Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc dziewczynki ja po 15 wrocilam z "pracy" i od razu do garow a raczej ich mycia :/ teraz chwila wytchnienie i chwila relaksu na brzuszku a za pol godz ide robic pizze bo moj bedzie o 19 a wiem ze juz dlugo mial na to ochote to mu zrobie a co 😜 Moj maluch dzis skacze jak szalony od rana i chyba po pecherzu mi jezdzi bo sikam co pol godziny hehehe

• Mamusia
Gosia kurcze to naprawde strachliwa sytuacja 😮 dobrze ze teraz wszystko ok ufff 🙂 a ja pol nocy nie spalam bo taka burza byla ze jak pierdykalo grzmotami t omnie wybudzalo ze snu i tez sie strachalam jak glupia i przez to spac nie moglam a rano sobie przypoomnialam ze mam w szafce stopery ojj madra glowa ze mnie szkoda ze po czasie 😁 😁

• Mamusia
Jula ja tak miala w zeszlym tyg nie martw sie bo ja tez juz paralizu dostawalam ze strachu a niepotrrzebnie widocznie tak jest ze sa dni bardziej aktywne i mniej 😉ja zreszta miala troche latania w zeszlym tyg i moze tez przez to on sobie spal caly czas a buszowal jak ja spalam a sobota niedziela odpoczywalam wiec sie rozbudzilo male lotrzysko 😜

• Mamusia
obys miala racje, ze odpoczywa sobie bo martwiace jest troszke dla mnie ze najpierw tak buszowało wrecz dzien w dzien a od soboty sporadycznie da znac o sobie

no to idz, idz bo ja tu juz całą paczke laysow fromage wciagnełam heheh jak tyc to z kims a nie samemu ;p 😁 😁

• Mamusia
no ja ogolnie tez rzadko ogladam a teraz jak sie mecze zaczely to juz wogole wole w kompie siedziec albo na spacer isc heheh czasami jak nie ma ws na brzuszku to wlacze tv ale tak to nie bardzo jestem za tymi wszystkimi milosciami i klanami a majka jakos mi wpadla w gust 🙂 taki spoko odmozdzacz 🙂