Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dario nie płacz...trzymam kciuki za Twojego męża...będzie wszystko dobrze. Życzę całej twojej rodzinie zdrowia i szczęścia, jak byś potrzebowała porozmawiać zawsze możesz liczyć na mnie. Teraz głowa do góry, co kolwiek się dzieje niebawem to się skończy i znowu będziecie szczęśliwi przy sobie. Buziaczki :***

• Mamusia
Wszystkim wam życzę pogodnej miny i nie tylko dla tego że jesteście w ciąży... poprostu uważam, że nam się należy... nie jedną z nas spotkało chociaż raz w życiu coś smutnego, nikt nie chce tego przeżywać po raz kolejny... dlatego uśmiechnijcie się do lustra dziewczyny zawsze rano jak wstaniecie i w nocy jak położycie się spać... powiedzcie do siebie, jak to pięknie być na tym świecie kolejny dzień, tyle wspaniałych rzeczy może nam się jeszcze przydarzyć a nie każdy ma tą szansę... wiele osób odeszło tego dnia a my wciąż możemy cieszyć się życiem 🙂)))

Ps. Nie jestem wariatką XD Poprostu tak mnie naszło XD

• Mamusia
Witaj Monisia 🙂 Dario Gosiu nawet niewiecie jak za Wami sie steskniłam.........dzis jestem na noc w domku po 2tygodniach ale tylko dlatego eby przygotowac dzieci do szkoły bo ferie w Gdansku sie skonczyły...w poniedziałaek mamy z Marta zmiane opatrunków w znieczuleniu ogólnym i bedziemy wiedziały czy pszeszczepy sie przyjeły i czy nie ma zakazenia i zadnej innej brzydkiej bakterii...oby tak nie było 🙂serce mi sie kraja ze ja zostawiłam ...no ale wiem ze jest pod dobra opieka i spi w najlepsze bo cały czas dostaje leki usmierzajace ból..odezwijcie sie Kochane bo naprawde sie steskniłam 🙂 🙂dziekuje Wam za wszelka pomoc Kochane 🙂 🙂

• Mamusia
Witaj kochana strasznie się cieszę że jesteś chociaż na chwilkę 🙂 Emilko my też za Tobą tęsknimy bo nikt nie chce z nami pisac a ostatnio nawet nie mogłyśmy się spotkac na forum bo cały czas się mijałyśmy 🙂jak samopoczucie Aga pisała że z fasolką wszystko w porządku strasznie się cieszę 🙂 a ja dzisiaj cały dzień kiepsko się czułam chyba mnie łapie jakieś choróbsko ale ja się nie dam 😠

• Mamusia
Gosiu Kochana mnie tez mdli i bola cycochy okropnie...wczorj myslałam ze wyspie sie na prostym i przy mezu a tu lipa mdłosci i ból ble ble ble...dzis nie zapeszajac lepiej ale az sie boje cokolwiek zjesc i sama niewiem na co mam ochote..a co wy robicie na sniadonko???

• Mamusia
no ja juz tez niewiedziałam czy zwalic to na pogode???a bierzesz cos??ja tylko folik..a na sniadanie dorwałam paluszki słone ha ha...robie pranko i sprzatam dwa tyg mnie nie było a dom jak pustelnia!!!!!!musze ogarnac...ale jestem na brzuszku takze pisz i daj mi namiary na skypa albo gg?

• Mamusia
wyślę Ci skypa na priva 🙂 a ja biorę prenatal bo strasznie mi włosy po porodzie wypadały a miałam 100 sztuk więc je łykam tam też jest kwas foliowy ja zaniedługo idę z koleżanką pomóc jej sprzątac bo oddaje stare mieszkanie i też trzeba je do porządku doprowadzic wiec pojade jej pomóc ale na pewno jak wróce to się odezwę. Kurcze wczoraj czułam się maskrycznie ale dzisiaj juz jest ok:laugh:

• Mamusia
a i dzisiaj wchodze w 8tydzien 🙂 jestem ciekawa Gosiu czy rodzic tez bedziemy razem??? 🙂i juz niemoge sie doczekac wtorku i twoih wiadomosci......a Darie gdzie wcieło??uczy sie???a Monisia z kad jestes??i w którym??bo ciezko mi nadrobic forum z wiadomych przyczyn..