Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

loli super ze z mala wszystko ok 🙂 ale z niej kobitka 😁 cos te wrzesniowe dzieci duze sie beda rodzic 😁 ja mam za tydzien USG ciekawe ile moj przytyl 🙂
a druga fotka super widac cala twarzyczke ksiezniczki 🙂

pieprz to Loli 🙂 i tak nie masz na to wpływu, czy będziesz jeść czy nie 🙂 a głodzić się przecież nie będziesz 🙂
a to że Ty tyle ważyłaś to też nie ma znaczenia...ja 3,2kg a Mich 3,6...Ewa już na początku życia będzie lepsza od rodziców 😜

damy radę te klocki urodzić 🙂 nie mamy wyjścia 😁

a nic Ci nie powiedzieli że możesz się spodziewać wcześniej czy coś???

• Mamusia
No ja wiem wiem Agus 😉
Ciesze sie ze jest duza 🙂 bo nawet gdyby sie juz cos mialo zaczac to nie ma problemu.
No wlasnie mowie ci ze tylko wsumie skupili sie na dziecku i mi nic nie powiedzial, na temat szyjki ani nic w tym stylu pomierzyl dziecko powiedzial pare słów i dowidzenia 🙂

żartujesz z tymi wodami??

koleżanka położna mi mówiła, że NAJLEPIEJ by było gdyby mi wody odeszły, wtedy na spokojnie wszystko w domku porobie ze sobą, przyjadę do szpitala i tam dadzą na wywołanie skurczy i po sprawie.....

• Mamusia
No mojej kolezance zaczely sie saczyc wody, pare razy w domu sie jej wylaly, pojechala do szpitala to jej powiedzieli ze nie ma skorczy i zeby jeszcze do domu pojechala , zajechala na 2 godziny i spowrotem 🙂 i urodzila dopiero przez CC bo nie miala rozwarcia.

jestem 😁
Loli się ciesze ze z Olusią wszystko oki 🙂 duża z niej niunia ale te 200 czy 300 g nie ma znaczenia jak przejdzie główka to już po wszystkim, a całkiem inaczej jak dzidzia ma trochę ciałka nie taka żaba mała 😜 którą bać się podnieść 😜
a ja kupiłam mojej niuni 2 pary łapków nie-drapków i 2 pielusie flanelki (takie mięciutkie 🤪 🤪 🤪 🙂

Loli to jest chore! oby Ciebie nic takiego nie spotkało, bo się wściekne!!

qrka też mam te flanelowe dnie 🙂 mięciuteńkie są 🙂
kurcze, zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jakichś spodenek mojej małej...mam trzy sztuki takich małych a reszta wielkie...a za dużo bodziaków...w ogóle to spanikowałam, bo nie wiem jak takie małe dziecię ubierać 🤪

• Mamusia
No jeszcze przecierz dziecko po urodzeniu troszke gubi na masie 🙂
Mojej kolezance tutaj powiedzieli tez jakos na usg ile wazy a jak urodzila to wcale sie jej to nie sprawdzilo, a wjec nie ma sie wsumie co tak bardzo przejmowac bo oni to przecierz po wymiarach nog,glowy i jakis innych czesci obliczaja mniej wjecej wage 😁 bo jak takim uzadzeniem zwarzyc malucha?

ja też!!!! ale mi się zachciało babskich pogaduszek...ech...

bobas jak już będą zielone wody to jest mega źle przecież! 🙂

plecy mnie napieprzają...już dwa razy się kładłam bo tak mi ten ból przeszkadza, ale nie umiem uleżeć 😠

baby 😉 a co my tu cały czas robimy, co?? 😁 jazda do kuchni kawke sobie zrobić i paplamy dalej 😁 😁 😁
nie no ja wiem ze na żywca to nie to samo, a siostra za często nie przychodzi więc też mi tego brakowało troszkę