Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Dziewczyny...
Kurde... wczoraj w toalecie zauważyłam na papierze śluz z lekkim rozmazem krwi (bardzo lekkim)!
Cały dzień było dobrze, dziś rano pojawiło się to znowu... 😞 Śluz jest krwisty gdy siedzę dłużej w toalecie... Tzn. przy oddawaniu stolca :/
Dziś jadę do Pl. może będzie dobrze... W razie czego pójdę do szpitala (jak zdecyduje tak lekarz)...
Macie podobne objawy?! Ale ja mam stracha............................... 🤨 😞 🤨 😞 🤨
😞 😞 😞

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Właśnie ta krewka jest razem z upławami... 😞 To nie hemoroidy... 😞
Chodzę tutaj do Ginekologa Polaka... ale nie mam się dziś z nim jak skontaktować (weekend) 😞
Język znam baaardzo słabo więc szpital odpada... 😞 Ja nie wiem co mam już robić...
Rano będe w Polsce... Boże... Żeby wszystko tylko było dobrze!!! 😞 😞 😞

• Mamusia
Czesc myszki 🙂 ja tez Kamilko jechcla ym na pogotowie tam zanim wyruszysz do Polski bo nie wiadomo czemu Ci sie tak dzieje i czy podroz nie pogorszy niczego lepiej dmuchac na zimne ale napweno bedzie ok moze zrobil ci sie tam malutki krwiaczek na ktory uciska maluch i stad te krwawienie. Trzymam mocno kciuki kochana

• Mamusia
kurcze ale sie przedwczoraj wkurzyłam wyobraźcie sobie mój mąż pracuje tutaj płaci podatki wszelakiego rodzaju i oczywiście ubezpieczenie które strasznie dużo kosztuje a 1 czerwca okazało się że zostaliśmy bez ubezpieczenia bo kasa nie moze dogadać się ze szpitalami i teraz za każdą wizytę każą płacić normalnie dostałam wścieklizny 2000 euro kosztuje ubezpieczenie a tu każą ci płacic 😠 😠 😠 😠 ciul podobno zwracaja ale trzeba ze swojej kieszeni najpierw wyłożyć a ja w środę mam usg połówkowe ale podobno ja jako ciężarna mam wszystko za darmo ale to się okaże 😠 😠 😠

Hej brzuszki! A ja właśnie w cudownym słońcu wracam do domciu (po drodze zakupy 😁), zajęcia miały się kończyć o 15 ale filozof zrobił surprajs - powpisywał wszystkim 5 i po zajęciach;D

Co tam słychać???

ehhh.. i trzymam za Kamę kciuki, mam nadzieję, że będzie dobrze 😉

możecie mi powiedzieć na czym polega to badanie połówkowe?? bo ja sobie nie przypominam, żeby u mnie lekarz użył takiego określenia.. miałam normalne wizyty:/ w tym połówkowym jest coś szczególnego???