Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 😘 Co tam u Was słychać ???
  • Ela a gdzie jedziecie i na ile ????
  • A ja se wczoraj kupiłam sukienkę na lato 😜 o taką
  • i dzieciakom pełno ciuchów za spodenki koszulke dla młodej i spodenki z koszulką takie specjalne naa piłkę zapłaciłam aż 7 zł 😎 no a za resztę więcej heh chłopaki mają kąpielówki kupiłam w sklepie z bielizną i Wiki ma strój kąpielowy więc na wakacje już mamy matko ależ tam w lumpie były ciuszki mmm z disneya cheeroke itd ... 🤪 🤪a młodemu dorwała koszulkę jak nówka z pumyy 😎 😜 😜
  • My za chwilkę na spacer 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

W lumpie panie mówiły że na tą sukienkę dużo pań patrzyło ale żadnej nie pasowała i chyba czekała na mnie hmmmm nie wiem jak w niej wyglądam czy mi kitów nie pocisły że super leży itd.... 😲

• Mamusia
    hejka
    Perełka dobrze leży fajnie wyglądasz 🙂
    a wy małpy Elka i Anka ładnie to tak po kryjomu załatwiać...dobra jest zapamiętamy to sobie... 😜 😜 😜 😜 😜
    a ja poluję na rower górski w Tesco w promocji,ale jeszcze nie było dostawy i tak będę jeździć po kilka razy...mi teraz mała też zasnęła....przygotuję obiad i pozamulam w necie ,a potem na 17 jadę robić sobie tatuaż...już nie mogę się doczekać 😁 😁 😁 😁
    miłego dnia

• Mamusia
    Hej.
    Pereła sliczna sukienka :P
    ja ostatnio kupiłam na szafie kilka :P 😁
    Dzisiaj też w lumpku byłysmy bo coś na głowe dla małej i kupiłyśmy w sumie 5 chusteczek.
    Jedna z myszkami lumpkowa a 4 takie z gumką z tyłu nowiutki i całość 5 zł 😁
    Moja też spi, gorąco, ale cudnie na polku, Robie chinszczyzne i poznioje znów na spacer.
    Madzia masz sie pochwalić tatuażem bo ja już dawno chciałam, ale Sebek mi za cholere nie pozwala. :P

• Mamusia
    Ty powinnaś być pierwsza 😜 Ja już od dawna marzę o tatoo 🙂 Na łydce. I chyba w końcu się skuszę. Narobiłas mi małpo ochoty. 😜
    Ej no z milion razy pytałyśmy czy ktoś jedzie z nami. A jedziemy do Pobierowa. Domek jaki znalazłyśmy to w ogóle jakiś cud bo wszystko albo zajęte, albo ceny kosmiczne, albo takie slumsy, że pozal się....

• Mamusia
    wiem,wiem...tak tylko marudzę....do Pobierowa ja mam ponad 300km... 😮 🤢
    dlatego nie bardzo....bo sam dojazd ile mnie wyjdzie...,a co do tatuażu mojego Ł to on miał pierwszy ,bo dostał wolne no więc niech mu będzie ..zgodziłam się...ja mam czas dlatego się nie upierałam 🙂
    Elka ja mam na 3 najbardziej bolesnym miejscu do zrobienia tatuażu zaplanowane czyli okolice kostki(trochę nad ) i aż do stopy...a tam przecież zero tkanki tłuszczowej....1 miejsce w tym rankingu tych bolących miejsc zajmowała gałka oczna ,a 2 penis ( buuuhahahahaha) no i 3 stopa.... 🤨ale dam radę 😎

http://tatuaze.net.pl/siedem-najbardziej-bolesnych-miejsc-na-tatuaz.html

• Mamusia
    Ja mam 719 km 😁
    I bez samochodu więc nie było by kompletnie szans 🙂
    Więc miłych wakacji dziewczyny i poróbcie duuuuużo zdjęć!!!! 😁
    Ja chciałam na nadgarstku od wewnętrznej strony 🙂
    Imię Nisi i date urodzenia, ale S by mnie zjaaaadł 😁
    a tatoo śliczne tak fajnie na karku i plecach

• Mamusia
    jestem!
    pracowity upalny dzien.... 🙃
    kocham taka pogode... hyhy inni zdychaja ze goraco a ja mmm... 😜

od rana na targu za kwiatkami, potem spacer.... sadzenie przesadzanie na balkonie T i wieczorem na moim itd.... maly biegal na naramkach w ktorkich gatach umorusany ze szal dupy 😜
    Oglnie na targu ja sie nie znam sie na nazwach kwiatow a z tego co poczytalam za bardzo tez ne zapamietalam... i jak debilka pytalam sie T a ona ze mnie idiotke totalna zrobila... ale babka sprzedajaca mi na szybko powiedziala ktore sa ktore i co i jak 🙂
    takze posadzone lampki wbite i jest git 😉))

Nom...
    A wiec.. Magda dla mnie imie faceta to nie.. never!! bo to w zyciu roznie jest.
    Ale ogolnei tatoo fajny,.. czekamy na Twoj
    Ile takei przyjemnosci kosztuja???
    Mnie korci malenki jakis symbolik albo literka A lub M... za uchem, na palcu od wew str albo na nadgarstku.
    Moze kiedys.... puki co inne wydatki 😁

Perelka bardzo ladna kiecka 😉
    Ja musze zrobic polowanie dla M na rzeczy takei na wycierke... bo takie lepsze babcia moja mu nakupowala hurtowo.... takie ladniejsze a takie wiecie potrzebuje co by mi nei bylo szkoda zeby zapaskudzil i won do kosza 🙂
    A z Pepco zalezy co... bo niektore rzeczy co mu kupilam to jeszcze w tym roku ponosi 🙂 🙂
    ale fakt ze sdazalo sie ze wyrzucilam albo sie skurczyly mega czy cos:P

No Kasiu jak Alek??
    Dzielny szkrab!!

Elka... bajabongo Ty szalona Ty 😁 😁 eheh
    No tak mamy te wakacje zaklepane itd... pytalysmy kto chetny... 😉
    Magda ja mam 400 ale cos sie chociaz raz od zycia nalezy 😉
    Wogle ja mam czadowo 😁 heeheh do gor i do morza tak wsio:P
    chociaz chyba do gor blizej ciut:P
    Perelka a Ty ile masz do morza??? Pamietam ze w zeszlym roku jechaliscie baaaardzo dlugo.
    A o fotki prosze sie nie martwic 😁 heh
    jedzie DuDi reporter wiec bez obaw 😁 ehhehe bedzie ful wypas 😁

No a my ogolnie weekend hujnia z grzybnia bo K w te wolne dni do pracy... a jeszcze jutro praca a w pon co jedynie wolne i wt. maluje tesciom pokuj... takze swietnie 🥴
    Pogoda super a my w domu ze 2 tylko... 🤔 aleee to nic... 🙂

:** nie smece juz 🙂

• Mamusia
    no pieknie 😞
    kumpeli co chodzilam z nia 9 lat do szkoly... zadymiara ale w ogien za znajomymi by poszla..laska nie do podrobienia!
    jej siostre potracil samochod....zmarla 😞
    16 lat... brat blizniak identyczny... nawet imiona mieli te same tylko wiadomo on dla chlopaka.
    masakra..
    na fb mam same znicze kazdy w szoku 😞