Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczyny ja dziś rozmawiałam z Emilką i serdecznie Was pozdrawia 🙂

pytałam się jej czy jej można jakoś pomóc i w tej chwili nie ale po przeszczepie potrzebne będą opatrunki na te rany 😞
powiedziałam jej że ma napisać do mnie lub na forum a my na pewno jej pomożemy 😞 Martusia ma poparzone raczki, brzuszek i uda 😞

A się Gosiu mijamy :laugh:
Tez o tym myślałam ale poproszę Ciebie abyś założyła bo ja z braku czasu niestety nie mogę bo właśnie mój synek się odzywa:laugh: :laugh: :laugh:

HEJ LASENCJE 🙂

GOSIU Z TĄ POGODĄ TO NA PEWNO WSZYSTKIE CIE ROZUMIEMY BO TEŻ BY NAJMNIEJ JA MAM DOSYĆ TEJ POGODY 😠

GOSIU A POWIEDZ JAK SIĘ OGÓLNIE CZUJESZ??? KURCZE JA ZACZYNAM BYĆ ZAZDROSNA O TE WASZE FASOLKI W BRZUSZKU :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

WIESZ GOSIU WSZYSTKO JEST W PLANIE ALE NA RAZIE MUSZĘ TEGO CZORTA WYCHOWAĆ NO I DOMEK SKOŃCZYĆ A WTEDY POMYŚLIMY RAZEM Z MĘŻEM CHOĆ ON MÓWI ŻE JUŻ NIE CHCE ALE JA GO JESZCZE UDOBRUCHAM W TEJ SPRAWIE :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

TOBIE ŻYCZĘ TEJ CÓRECZKI 😘 😘 😘

A KIEDY IDZIESZ DO LEKARZA ???

• Mamusia
nie wiem jeszcze ale muszę w końcu się wybrać w sobotę mam rozmowę w sprawie pracy zobaczymy co z tego będzie jak mnie przyjmą to pójdę tak za 3 tyg a jak nie to może w przyszłym się wybiorę. Mąż na pewno się udobrucha zobaczysz ani się obejrzysz a napiszesz nam o fasolce w brzusiu 🙂

TO TRZYMA KCIUKI ZA TE PRACĘ ALE NIE ŻYCZĘ POWODZENIA BY NIE ZAPESZYĆ 🙂 🙂

MÓJ MĄŻ JEST RACZEJ STANOWCZY I JAK COŚ POSTANOWI TO TAK MA BYĆ ALE JA JAK COŚ CHCĘ TO RACZEJ ULEGA MI WIĘC JEST SZANSA :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
no wiesz ja przeglądałam mam tak mało wcale nie jest ... tylko po prostu coś sienie odzywają wcale 🙂 kurce ale mam lenia dzisiaj wstałam o 8 rano i jeszcze nie zrobiłam kompletnie nic ale trzeba sie zabrac do roboty bo mój M o 15 wraca a tu ani obiadu ani nic :P 🙂