Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GOSIU JAK BYM MIESZKAŁA NIEDALEKO CIEBIE TO POSZŁABYM Z TOBĄ NA TE BADANIE BO WIEM ŻE DLA CIEBIE JEST TO BARDZO STRESUJĄCE 🙂
JA WIERZĘ ŻE WSZYSTKO BĘDZIE W PORZĄDKU I JUTRO PRZYJDZIESZ Z WESOŁĄ NOWINĄ I WYPIJEMY SOBIE ZA TO JAKIŚ SOCZEK 😜 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej dziewczynki długo się nie odzywałam bo też trafiłam do szpitala bo strasznie stwardniał mi brzuch i dzidzia przestała się ruszać... przeżyłam szok nie mogłam opanować nerwów i łez bo nie wiedziałam czy jechać do szpitala bo to była niedziela a moja szwagierka powiedziała, że dzidziuś może się udusić i tak spanikowałam że cała się trzęsłam zadzwoniłam do swojego lekarza i też kazał mi jechać więc pojechałam ale całą drogę przepłakałam i jak się okazało to przez nerwy zbliża mi się obrona pracy mgr i to wszystko tak wpłynęło teraz muszę na siebie uważać i nie stresować się... Cieszę się jak nie wiem co bo w życiu takiego szoku nie przeżyłam ale jest dobrze i dziś wyszłam do domciu ze względu na tą obronę bo do szkoły mam 100 km i muszę jeszcze wiele spraw załatwić w dziekanacie i u promotora... Moja dzidzia też już się uspokoiła i szaleje na całego aż brzuch podskakuje... Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła jakby mojemu skarbowi coś się stało w życiu bym sobie nie wydarowała.

Dlatego wszyscy mówią a wręcz trąbią o tym jak ważny jest spokój w ciąży.to najlepszy stan ducha dla Dzidzi 🙃 Ja teraz zanim się zdenerwuje zawsze pomyślę o Bobasku w brzuchu i mi mija... 😉

witam podupadające forum;D
tak apropo stresów -to ja, żeby właśnie o jednym trochę zapomnieć (uczę się w końcu tych testów na prawko;p) wpadłam do Was;D co tam, jak tam?? 😉

U mnie upał.. wypadałoby nago chodzić i dalej masakra.. a ja znowu ledwo się dowlokłam do domu;( nie dość, że na każdym kroku nerwy to jeszcze ta duchota... i znowu brzuszek bolał;( ehhh.. dalej się martwię bo dzidzia się chyba w ogóle nie rusza... już nie pamiętam kiedy ją poczułam ostatnio...

• Mamusia
Witam dziewczynki po długiej przerwie, ledwo wróciłam a tu czytam o takich smutaskach 😞
Daria mam nadzieje, że wszystko jakos sie ułoży i lekarze pomogą Twojemu Maleństwu !!!
Gosia, a czemu ty sie tak stresujesz, dzidzia to wszystko czuje i też sie denerwuje 😞 więc wrzuć na looozz, dla dobra Maleństwa!!!
U nas dziś straszny upał, rozłożyłam sobie parasaol na balkonie, ale jest tak gorąco, że nie można nawet wyjść na chwile. Siedzę sobie w domQ, okna pozasłaniane roletami wieć jest chłodno 🤪