Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Perelka napisał(a):
No u mnie wieczor spoko maly sam pierwszy raz zasnal 🤪 🤪 🤪 🤪a ja siedze i relaks 😜alez bym wypila reddsa a nie mam 😞
  • oooooooooo data godz niezle Admin szalejesz fajnie 🤪 z tego co widze to na wrzesnowkach 2010 ja najdluzej 😎
  • No datę rejestracji macie też w swoich profilach, tylko nikomu nie chciało się klikać na zdjęcie avatara 😁

• Mamusia
    admin napisał(a):
    Perelka napisał(a):
    No u mnie wieczor spoko maly sam pierwszy raz zasnal 🤪 🤪 🤪 🤪a ja siedze i relaks 😜alez bym wypila reddsa a nie mam 😞
  • oooooooooo data godz niezle Admin szalejesz fajnie 🤪 z tego co widze to na wrzesnowkach 2010 ja najdluzej 😎
  • No datę rejestracji macie też w swoich profilach, tylko nikomu nie chciało się klikać na zdjęcie avatara 😁

no wlaha a teraz wsio widac 😁
    ide bo awaria.. 2 idzie i szal.... 😞

• Mamusia
    hej ooo dupeczki, niestety ja nie mam obecnie neta, więc nawet Was nie nadrobię, ale mam nadzieję, że wszystko u Was ok 🙂 Co prawda widzę, że zaszły tu jakieś znaczące zmiany, ale nie uda mi się w nich rozeznać z czystego lenistwa 😉

Moje dzieciątko zdążyło już nauczyć się WRESZCIE siedzieć, raczkować, wstawać, chodzić za paluszka. Ma dwa zęby. Spadł raz z łóżka, na główkę, ale skończyło się na siniaku.
    Kolejny wypadek był groźniejszy, wywalił się wózek, który prowadziła moja siostra. Na betonie znalazła się i ona i Aleksander. Na szczęście, żadnego wstrząśnienia nie zdiagnozowano.
    Oprócz mojej nerwicy 😉
    Szczerzę wierzę, że Was omijają tak nieprzyjemne przygody.

Całuję wszystkie i każdą z osobna:*
    uściskajcie maluchy 😉

PS. Adminie, czy każda dostępuje takiego zaszczytu i otrzymuje gratulacje drogą mailową? 😉

• Mamusia
    E to moze jutro zdjecia bo moj wzial tel i oczywiscie gada i gada, gorzej niz baba.
    Ja wlasnie chcialam dac go juz do swojego pokoiku przenizc, ale jakos nie wiem. Wole jak jest blisko. Poza tym on teraz wstaje o 5:30 wiec boje sie ze albo nie uslysze-co raczej niemozliwe, albo bedzie takie latanie. Bo jak rano wstanie to go daje jeszcze do wyrka do nas i do 7 pospi. A tak to sie rozbudzi. sama nie wiem. Ale mysle ze na dniach dojrzeje do tej decyzji 😞

ja jeszcze na chwilke mam pytanko?
    potrzeboje linka do strony- pamietacie kiedys chyba eluska wyslala zyczenia i wstawila zdjecie nikoli w kartke znacie moze taka stronke bo potrzeboje?

• Mamusia
    Ja wiem Perelko, ja bym chciala jak najdluzej zeby z nami spal blisko.
    Problem w tym, ze on sie przyzwyczail do tego. I teraz znow jak zasypia w lozeczku to musze stac kolo niego dopoki nie zasnie, a jak wychodze to ryk.
    A w ciagu dnia to mam problem bo nie moge tyle stac i czekac jak zasnie bo sie z praca nie wyrabiam, tym bardziej, ze on juz potrafi tylko jeden raz dziennie spac. To w tym czasie szybko obiad robie. Nie moge isc z nim robic do kuchni bo za sciana jest biuro i jak on zacznie krzyczec czy nawet nie plakac tylko sie bawic glosno to wszystko slychac i musze sie ewakuowac na gore 😞
    Wiec jesli bedzie sam zasypial tak jak to bylo przez jakis tydzien-dopoki tatusiek nie zajmowal sie nim w niedziele i wystarczylo by spowrotem wrocil do uzaleznienia do obecnosci przy zasypianiu -to jak bedzie sam zasypial to ja mam duzo wiecej czasu. Tym bardziej ze pracuje to jest on dla mnie cenny. I mysle ze jak go przeniose do jego pokoiku i przemecze sie dopoki sie nie przyzwyczai to bedzie super.
    Wiem ze to brzmi bardzo egoistycznie, ze go wyrzuce do drugiego pokoju zeby miec wiecej czasu. Ale jakbym poszla normalnie do pracy to mialabym go duuuzo mniej dla niego. Wiec poki mam mozliwosc zeby sie nim opiekowac i pracowac jednoczesnie to musze to pogodzic.
    Strasznie sie bije z myslami, bo nie chce zeby spal u siebie, jakos dziwnie. Ale niestety musze patrzec na prace, bo jesli nie bede sie wyrabiala to nie bede mogla pracowac, ktos inny to wezmie. A patrze tez na kase. Niestety cos za cos 😞

• Mamusia
    Asiu wpisz sobie w google kartki... jakies tam, w zaleznosci jakie chcesz, kartki online albo cos takiego, ja pamietam, ze mamie mojej kiedys robilam taka na cos i tak wpoisywalam to mi pelno wyskoczylo na rozne okazje i robisz jak chcesz i wysylasz np na emaila. Niestety stronki nie pamietam.

iwwwa napisał(a):
    A Ty chcesz konkretnie jaka kartke i na jaka okazje?

kiedys wyslalam kumplowi taka kartke na swieta i prosil mnie zebym mu przeslala ta stronke ale ja za boga nie moge sonie przypomniec co to za stronka i tak szukam i nic nie ma 😞
    trudno 😞
    nic ja ide spac bo jutro wczesnie wyjaz papa 😘