Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej Kochane mamusie i fasolki jestem naprawde tylko chwilowo ale grzech by byl jakbym sie nieodezwala 🙂Gosiu Dario tesknie za wami juz warjuje w tym szpitalu szukam tego watku co zalozylyscie??dziekuje wszystkim za pomoc jestescie kochane..jutro mamy zmiaqne opatrunku i rozmowe z psychologiem dzieciecym i wtorek sroda bedzie operacja..juz wczoraj dostalysmy inny opatrunek takze nocka dzisiejsza nie przespana..Martunia spi w tej chwili ale slodko was pozdrawia ciocie 🙂

• Mamusia
Doruniu kocha trzymaj się będzie wszystko dobrze ucałuj od nas Martusię nam też jest tutaj bardzo smutno bez Ciebie dobrze że Martusia porozmawia z psychologiem na pewno dużo Jej to pomoże zrozumieć. Zadzwonie do Ciebie skarbie dzisiaj popołudniu albo na początku tygodnia. Buziaki dla Was i trzymajcie się już niedługo ten koszmar się skończy.

• Mamusia
Gosiu, pamiętam jak mniejwięcej rok temu z tym samym się męczyłam, mam nadzieję że w tej ciąży dolegliwości będą mniejsze... Ja też Kochana wybieram się do lekarza troszkę później. Myślę że za 2 tygodnie jednak trafię do swojego lekarza.

• Mamusia
Myślę że Dorunia na pewno się nie pogniewa bo to Jest taka dobra dziewczyna i matka a tak strasznie życie Ją doświadcza teraz tylko musimy się modlić aby wszystko się udało i żeby Martusia szybciutko wróciła do domku. Ja na razie zmykam idę na cmentarz do mojego aniołka ładnie słoneczko świeci więc jeszcze chwilkę z Kamilkiem pospacerujemy odezwę się później miłego dnia dziewczyny

• Mamusia
GOSIU KOCHANA CZEKAM NA TEL 🙂WITAM NOWA MAMUSIE..DARIO CO TAM U CIEBIE??SZKODA DZIEWCZYNY ALE ZARAZ MOJA SIOSTRA UCIEKA i chyba niewiem kiedy bede??a tak tesknie za wami 😞 😞 😞jutro mam sadny dzien moze zobaczycie Martusie na poscie ale ze szpitala niechcialo wejsc....jak tylko juz wyjdziemy ztad to wstawie mojej Princeski fotki...pozdrawiam Wasgoraco 🙂 dziekuje za wszystko