Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się czuję świetnie bo wkońcu mój piłkarz tak mocno kopnął mnie że aż pod ręką poczułam 😁 Tylko te upały strasznie męczące i koleżanka mnie nastraszyła żebym po słońcu nie chodziła bo jest zdradliwe i można poronić 😞 Dlatego raczej w cieniu siedzę a na słońću jak czuję się słabo to idę do domku

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WIERZE ESTERCIU ŻE TO SWĘDZENIE JEST OKROPNE 😞
NO MÓJ BRAT MA CÓRECZKI BLIŹNIACZKI 🙂 TERAZ W SIERPNIU SKOŃCZĄ 4 LATKA 🙂 SŁODKIE ŁOBUZIARKI 🙂 RAZEM Z MĘŻEM JESTEŚMY CHRZESTNYMI U NICH 🙂

• Mamusia
martus u nas jest tak fajnie cieplo masakra w glowie mi sie czasem kreci od sloneczka.....gdzie tam mozna poronic od slonca etam.... musisz glowe chronic i brzuszek i tyle.... ja se nawet troche rece opalilam 🙂 🙂 ja juz sie tak mecze nawet sobie tego nie wyobrazacie wysadza mi brzuch ehhh

• Mamusia
Estercu mozna poronic od słoneczka moze nie tyle poronic ale dzidzie ugotowac jesli wody płodowe sie zagotuja takze tak jak mowisz na głowke na krycie i na brzuszek to napewno i unikac słonca od 10 do 14 a powinno byc dobrze 😉 mykam kobietki ogarnac troszke 🙂 papatki:*

• Mamusia
Hej estera choc jeszcze niepewn to gratuluje modeleczek 🙂)) bardzo dobrze bo juz chlopczykow byla spora przewaga hehe, nie martw sie ja tez mialam jakies bakterie i bralam czopki dowcipnie a teraz mam juz w domu takie ampulki docipne ze jka cos mnie tam bedzie swedziec uporczywie to mam sobie zapodac 😜

To co za lekarz powinien Cię zbadać bez dwóch zdań !! Bo każdy ma inne objawy i niekoniecznie mogłaś mieć infekcje tylko np coś Cię podrażniło a jego zakichanym obowiązkiem jest zbadać pacjenta

Esterciu przy infekcji zawsze sie zbiera większa ilość śluzu także tym się nie przejmuj, a co do tego czy mi pomógł tak pomógł mi, brałam też globulki dopochwowe na noc ale wtedy to dopiero świńśtwo wypływa

TAK ESTERCIU POMAGAŁ 🙂 ALE ZARAZ PO 2-3 TYGODNIACH GRZYBEK WRACAŁ WIĘC PIMAFUCIN MIAŁAM PRAWIE CAŁĄ CIĄŻE PRZY SOBIE 🙂 GRZYBKI SĄ CHOLERNE 😠

NIE WIESZ BO NIE ZBADAŁ CIĘ KONOWAŁ JEDEN 😠 NA TWOIM MIEJSCU POSZŁABYM JESZCZE RAZ DO NIEGO ALBO JUŻ DO SWOJEGO JAK BĘDZIE POPROSIŁA O BADANIE 😉

DOBRA BRZUCHATKI JA UCIEKAM 🙂