Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hehe no miałam taki zamiar dzisiaj ale jakoś mi sie odechciało :P aa ogólnie to nic ciekawego ... troszeczke problemów ale na szczeście nie ze mną albo raczej z nami ... no ale już odliczam do wizyty bo to już w środe 🙂
a co u Ciebie 🙂?

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie po staremu już tez siedzę przed wizytą jak na szpilkach ale trzeba iść i sprawdzić co tam w trawie piszczy:laugh:pogodę mamy wiosenna od 4 dni wstaję razem ze słonkiem zrobiłam sobie wiosenne porządki w domu a teraz odpoczywam i tak leci dzień za dniem. Raz na 2 tyg idę do pracy a resztę dni siedzę i obijam się nie tak jak Ty studia i te sprawy ale to były fajne czasy jak chodziłam na uczelnię i jakie człowiek ma fajne wspomnienia 😉

• Mamusia
haha no tak pod warunkiem że w ciągu dnia nie traci trzech godzin na dojazd :P bo wraca sie fajnie ... ale dojechać rano maskara ... wczora sie 10 razy zastanawiałam czy mam wysiadać czy jeszcze troche wytrzymam ... czy a chwile ktoś pozna treść mojego żołądka ... hahaha jadłam na zmiane gumy miętowe i cukierki lodowe 😉

• Mamusia
o kurcze to masakra współczuje jak tak strasznie się męczysz ale nie przejmuj się u mnie też się zaczęło zanim wyjdę z Kamilkiem do szkoły obowiązkowo od 3 dni obejmuje kibelek i nie wyjdę do puki nie skończę i biedny już się spóźnił przeze mnie do szkoły 🙂

• Mamusia
haha no dokładnie ... bo tutaj tak szybko jak sie dziewczyny pojawiają tak też znikają ... kurcze ale chce już srode wieczorem będziesz i Ty Gosiu po wizycie i ja .. jejku ja sie czuje jak małe dziecko ciesze sie odliczam no maskara... a obiecałam sobie że będe trzymać euforie na wodzy po tym co było ostatnio.. ale kurcze tak sie nie da no ...

• Mamusia
dzisiaj Emilia ma wizytę bo wczoraj do niej dzwoniłam więc trzymajmy kciuki żeby wszystko było dobrze ale na pewno będzie 😆 mam nadzieję że teraz urodzi swoją wymarzoną dzidzię. Wiesz u mnie z tą euforią jest różnie raz jest raz nie bardziej boję się tego że usłyszę coś złego ale co ma być to będzie trzeba iść i sprawdzić czy wszystko w porządku idę z przyjaciółką do jej lekarza bo ostatnio chodziłam do Polaka ale był do dupy 1 raz mi usg zrobił w 18 tyg a ten robi usg co wizytę może będę trochę spokojniejsza jak podejrzę fasolkę

• Mamusia
no właśnie miałam o Emilie zapytać bo tak mi sie coś wydawało ... bo ja maiłam iść wczoraj (no ale mi tą wizyte przełożyli) a wiem że ona miała iść jakos od razu po mnie ... no ja chodzie do takiego co nie dosyć że raz w miesiącu przyjmuje to jeszcze tyle babek chce do niego iśc że trzeba sie zapisywac miesiąc wcześniej ... jak mi dzwonili to też mi powiedziała że gdzieś tam połowa marca a ja jej mówie że przecież ja ze stwierdzeniem ciąży a nie na rutynową wizyte ... to mnie przesunęła wcześniej..

• Mamusia
aj tak to jest z tymi lekarzami to też masz nieciekawie i naczekasz się co nie miara dobrze że Ci przesunęli ten termin bo w połowie marca to byś była powyżej 10 tyg a z tego co się orientuję to w Polsce do 10 tyg trzeba się zgłosić żeby dostać becikowe paranoja z tą służbą zdrowia

• Mamusia
aa w ogole z tym są problemy moja koleżanka za tym 3 miesiace latała bo wiecznie im coś nie pasowało .. to nie ten blankiet to nie to zaświadczenie ... itd itp takie sztuczne problemy ... a potem i tak wychodzi na to że to starczy raptem na pokrycie cen za szczepienia ...

• Mamusia
na paczkę husteczek ... a jak Ci sie nie daj bóg skończy to masz jednym słowem pecha ... aaa szkoda gadać .. ;/ a oni sie dziwią że młodzi ludzie nie chcą dzieci mieć ... szkoda że ich to nie zastanawia za co mają je wychować ...