Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Elu moja mycho zdrowiejcie mi tam!!!! 😘 😘 Wszystkimi sposobami jak sie da!!!! 😘 😘 😘
Koko spoko..... bez komentarza, ktos napisal "kazdy kraj ma swoje waka waka..." ale kuuuuuuuuuuuuuuuu*** bez kiczu!!!!!!!!!!!!!! 😠 😮 😜
folk ok.. ale po 1 nie w muzyce 2..nie w tych czasach . Jak bym chciala cos takiego posluchac to bym do kosciola poszla.

Kasiu a kciuki oczywiscie bezwarunkowo trzymane na maksa!! 🙂
Elka.. widok piekny!!
A stanem mieszkania sie nie przejmuj... my w tym wynajetym( bo tu bylo lepiej) bylo tez nie ciekawie... i nawet piec takze wiesz.
A kwestia nakladu na farby itd.. a reszta i dodatki zrobia swoje 😉

A ogolnie...
U nas ok.. Marcelek kochany, grzeczny..... rozrabia jak rozrabial.. bystry sie robi.
☺️ 😘
bede jak bede.
😘

• Mamusia
hejka
wróciłam...majówka udana ,pogoda super,ośrodek też bardzo fajny...mała wybiegała się za wszystkie czasy ,zwłaszcza,że plac zabaw był naprzeciwko naszego domku 😁
w ogóle pięknie tam było 😁
teraz powtórka latem ,ale już w inne miejsce skoczymy i na jedną dobę pewnie ,bo raczej już tyle wolnego mój nie będzie miał..
a jak tam u was?
Elka jak zdrówko?
Kaśka cieszę się,że dobrze ci poszły egzaminy i dalej trzymam kciuki
a o tym koko ko ko to się nie wypowiadam ...żenada jak huj.!!!!!!!! 😠
wczoraj dostałam pierwszą tygodniówkę i już podwyżkę he he... 😎
dziś też do roboty...na 18 ...z teściową,ale to się da 🙂
potem wstawię kilka fotek z majówki 🙂

• Mamusia
sioperka22 napisał(a):
elle09 napisał(a):
Ehh nam wychodzą trójki i tym razem ciężko to przechodzi jak nigdy. ;/

współczuje....u nas na szczęście idzie to dość łagodnie... 🤨

U nas wszystkie praktycznie tak łagodnie, że nawet nie wiedziałam a te oo matko... Masakra.

• Mamusia
Madziu mysle ze to kwestia pogody.
Jest cieplo slonecznie to nie ma co kisic tylek przed kompem.
Po za tym dzieci sa takie ze potrzebuja kompana do zabaw itd

A 2...
Elka u mamy 😉
a Perelki mezulo przyjechal jak widzialam na fotach 😉

Ja dzis od rana za okna sie wzielam potem spacer sprzatanie i jak M wstanie to na rower idziemy, troche stracha mam ze sie z nim wywale ale jak nie sprobuje to sie nie przekonam.

Ja jestem zawsze wieczorem ale nikogo nie ma przewaznie ☺️

• Mamusia
no może masz racje.... 🥴
ja zawsze jestem w tych godzinach i mało kto zajrzy i w ogóle z dnia na dzień nie ma co nawet nadrabiać...nie było mnie przez 4 dni ponad jak byłam na majówce a ledwo 3 str musiałam nadrobić... 😮
dlatego wiesz,.....cicho........smutno........... 🥴
mnie wieczorami nie ma już wcale ,bo pracuję od 18-21....w jak mała się wyśpi to też zawsze gdzieś idziemy czy do babci,czy na plac zabaw i leci jakoś...,ale zawsze chociaż raz dziennie zajrzę...

ja bym się Anka nie odważyła wziąć małej na rower...,bo sama już nie pamiętam kiedy jeździłam...a co dopiero z nią....
ale za Was trzymam kciuki 🙂

• Mamusia
Nie pojade z nim daleko bo ostatnio sie krecil troche jak sprawdzalismy siedzonko.
Wiec mam nadzieje ze tym razem bedzie mu sie podobalo.
Normalnie to T go miala ale wymyslila durna rzecz jak zwykle ze sobie kupi do niego koszyk wiklinowy na przod...- bez komentarza to juz nie bardzo legalne ibezpieczne. Jeszcze nie kupila i licze ze jej przeszlo!!!

o juz wstal ogarniete jest to zaraz smigamy 🙂)

A jutro lecimy na wies na cmentarz i do ciotki zalozyc jej firanki po malowaniu i dostala malego jamniczka i zapraszala mnie z Marcelem 😉
heh "nasz" bialy i RAMBO a tamtem caly czarny i BAMBO :p eheh
ciekawe czy tym razem ten jej nie zwieje;p

• Mamusia
elle09 napisał(a):
Zaczynamy ciężką pracę z nocnikiem 🙂

trzymamy kciuki 😁
u nas jest jak wiatr zawieje jak mu sie przypomni nie cisne na niego, i pieluszke ma bo bal sie sikac i w gaty i na nocnik.
tazke akcja idzie wolno.\\

Kasiu art masakra... i filmiku nie odpalam ... stracha mam.
Biedne dziecko 😞

na rowerku spoko 😉 podobalo mu sie 😉
myslalam ze nie dam rady ale poszlo niezle 😉

• Mamusia
Ja filmik oglądnełam i aż się płakać chce normalnie. Strasznie żal takich dzieciaczków.

Próba nocnikowa oblana, przez 2 godziny nigdzie sie nie wysiusiała 😁
haha oj będzie ciężko, a zwłaszcza, że ona kompletnie nie chce siadać ani na nocnik ani na klopek.. :/

Dobry wieczór przepraszam że się nie odzywam nie chcę wam tu smęcić non stop mam stresy fundowane każdy dzień 🤢
  • Aniu zdjęcia mężulka są z Wielkanocy 😉 nie ma go tu a szkoda 😞bo wszystko na mojej głowie.normalnie mamy pecha jak cholera,no a tak po za tym to....
  • Madzzia mój Paweł już nie cycka mnie od dwóch tygodni 😎 🙂ale wiesz miałam jajca heh w piątek myje si i czuje grudy w cycach se myśle matko jedyna żeby to nie było to najgorsze potem coś mnie tknęło i naciskam a tam leci mleko jak z fontanny yhhh chciałam dać cycka małemu a ten blee nie chce wierzga ryczy no nic na siłe mu wcisąłm pomuldał wyciągnął no ale wczoraj byłam u lekarza dała mi jakieś tabsy na zastawienie mleka wczzoraj wzziełam pierwszą tabse i myślałam że umre jak mi było niedobrze brzuch mniebolał głowa i spać mi się chciało no aleza dwa dni znowu muszę wziąść tylko już tym razem dwie na dobe przez 14 dni 🤢 zdechne jak tak dalej będę reagować 😞 mam dietę z powodu nerek 😠 pots mam za wysoki z ktorego powodu może dojść do niewydolności nerek 😞 muszę uważac nawet wodę mineralną musiałam zmienić yhhh więc tak wszystko naraz no a najgorsze hmmm same kopoty z autem jeszzcze nawet w nim nie siedziałam innym razem Wam opowiem jakie niespodzianki i nieproszone wydatki mnie czekały 😠 😠 😠
  • Eluś śliczne widoczki masz z mieszkanie a resztę się a ogranąć kochaniutka 😘
  • Cieszę się że dziewczyny znalazły pracę i są zadowolone 😘
  • Kasiu trzymam kciuki 🙂
  • No nic znikam 😘 😘