziecka 😞 😞 ja wiem ze on nie rozumie ale kurwa... ☺️
A ja na ur dostalam blyszczyk z Avonu za 10zl... 🤨 "-DOBRZE ZE MALUJE USTA" 😮 😮 🤢

A 3 RZECZ
wczoraj bylismy z tesciem na mieszkaniu... i co... gadal co gdzie ma stac 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠wrocilismy do domu. a Ci ze karnisze te co sa wywalimy bo im sie nie podobaja i wybiuerali z tesciowa jakie karnisze kupic.... 😠 😠 😠 😠
takze wiecie..... 😠 😠 😠 😠

A 4 Mar ..
PERELKAAAAA
jadl ciacho.. i mu sie zachaczylo o dizaslo i mu dyndalo...- przy jedynce...
i juz mu wybila i widac ja ladnie.. ale on ma tam jak by siniaka czy cos.... 😮
co mam z nim zrobic on nie chce nic jesc nie da sobie zagladnac... nic....
A co z tego najgorsze... on strasznie wszystkich gryzie 😠
Oczywiscie Ci sie ciesza i on dawaj.. a ja wyzywam.. bo nawet dzieci gryzie bo bylismy ze znajomymi na spacerze i tego malego szarpal i gryzl 😮 😮 😠 😠 😠

A jeszcze.... on sie przestawil i zasypia sobie o 21 22... 😠 😠 bo jak nie chcial mi zasnac i poplakiwal to ci ze mam go zostawic i jechali na mnie.... 😠wczoraj tez.. widze ze go boli itd... i mowie do karola naciagnij mu nurofenu... a Ci ze nie po co itd.... 😮 😮 😮
o 20 go kapalam....bo wczesniej mi nie pozwolili...a tesciowa o 7 mu dala inne do jedzenia i oczywiscie mleka nie.... 😠
wogler pozwalaja mu na tyle ze ja nie daje sobie z nim rady 😞

• Mamusia
dzieci moje mają raj.....ogromny baldachim-namiot rozłożony na działce...basen z wodą...kocyk do poleżenia.. piaskownica i huśtawki do zabawy....i mamusię tylko dla siebie..ach czego chcieć więcej.... 😁..jak sobie przypominam swoje dzieciństwo..to niestety tego nie miałam... 🤔

Elus wierz mi jakbym miala wiekszy dom to bym cikazala sie spakowac i zebys przyjechala to bysmy sobie samotne matki mieszkaly razem 😞 kurcze nie wiem co ci doradzic,powiem tak najlepszym wysciem dla ciebie i Frania byloby przeprowadzenie sie w strony rodzinne gdzie masz bliskich i znajomych ,Karola tu nie ma wiec on nic by nie stracil a ty bys mogla zyskac .Rozmawialas z Karolem o tym wszystkim?????
  • Aniu moj tak samo mial taki krwiaczek dawaj my gryzaka schlodzonego i zelami mu to smaruj ja dawalam mu liznac lodzika i schodzilo ladnie wiem ze sie dotknac nie da bo Pawel tez nie dal wiec na sile.Aco do gryzienia to uffff 🤢 🤢gryzon jak cholera wlasnie siedzi obok mam gole kolana i poluje na mnie 😠 a jak mu sie powie nie wolno to glowa w dol i placz jak by temu rozumial i se myslal dawaj ugryz
  • Alez tutaj goraco taka duchota ze hej.
  • Iwwwa wspolczuje ci z tym lapkiem 😘
  • Buziaki dla Was i dzidzioli zaraz dodam zdjecia na Agu 😘 😘 😘 😘 😘

AAA Aniu nie daj se z tymi tesciami bo sama widzisz jaki Marcelek potem jest ja mialam to samo z dzieciakami i z moja mama a teraz co krzyk i gada ze zle wychowalam 😞,pogadaj z e swoim NIE POZWOLCIE IM SIE W TRACAC !!!!!!!!!!!!za duzo malzenstw przez to sie rozpadlo.

• Mamusia
    Perełka Karol to chłop ani 😁 Mój to Krystian 😜
    A problem taki, że nie mam z kim małego zostawiać jak będę na jazdy chodziła. Bo z Krystiana siostrą miałam dziś niezbyt miłą rozmowę. Poza tym chcę do minimum ograniczyć kontakt z nią. A o przeprowadzce do rodziców myślę. Tylko musiała bym kupić łóżeczko turystyczne. I zorganizować transport. I to na pewno nie na długo 🤢

no to jedyne potem wyjscie kurcze bys mieszkala blizej to bym ci sie nim zajela ehhhhhhh
  • a Pawel mnie do szalu doprowadza jezuuu jak marudzi ryczy 😠 😠 😠 😠 😠nic mu sie nie podoba ani lezec ani siedziec nic oo zajal sie tapczanem 😮

hehe biedna Lunka ten to taki pelzak musze go pilnowac jak na tapcznie jest zeby nie spadl,wreszcie spi uffffffff no nic ide cos porobic trzymaj sie cieplutko powodzenia na wykladach 😘

• Mamusia
    No ja porobione... kurde chyba znajde se gdzie etat gosposi... 🙃
    Maly jak sie obudzi to na balkon do basenu 😁
    Elu a ta sasiadka co im leki kupowalas?
    moze zapytaj jej.. wkoncu jazda to tylko 2 godziny nie?
    kurde za daleko mieszkamy wszystkie ... czemu nikt nie wpadl na polysl zebysmy se jaki dom wille czy zamek kupily?:P

• Mamusia
    Byłam z Luną u weta. 70zł zastrzyki i antybiotyk. Prawdopodobnie ma alergię na jedzenie. A karma dla alergików kosztuje sporo 😞 A co najgorsze....Ma zakaz kąpieli w stawach, jeziorach, rzekach ip 😞 Bidulka moja. Niechcący wyłamała mi paznokieć. U prawej ręki przy kciuku. Boli jak cholera. Piecze, pulsuje i mam gorącego palucha 🙂 Jutro mają przyjść pierwsze dziewczyny na rozmowę. O 16 sąsiadka na pół godziny przychodzi do Frania. A ja biegnę na tą teorię. Chcę spróbować zrobić testy i zapytać kiedy będę mogła jeździć. Żebym wiedziała jak ugadywać opiekunkę w razie czego. Tylko moja mama wie, że idę spróbować to zaliczyć 😜 Więc trzymajcie kciuki ☺️