Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zawsze możesz poczytać na forum o pimafucinie czy pomagał kobietom czy nie i będziesz miała jakieś rozeznanie. A ja dziś mam dużo upławów nie wiem dlaczego;/ ALe nic mnie nie swędzi na szczęście

No tak pewnie 😉 Ja wkońcu się zebrałam i właśnie włoski suszę pomału dochodzę do statusu "kobieta" haha nie no żart oczywiście... 😉 Kurcze martwię się o Kamilę nic nie pisze oby było wszystko ok. No i Gosia - ah ta ciekawość może zaraz się pojawi

A być może że łożysko.. A ja jakieoś doła złapałam... Wczoraj kupiłam sobie takie trzy tuniczki i jak je teraz przymierzam to jedna jakos mi nie leży drua jest ok a trzecia z tyłu taka wielka 😞

• Mamusia
własnie nadrobiłam zaległosci i nie wiedziałam ze Darie spotkała taka sytuacja 😞 🤨 az wstyd za tych lekarzy ehh
oby dzidzia wyszła z tego cało biedactwo maleńkie, Daruś trzymam kciuki zeby wszytsko było w porządku i z Toba i dzidziusiem.Buziaki

• Mamusia
oj skad ja to znam zawsze trudno cokolwiek do ubrania mi znalezc przewaznie wszytsko gdzies wisi
w poniedziałek jak pojechałam do domu to mam pochwaliła sie jaką bluzeczke sobie kupila i oczywiscie oddała mi ją bo powiedziała ze mi teraz bardziej potrzebna niz jej haha no to skorzystałam ale i tak trzeba wybrac sie na takie zakupki jakies sukieneczki poszukac...

Hej dziewczynki 😉 widzę, że dzisiaj forum aż nadaktywne;D było co nadrabiać;p
co do infekcji to ja z Kubą też jakąś miałam, ale to na tydz przed terminem więc lekarz mi przepisał jakieś 2 dopochwowe i coś tam doustnie.. ale nie pamiętam co

A teraz.. wysłały mnie z pracy do domu.. znowu mi się słabo robi:/ ledwo na nogach stoję.. zrobiłam rano badania, po 15 mają być wyniki i postaram się wcisnąć dzisiaj do lekarza - nie czekać tydzień... Brzuch mnie dalej pobolewa, do tego te cholerne zawroty głowy i słabość... lepiej dmuchać na zimne.. jak się nie uda to dołoży mi się tydzień nerwów...

• Mamusia
hej Gosiu 🙂 ty kładz sie i lez i nie zamartwiaj sie na zapas 🙂 mnie podbrzusze bolało od soboty a w poniedziałek to chodzic nie moglam pojechałam do lekarza i narazie wszystko w porzadku a bole mogly byc spowodowane zapaleniem pecherza bo w zeszłym tygodniu dopadło mnie to swinstwo także badz dobrej mysli 🙂

na razie się nie schizuję.. póki liczę na to, że mnie dzisiaj przyjmie... gorzej jeśli nie:/ bo szczerze liczyłam też na L4 na kilka dni - tak, żeby odpocząć trochę... to może wtedy by troszkę przeszło... ale na chwilę obecną nie mogę się do poradni dodzwonić:/

na położenie się odpoczywanie trzeba mieć czas... a ja mam tyle zajęć, że nawet teraz jak wróciłam z pracy wcześniej nie mam serca po prostu leżeć... przeglądam dalej te testy na prawko teraz:/

• Mamusia
ja tam na polezenie zawsze czas znajde 😉 obrobilam sie dzis i pozniej zaczne sie uczyc no ostatniusie juz zaliczenie w piątek i na poprawe bo chcepoprawic te nieszczesne 3.5, bede mykac i czekac bo zaraz moj "mezulek" wroci z pracy 😁 buziaki i trzymaj sie

o to powodzenia na poprawkach 😉 JA SIĘ NIESTETY W KILKU PRZYPADKACH 3 MUSZĘ ZADOWOLIĆ 😜

Agu - ja do garów mam tyle co słoń do baletu więc raczej Ci nie pomogę;D ale zjeść, też bym zjadła;p;p