Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

oj.. współczuję Wam tych pępków;p
Ja na szczęście mam tak wklęsły, i tej skórki jest na tyle, że jak brzuchol mi wybija to tylko wyrównuje;D a boli jedynie jak dzidzia przycedzi;p Kuba miał takiego cela, że zawsze trafiał w pępek 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no właśnie też cały dzień mi Kamila po głowie chodzi... mam tylko nadzieję, że nie pisze bo się tak rodzinką zajęła.. oj, żeby tylko było dobrze...

Martuś wstaw zdj pępucha;D a pomyśl, że jeszcze Ci go naciągnie;p;p

no tak, z tymi badaniami.:/ lekarzami, itd... w sumie lekarza mam fajnego - doświadczenie już ma ale jeszcze młody wiec w miarę dokładny... zobaczymy...
Teraz przynajmniej będę tyle spokojniejsza jeśli u małej też żółtaczka wystąpi bo sama im podpowiem od czego;p bo tak to oni do samego końca czekają, żeby badania zrobić.. zwlekają ile mogą..

Ja też się tego momentu nie moge doczekać kiedy całe swoje serce oddam tej jednej istocie ☺️ Zakocham się na zabój , powiedziałam już Krisowi że przez 2 miechy nie będę jej wypuszczać z objęć. Więc po 2 mc będzie mógł się nacieszyć 😁 Cześć Julitko;*

• Mamusia
no tak bywa czasem ostatnio nie najlepiej sie czyłam wrecz słanialam sie na nogach ale bylam dzis u lekarza i z dzidzia wszytsko ok 🙂 wazy 340 g ale nie dała sie cała zmierzyc hehe i konkretnie nie powiedział mi co bede miała bo nie dało sie dobrze zobaczyc lekarz przypuszcza ze bedzie córcia ;D no ale okarze sie 29.10

Mi też pępek się nie wybił jak u niektórych 😉 a mam podobny do Twojego;p tylko to jeszcze kwestia tuszy - widać ja miałam więcej ciałka do rozciągnięcia;p do najszczuplejszych nie należę;p

Hej Julka! jak tam???

• Mamusia
heheh Gosia ja tez nie naleze do tej grupy uwierz mi zawsze mi waga skakala nawet o 5,6kg moze dzieki temu jak narazie i tfu tfu nie mam ani jednego rozstepa na brzuszku i piersiach.
Julita no to moje gratulacje wreszcie jakis pozytywny akcent tych ostatnich zlych wiadomosci oklask dla malej ksiezniczki w brzuszku i buziaki dla ciebie 🙂 😘 😘

Martuś ja przez całą ciąże nie miałam rozstępów... dopiero jak urodziłam:/ 1- na boczkach, 2 - na piersiach.. a brzuch i nogi to masakra.. jeszcze brzuch w miarę doprowadziłam do porządku, ale nogi to koszmar... nawet nie chcę myśleć co teraz będzie