Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A TO BATALIA MISKOW KTOR STOJA JAK NA WOJNIE A KTORY SIE PRZEWROCI ZOSTAJE ZJEDZONY BIJE MI DZISIAJ NAPRAWDE CHYBA ZA DUZO SLONECZKA W PALICZKE PRZYGRZALO
[URL=http://img109.imageshack.us/i/bataliamiskow.jpg/][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/51/bataliamiskow.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

te żelki coś w sobie mają;p ja się dzisiaj śmiej-żelkami kwaśnymi zajadałam;p;p

Martuśka ja w poprzedniej ciąży z c wskoczyłam w d, a jak skończyłam karmić - b... masakra... biust mam ze 2 piętra niżej (co widać na zdj, co przedtem wklejałam bo odpuściłam sobie dzisiaj stanik;p)

No cóż AGuś młodość piękny wiek na Dzidzię , taka młoda mama. Kris to jest podwójnie szczęśliwy bo ma młodą mamusię i młodą narzeczoną, która u jego rówieśników już jest czymś niespotykanym i chodzi dumny jak paw że taka młoda dupa się w nim zakochała 🙃

• Mamusia
Aga o i le az o rok 😁 😁 gocha wiem ze myzawsze pikne i mlode bedziemy ale metryka to metryka heheh dla mnie najwazniejsze jest to ze potrafie dalej cieszyc sie jak dziexcko z blahych spraw i jak mam ochote idac przez miasto pohustac sie na placu zabaw to to robie i kij ze sie gapia heheh

kURDE.. GŁOWA MNIE ZACZYNA BOLEĆ..:/ MIAŁAM SIĘ TESTÓW UCZYĆ I JAK ZWYKLE NIC Z TEGO... PASOWAŁOBY SIĘ CHYBA WYSPAĆ BO RANO MUSZE NA BADANIA WSTAĆ.. A ŻEBY SIĘ PRZEBIĆ PRZEZ OGROM TYCH STARYCH SYMULANTEK TO PEWNIE PO 6 MUSZĘ JUŻ W OŚRODKU BYĆ:/

Mortishia24 napisał(a):
Aga o i le az o rok 😁 😁 gocha wiem ze myzawsze pikne i mlode bedziemy ale metryka to metryka heheh dla mnie najwazniejsze jest to ze potrafie dalej cieszyc sie jak dziexcko z blahych spraw i jak mam ochote idac przez miasto pohustac sie na placu zabaw to to robie i kij ze sie gapia heheh

otóż to! Ja np. czasem jak idę to sobie tańczę po chodniku;D i podskakuję i kręcę się w koło 😁 w huśtawki niestety mi się tyłek już nie mieści;p

• Mamusia
Marta u mnie juz w styczniu skonczone 27 🙃 ale co tam, mąz mówi, że wyglądam jak osiemnastka 🤪 a
Gosia a te badania to zawsze są uciażliwe, ja po ostatniej wizycie tez dostałąm niezłą litanie do zrobienia,aż sie boje 😮 i to jakies dziwne nazwy, że w ogóle nie wiem co to jest np. jakies VDRL, HBS itp. 🤔

Pamiętam te czasy kiedy uczyłam się testów i szłam z duszą na ramieniu. Noale zdawałam je tylko dwa razy bo pierwsze straciły ważność i musiałam drugie robić. A zdałam za piątym razem i każdy mi mówi że jestem b. dobrym kierowcą jak niejeden chłop, także nie przejmujcie się musi się udać tylko spokój i oczko do egzaminatora 😜