Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej brzuszki witam z rana 🙂 jej dziewczyny ale koszmar w nocy przeżyłam dostałam skurczy i myślałam że w szpitalu wyląduję 🤢 a wszystko przez burze jak pizło za oknem tak podskoczyłam na łózku i sie zaczęło przez godzinę mnie trzymało ale chwała bogu przeszło 😮 ale mówie Wam tak sie wystraszyłam ze szok 🤢

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda nie jestes sama ja tez mam problemy ze spaniem i nadrabiam w dzien dzis wstałam o4tej i tak sie mecze od rana 😞pogoda do bani..gosia to faktycznie napedziłas stracha 😞ja zaczynam miec bóle krzyzowe i miednicowe koszmar....no ale jakos musimy byc twarde....juz blizej niz dalej mamusie 🙂

• Mamusia
ojej to smutne co piszesz 😞tak bardzo chciałabym aby wzystko było dobrze..my Gosiu po podobnych przezyciach wiem jak One sie czuja bardzo wspólczuje bede sie mocno modlic ...humorku to mi nie poprawiłas 😞 😞 😞ach Gosia a słyszałas o tej krwi pepowinowej przy porodzie??

• Mamusia
wiem ze humoru Ci nie porawiłam ja tez sie martwie o Darie i jest mi bardzo smutno ze musi przez to wszystko przechodzić 😞 ale ja jestem dobrej myśli badania wyjdą dobrze dzidzia po porodzie przejdzie operacje i bedzie zdrowa a Monia sie odzywała ze chodzi na jacuzzi wiec już chyba wszystko dobrze.O krwi słyszałam ale nie wiem czy tutaj maja cos takiego 😉

HEJ GRUBASY 😜 😜 😜

DZIEWCZYNY Z DARII DZIDZIĄ WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE 🙂 NIE MOŻE BYĆ INACZEJ 🙂
NAJWAŻNIEJSZE ABY DARIA SIĘ NIE DENERWOWAŁA I NIE STRESOWAŁA CHOĆ TO MOŻE BYĆ TRUDNE 😞

EMILKO KREW Z NOSA TO MOŻE BYĆ OSŁABIENIE ORGANIZMU LUB NIEDOBÓR JAKIŚ WITAMIN 😞
POŁÓŻ SOBIE ZIMNY, MOKRY RĘCZNIK NA KARK 😉

GOSIU MOŻE ZADZWOŃ ALBO POJEDŹ DO LEKARZA BO NIE DOBRZE ZE CIE BRZUSZEK BOLI 😞

• Mamusia
hej Aga 🙂juz mi lepiej to klimat tak na mnie działa 😞a krew i tak mam zła takze wiem ze przejdzie 🙂Gosiu co do tych skurczów to sa oznaki przygotowania dzidzi do porodu 🙂przeczytaj na naszym brzusiu 23tc 🙂ja tez tak mam i aga ma racje nasza macica sie powieksza a kazda kobieta inaczej to odczuwa 🙂wazne ze ze mały bryka i fika koziołki 🙂jest ok i tak bedzienas juz nic zlego niemoze spotkac chyba ze na porodówce dowiemy sie ze mamy5raczki hi hi ale to tez złe by niebyło 🙂miłego leniuchowania i smacznego obiadku 🙂

• Mamusia
Dzien dobry kobietki tylko 2 dni mnie nie bylo i tyle do nadrobienia ojej az mi sie nie chce ☺️

Witam Emilko, bo nie mialyśmy okazji się jeszcze poznac, tu wszystkie kobietki jak narazie chłopców w brzuszkach maja a ja wyłamana 😜 co prawda lekarz przypuszcza narazie ale mowi ze córcia 😆