Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia gratuluje zaliczonego egzaminu 🙂))
Martus sliczne zdjecie tymusia bedzie model po mamusce ;p
Kamilko buziaki dla otuchy 🙂)) bedzie ok
A mnie moj bobo podkopuje coraz czesciej 🙂) dzis mnie ranow lozku skopal heheh chyba zglodnial i chcial zebym wstala a wczoraj napilam sie coli i tak szalal jakby dostal cukrowego haju hehehehe

Hej Martuś! super, że się wyjazd udał 😉

mnie brzuch coraz bardziej boli... wzięłam już nawet nospę (w pierwszej ciąży też czasem potrzebowałam).. ehh.. stres jednak swoje robi;(

No tak, ja jeszcze rzadko ale codziennie mała da o sobie znać 😉 tym bardziej nie lubię jak mnie brzuch boli.. bo tu z jednej strony radocha, że się poruszyła a z drugiej.. strach, że coś jest nie tak..
Ale jutro już luźniejszy dzień, same wykłady - zero zaliczeń więc może mi przejdzie.. a po szkole;D umówiłam się z mężulem w bonarce w krk na jakieś małe zakupy ;D potrzebuję na gwałt ciążowych spodni;p ostatnio (tydz temu;p) kupiłam wszystko tyko nie spodnie.. czas na kolejną galerię;D

Już mi nawet Grzesiek powiedział, że taką jego galerianką jestem;p "jak mi kupisz spodnie to ci zrobię loda":P:P - to już brat dopisał;D hehe

• Mamusia
Hej kobietki, eh z tym brzusiem to my sie mamy, mnie od wczoraj tez dziwnie boli wiec biore nospe bo i twardnieje od czasu do czasu 🤨
ale badzmy dobrej mysli najwazniejsze ze czujemy bejbika bo dzieki temu wiem ze ma sie dobrze 🙂

Gosiu olej zbedne komentarze 🙂 poprostu ludzka zazdrosc daje o sobie znac i co najgorsze nie widzi umiaru 😮

Otóż to grunt, żeby wszystkim było dobrze;D hehe nam nawet podwójnie;p w końcu raczej wątpliwe, żeby facet się cieszył kiedy mu portfel sprzątamy;D Mój za tym nie przepada..;p i dlatego trudno go na zakupy wyciągnąć (raz na pół roku góra, teraz wyjątek zrobił;p) ale przynajmniej ma świadomość, że dlatego jak wpadnę w szał zakupów to n ie ma prawa mnie przystopować;D hehe

A ja dopiero wróciłam Dziewczynki po całodziennej wędrówce, powiem Wam ze dziwnie się czuję takla zmęczona i jakbym bardziej ten mój brzuch czuła. No i od dwóch dni pępek mnie boli ;/