Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe...nic mi nie mów o szoku :laugh:

trochę dziwnie się teraz czuje, gdy opadły emocje i mam świadomość tego, że jestem w ciąży, ale nic jeszcze nie czuję...pewnie dojdzie do mnie, gdy poczuje pierwszego kopniaka...

prawie wszystkie z Was są już mamusiami, a to moja pierwsza ciąża...może któraś z Was też wszystko po raz pierwszy przechodzi?...

już nie mogę się doczekać, kiedy powiemy przyszłym dziadkom...dopiero za trzy tygodnie będziemy w Polsce 🙃

hehe, tylko rzadko muszę dzwonić do domu...bo jeszcze ze szczęścia się wypaplę 🤪

a Wy już powiedziałyście ??

• Mamusia
Witaj Kayusia miło mi Cię powitać na naszym forum gratuluję ciąży widzę że jesteś jeszcze w szoku ale uwierz przejdzie jak zobaczysz swoją fasolkę na usg:laugh: napisz coś o sobie na pewno znajdą się tutaj mamusie które oczekują swojego 1 bobaska pozdrawiam napisz jak samopoczucie 🙂

• Mamusia
Daria a gdzie to się podziewasz że tak rzadko zaglądasz? Ale jestem padnięta głupia umyłam wszystkie okna i teraz wszystko mnie boli ale do jutra przejdzie tylko mąż się na mnie wydarł co ja wyprawiam a okna myte były w listopadzie i syf straszny:laugh: O to będziemy miały w przyszłym tygodniu po wizytach o czym pisać 🙂 Gdzie się podziewacie dziewczyny znowu sama do siebie pisze 🤨

• Mamusia
a dobrze wszystko i smacznego ... o kurcze ... biedna ... 😘 ja za to dziennie rano wstaje i mówie sama do siebie ' nic ci sie nie dzieje nie jest ci nie dobrze' hahahah jakoś na razie pomaga i mam nadzieje ze tak zostanie do końca ... ale nie kracze zebym z dnia na dzien niespodzianki nie miała 🙂

• Mamusia
dzisiaj właśnie lekarz w tv opowiadał że kobiety w pierwszym trymestrze są ospałe ... tak ale nie ja na mnie tak ta zmiana pogody działa że masakra nic tylko bym po dworze biegała 🙂 wszystkie okna co chwile otwieram ... ale z drugiej strony tak sobie wyobrażałam kurcze lato nie długo i tu nici z ulubionych strojów i szpilek :P trzeba sie wbijać w dresiki 🙂

NO I WIADOMOŚĆ OD DORUNII VEL EMSI

MARTUSIA BĘDZIE MIAŁA W CZWARTEK OPERACJE 😞 ALE NA WŁASNĄ RĘKĘ MUSI SZUKAĆ PSYCHOLOGA DZIECIĘCEGO BO TAK JAK PISAŁAM TAMTEN MA URLOP DO KOŃCA TYGODNIA 😞 POZDROWIENIA DLA WAS OD DORUNII 😘 😘

DZIEWCZYNY MAM NOWĄ WIADOMOŚĆ OD DORUNI 🙂

OTÓŻ OPERACJA ODBĘDZIE SIĘ JUTRO O 10 🙂
JUŻ DZIŚ MARTUSI NIE WOLNO PODAWAĆ NIC DO JEDZENIA 🙂
I W CZWARTEK IDZIE DO GINEKOLOGA ZOBACZY SWOJĄ FASOLKĘ 🙂