Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
to super że zakupy udane 🙂 ja wczoraj kupiłam mojemu brzuszkowi 2 pary skarpetek jedne z napisem i love mama a drugie i love papa a są takie słodziachne 🙂 🙂 🙂 lniane spodnie też mam jeszcze z poprzedniej ciąży ale szczerze to dzisiaj nigdzie jeszcze nie byłam tylko o 8 małego z mężem zawieść a teraz jest 2 kolegów u męża i siedzimy

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja musialam isc bo jutro juz bym nie miala jak a w niedziele chcemy isc gdzies i nawet nie miala bym co na dupe wsadzic 😁 a wslasnie przyjaciolika dzwonila zeby zapytac czy marcelek byl grzeczny i jej wspomnialam ze mial mala akcje z kupa i go przebieralam to nie chcial wlozyc majtek tylko same spodenki i mialam jej to napisac oczywiscie przyszlam do domu jak eweliny mama przejela marcela i zapomnialam o tym napisac w smsie i ona teraz dzowni i mowi ze wlasnie wrocili ze spaceru w tych spodenkach a jaj jej na to ze spoko tylko marcel chyba jest bez majciochow hehehe

• Mamusia
heheh no mowie ci czyste jajka a kupa to byla nawet na koszulce bo poprostu nie zdazyl a ze byl dzis rano najpierw u mnie zanim poszlismy do eweliny to czul sie troszke nieswojo i jak wszedl do lazienki na klopek to wiatrak mu za glosno ial i sie wystraszony stal i gapil no i poszlo a potem to tylko uslyszalam "cioociiaaaaa nie zdazylem " hehehe i z rana akcja kupa 😁 😁 😁

• Mamusia
buheheheh no to niezle ale nie idzie sie gniewac na takie rzeczy 😁 😁 prawie tam zwymiotowalam bo strasznie na takie "zapaszki" jestem uczulona w ciazy ale potem tak sie smialam ze szok no i chcac nie chcac musielismy isc do eweliny zeby go przebrac bo nie sadzilam ze z rana bedzie taka kupkowa jazda i nie bralam mu do nas majtek i koszulki na zmiane 😁 😁 i satad nie chcial potem zalozyc majcioch wolal wietrzyc ptaszka 😁 a potem juz grzecznie zlizywal miod z chlebka i ogladal bajki i nawet dal cioci odpoczac i nie ciagnal mnie na plac zabaw bo chyba bym padla na tym sloncu hehe

• Mamusia
podobno swojego babla kupy da sie przezyc wlasnie dlatego ze to twoj babel 🙂 ale jest git tez sie ciesze bo przynajmniej dobrze poznam swiat trzylatka hehe do tego dosc humorzastego i zacietego w sobie wiec jak jego daje rade udobruchac to nie bedzie zle 🙂 bo moje jak odziedziczy geny po nas a nie po dziadkach to mamy przechlapane 😁 😁

A u nas się w domu nawet chłodno zrobiło dzisiaj - teraz pod wieczór trochę cieplej:/ piszę mężulowi wstrętnemu tę pracę i normalnie wysiadam.. a wpieprzyłam ćwiartkę dość sporego arbuza i tak mi brzuch wypięło, że masakra;p ale taki słodziutki był;D

To widzę, ż pogotujemy się wszystkie... my jedziemy do promotorki Grześka na uczelnię.. 200 km:/ jedziemy tam dosłownie no.. góra 2 godzinki i spowrotem... Trochę mi się to nie uśmiecha, ale wiem, że jak nie pojadę i nie dopilnuję to nic z tego nie będzie;p

• Mamusia
zazdroszcze, tez bym sobie pojechała ale pewnie nie bedzie mu sie chciało jak juz zajedzimy na miejsc.
no i mam male pytanko bo nie wiem czy to normalne a ty juz w ciązy obeznana 🙂 dzisiaj mam jak nigdy wodniste uplawy a okolo 15.30 było ich strasznie dużo az mysłałam ze mi po nogach pocieknie jak myslisz przejmowac sie tym czy to normalne, dodam ze biore tabletki dopochwowe na infekcje.. zglosic sie z tym do gina czy nie ma sensu? bo slyszłama tez ze wody plodowe moga wyciekac i juz sobie wkręcam 🤨

• Mamusia
no to mnie uspokoiłaś, bo do tej pory byly takie powiedzmy normalne a teraz masakra 🤔 dosłownie jak woda ..
eee chyba trzeba bedzie cos zjesc bo głodek sie odzywa 😁 🙃
Gosi wspolczuje 200 km .. ja bede jechała 50 pare i to mi sie nie usmiecha w taka pogode ale jakos damy rade 🙂

• Mamusia
ja wszamałam narazie loda ale tym sie nie najem zaraz napade lodówke 🤪 i bede amac 🙂 fajnie bo i chlodniutko sie zrobilo juz to nie ma takiego upalu i mozna odpoczac, no to kolorowych snów Tobie i dzidzi życze w takim razie, moja popukala po lodzie a teraz pewnie czeka na wiecej 😁 😁