Skocz do zawartości

Mamusie z pasją. | Forum dla mam

Bagira

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 781
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Na razie tylko baner mam zrobiony bo nie mam czasu ruszyć. Mam swoje forum czy też pod forum na forum dla Polaków w Szkocji juz od kilku lat tak ze trochę nas tam jest a ze ludzie narzekają ze nie ma jednego ogólnego to czas takowe założyć. W sprawach administracyjnych jestem noga więc będzie na tyle na ile mnie stać. Mąż niestety tez chociaż infirmatyk to sprawy forum i tym podobne to nie jego działka. Jakoś to będzie.
Nie wiem czy Ci pisałam, 3 samiczki CRS S+ i SS chodzą z jajkami, właśnie je dałam do kotnika, zobaczymy jak się sprawy potoczą 🙂

• Mamusia
Kurcze, cały czas na forum jestem i nie mam czasu tych fotek porobić. Dzisiaj przenosimy całe forum z php by przemo na phpBB3. Wykupiłam tez domene i hosta tak ze teraz czas na sponsora ale juz mam na oku potencjalnych sponsorów :d A tak poza tym to palecie szykuja się do tarła 🤪

• Mamusia
powiem Ci, że teraz nie używamy żadnych odkażalników. A jesli je kiedyś używalismy to nie dawały żadnych rezultatów. ( chodzi mi o takie barwiące wodę)
Pamiętam, że M kupił rivanol w tabletkachi rozpszczał go w odpowiednich proporcjach - tym wspomagał palety jak niedomagały, z tego co kojarzę to potem było z nimi już ok.
Nie stosuj metronizadolu - potrafi nieźle wykończyć ryby aż do dziur w ciele włącznie.

A brzuszek? rośnie 🙂 już 16,5 tygodnia za mną. Jeszcze nie kopie, ale już bliżej niż dalej tego uczucia 🙂

• Mamusia
Czyli macie to samo co ja. Szablon mam darmowy a banner robiłam sama. Chcę mieć zrobiony lay ale informatycy mają tak zryte berety ze ciężko się z nimi gada. Nie dociera do nich ze nie kazdy kończył informatykę i nie każdy posługuje się ich językiem. w każdym bądź razie walczę dalej.

• Mamusia
Bagira napisał(a):
Czyli macie to samo co ja. Szablon mam darmowy a banner robiłam sama. Chcę mieć zrobiony lay ale informatycy mają tak zryte berety ze ciężko się z nimi gada. Nie dociera do nich ze nie kazdy kończył informatykę i nie każdy posługuje się ich językiem. w każdym bądź razie walczę dalej.

jak postawiłas forum to na pewno z resztą też Ci się uda 🙂
podziwiam Cię za zacięcie do tworzenia tego. A forum będzie darmowe czy będziesz potem chiała płatne reklamy na nim dac?

• Mamusia
a nie jestesmy na tamtym forum, więc chyba nie kojarzymy, a moze mój M nicka zna,nie wiem 😉

czeka mnie płukanie 70 litróż żwiru, kiedyś mieliśmy go w roślinniaku, zmiesznay był z amazonią i As, zorbił się potworny muł który nie chciał opaść, no więc od nowa wybieranie i płukanie po małej siatczce. ki co wczoraj przepłukałam 2 wiara, moze zis też znajde na to czas.
Póki co welony pływają z paletami bo nie mielismy ich gdzie przenieśc na czas płukania żwiru 🙂