Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa nie otwiera mi sie to 😜
Niom ja ten z AA se kupiłam on tak delikatnie pachnie wiadomo wszytskie troche pachną 😜
Kurde nie mam jeszcze pampersów do małego w torbie do szpitala i nie wiem ile mam ich zabrać ?? 🤔
Ile wy bierzecie słonka ? 🙂

no właśnie tak myślałam że oto Ci chodzi 🙂 Dosik
hmmm ja wezmę albo cała tą mniejszą paczkę newbornów zółtych, albo połowę a reszte na następny dzień po porodzie mój mi dowiezie. jeszcze nie wiem

Niom ja właśnie tez myśle że wazme sobie tak z nie wiem 14 pampersów a jak cos to mój mi dowiezie póżniej nnie będe brała całej paczki bo mi jzu do torby nie wejdzie 😜

my z bobasem jesteśmy umówione, że spakujemy się dopiero wtedy jak pierwsza z Was się rozpakuje 😁 co wg mnie powinno nastąpić już po 5 dniach 😜
wróżka Agaa normalnie 😁 😁

Dosik widzę.........widzę w mojej kuli 😜 czarnowłosą dziewczynę w czerwonej koszulce i czarnych spodniach 🙂 🙂 hahahaha

eloite spoko, ja też 🙂 ile Twój Sashka ważył na ostatnim USG i który to był tydzień? 🙂

Ja mam dosc po prostu katastrfoa jakas to spanie. Bolało strasznie a jak nie brzuch to zoladek bo zgaga a ja nie zgaga to kregoslup no i przestaw sie czlowieku w jakakolwiek strone 😞 Nie mam siły na spanie. Jestem tak zmeczona po nocy ze sie w glowie nie miesci.
AGus co do jadlospisu to tak:
Zupy to blizej nieokreslone bo niewiadomo bylo co to za smak, ale byla napewno pomidorowa, a na drugie danie w sumie normalnie nawet ale miesko gotowane, np. ziemniczki, filet z kurczaka gotowany i szpinak albo buraczki.
Dosik dobrze, ze weszlam bo ja dostalam prawie zawalu jak mi Aga powiedziala o rozwarciu.

nie mam czarnych włosów 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale może kula coś przekłamuje? 😜

yhh dziewczynki już tak niedługo 🙂 już się TAK strasznie nie umiem doczekać!! 🙂
dzisiaj chce już ostatecznie poprasować pościelki, poszewki i inne rzeczy małej 🙂

Wrrr 10 razy załanczać internet by załapał 😠 😠 😠
Eluś a jak ja to usłyszałam to aż mi cisnienie podskoczyło momentalnie 😁
Nie umiem nadrobić wczoraj bo mi strasznie zacina ten net możesz mi w skrócie powiedzieć chociaż co tamw tym szpitalu było u Ciebie Elka ? 🙂

Eluś a poduszkę między nogami masz? pod brzuchem też?? bo mi to bardzo pomaga, aczkolwiek u mnie też była zgaga...i przewroty z pobudką...blee
pamiętasz ile Twoja mała ważyła na ostatnim USG? bo wprowadzamy zmiany do tabelki 🙂

Też już sie nie umiem doczekać chwile aż wkoncu któraś urodzi 🙂
Biedna będzie ta kobieta zadreczymy ją setkami pytań i bedzie musiałą nam wszytsko dokłądnie opowiadać 😁

Agus ja ostatnie usg mam 16.08 wiec jeszcze kilka dni a teraz mała wazyła 2390 🙂
Niestety poduszki czy inne nie pomagaja nie ma szans, ten bol to mnie doprowadza do szału.
Dosik w szpitalu to kroplowka i lezec i napisali ze zagrozenie przedwczesnym porodem i stawianie sie macicy i tyle.

Dosik z tego co czytałam wczoraj na sierpniówkach to nowe Mamuśki się nie odzywają, bo mają tyle roboty 🙂 więc chyba sobie na dokładny opis poczekamy 🙂
kurcze mi oprócz fotek maleństw Waszych zależy bardzo na opisach porodu...dokładnych 🙂