Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzisiaj z nim gadam, to że jemu wcale o to nie chodziło i że przecież jak mam ochotę to mam jechać sobie na chociaż dwa trzy dni 😮 Gdzie zawsze problemem był jeden dzień mojego wyjazdu ,,bo nie pogadamy na skypie,, 🤨 Anka jest dokładnie tak jak mówisz!!! I wiesz co ja jeszcze u nas zauważyłam? Że np przyjeżdża on i dajmy na to na konto wpłacamy 5000zł. No i wiesz...Jeździ to tu to tam (u niego nie ma czegoś takiego, że on idzie gdzieś pieszo) do rodziców i gdzie nie tylko jedzie, tankuje do pełna itd. To po ciuszki dla niego , to jakiegoś żarcia lepszego i więcej nakupi. I te pieniądze lecą. Potem on wyjeżdża. Kupi bilet, na paliwo da i tyle. A mi zostaje 2000zł z czego grubo 1800zł opłat. I jak on wyjeżdża to ja już muszę oszczędzać żeby mi wystarczyło.Nie mówię, że on hula z kasą tylko, że oboje musimy inaczej nią dysponować. Ja muszę tak kombinować żeby mi wystarczyło a on nie. Cały ciężar, że tak powiem zarządzania spoczywa na mnie. Czyli ja oszczędzam ile i na czym mogę chociaż też raz na rok sobie zrobię przyjemność, a on nie musi bo to ja płacę rachunki i cały budżet domowy zamykam ja.

A tak za mną chodzi fryzjer, że nie pytajcie. Że już o przejściu się po sklepach i kupieniu sobie czegoś ładnego-nowego, a nie z lumpa nie wspomnę.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

😘 😘 😘 Aniu 😘 😘 😘
Z okazji przyjęcia kolejnej wiosny na kark życze Ci wszystkiego tego co jest naj, świata w kolorach tęczy niech dobry anioł w trudach Cię wyręczy, niech miłość w serduszku radośnie błyska i niech przy Tobie zawsze będzie osoba bliska... niech wszystkie kręte ścieżki prostymi się staną a nasze uczucia w marzeniach zostaną. Stooo Latek i pociechy z Marcysia !!
Życzy Dominika z Kacperkiem !! 😘 😘

• Mamusia
Aniu ja również dołączam się do życzeń!
Sto lat kochana!
A ja dzisiaj to nie wiem...
Jakby mi ktoś bejsbolem w łep dał jak usłyszałam cenę kurczaka dziś jedyne 8,90 zł.
I ma być drożej przez to sreuro euro..
szlag by ich normalnie 😞(

• Mamusia
Dziekuje dziewczyny bardzo 😘 😘 😘 😘 kochane moje 😉
Elka ... hahah rozmarzylam sie 😁 uspilam przy tym M 😁 ehehehe
Teraz zajadam mego murzaja z truskawkami i lodami 😁

aaaa wogle.... ahha
ide se to textila.... kupilam K koszule - 12 zl.. super sa!!!
i pare peirdow i parasol bo mi sie zlamal.
Polozylam na kase babka do mnie 27 zl... ok.
pakuje manele i wyjezdzam.
Ide ide.... a ja se licze, mysle i co??????????? parasola nie policzyla 😁 ahhahaha
zadowolona ide dalej mowie truskawki kupie M, daje fakowi 5 zl on szpera w drobnych by mi wydac i co???
nie dosc ze reszte mi dal to jeszcze moje 5 zl 😁 ahahahhaah
Lubie takie urodziny 😁 ehehhe

Nom Elka ani nie mow.
Lepiej lowic promocje i sobie najwyzej zamrozic bo inaczej to chyba nie da rady.
Jak Wam na nowym?? 🙂

• Mamusia
W sumie dobrze, oprócze tego, że coraz gorzej z kasą i pogoda do d to Sebek pracy nie ma.
Więc może być baaardzo ciężko i to mnie przeraża 😞
Mała ok w miare, pytam się ile ma latek i mówie dwa? A ona do mnie tsi ( znaczy trzy 🙂 )
i pokazuje, że trzy. To jej kochana liczba :P
ZNowu S wczoraj robiła pompki a mała tak sie na niego patrzyła, zaraz poszła koło niego i chciała tak jak on a wygladała jakby wiecie jak do Allaha się modliła, tylko jeszcze raczkami tak machała 🙂
Ubaw mielismy po pachy, teraz śpi. Ja zaraz ide robić spaghetti.
No ANiu to masz piekne urodziny, mnie znów przerażają nasze podwójne.. :/

• Mamusia
Elka a Ty masz szkole kosmetyczna... to moze oglos jakies zabiegi w domu??
pazury czy maseczki czy depilacje czy cos??
wiesz od slowa do slowa od kolezanki ciotki kuzynki i dalej pojdzie to zawsze troszke kasy Wam wpadnie 🙂

ee przeciez nie musisz wyprawiac jakies wielkiej bibki.. torcik torche placka kawa i juz.
A widziac tort S to sama wszystko ogarniesz 🙂 😘

Eluśka to trzymam kciuki oby Sebek coś szybko znalazł !
Bo faktycznie z kasą to licho jeszcze przy dzisiejszych cenach to jzu w ogóle.
ANiu no fajne masz urodzinki hihi 🙃
Nam seson urodzinowy zaczyna się w sierpniu najpierw M potem ja no i wrzesień Kacper 🙂
Kacper dalej w domu lekarka go nie pusciłą do żłobka bo ma jakies szumy dalej 😠
chociaz juz nie kaszle 🤨 jutro mamy alergologa zobaczymy co powie ona ma zadecydowac co ze złobkiem czy juz w srode pójdzie. Ja do półudnia byłam u mamy i kuzynki 😜
dzidziuś kopnoł mnie 3 razy 🤪 zostały jej jeszcze 3 miesiace :P
No nic zwijam sie pichcic jakis obiadek 😉
U nas strasznie dzis pochmurno znów pewnie bedzie lało jak scebra ;/
Elus to jest kawalerka gdzie mieszkacie ???

• Mamusia
Perelka 🙃 bardzo dziekuje 😘
foto zyrafy ekstra!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁

popoludnie na spacerze potem w domciu leniuchowanie 😉)
😉

Domi fajnie poczuc znowu kopniaki pod reka co??? 🙂
Nie bylo Ci dziwnie ze to nie Twoj brzuch?? 😜
Moja kumpela co ma na wrzesnia... ehh nie wiem co z nia ale jak by sie wstydzila ze jest w ciazy.
Wyprawke to ma taka ze juz chce sprzedawac co nie co, a jak mowie ze pieluchy ze kosmetyki w promocji to ze nie pozwala kupowac takich rzeczy ten jej.
Z inna znajoma rozmawialam czy widziala ja czy mam duzy brzuch to ze tak sie ubiera zeby nie bylo widac- a ogolnie i tak ma maly.
Nie wiem co tam z nia jest nie moja sprawa ale taki fajny czas dla kobiety a ona wydziwia cos.

No nic milego wieczorku 🙂

Heee moja kuzynka w niedziele urodziła córeczkę podobno około 4 kilo 🤪 🤪 🤪 🤪 no to ma od niej mąż przechlapane ehhh trzy baby na głowie mają już 13 miesięczną córeczkę i teraz nastepny bobasek 🤪 🤪

Aneczko fajnie tak poczuć kopniaki na czyimś brzuszku ☺️
Będzie Dawidek 🤪 i termin na 18 września 🙂
Popołudniu byliśmy z małym w centrum handlowym 😁
znów się wybiegał przeszczęśliwy był 🙃