Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła;p
Kurde.. znowu zamiast się uczyć przesiedziałam z Wami - jak jutro nie zaliczę możecie się czuć winne;p cholera.. liczę na fuksa..

• Mamusia
moje wojowalo do 1 w nocy 😁 i od 4 jak sie obudzilam to troszke pocwiczylo na mamusi i pozniej tak od okolo 9 😉 a teraz czasem sie odezwie 😁 co do humorku to narazie moze byc gdyby brzuszek tak nie bolał to bylo by lepiej.. Miłego słonecznego dzionka mamusie 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczyny... 🙂
Mam pytanie... Macie (miałyście) w ciąży lekko krwiste upławy?! 😮
Ja zawsze miałam taką mleczną wydzielinę... :/ Ostatnio jest to gęsty śluz...
A dziś na papierze zauważyłam gdzieniegdzie krwinki (takie leciutkie mazy) :/
Nie wiem czemu i co to... U lekarza byłam 26.05 wszystko było ok. Teraz też czuje się normalnie nic mnie nie boli... Czasem mam twardy brzuch ale czytałam ze w tym tyg. ciąży to normalne...
Do Pon. zwariuje a dopiero w pon. do Gina. idę... 😞
Jak możecie... Odpiszcie!!!
Miłego dnia pozdrawiam pa Kama
Buziaki 😘

Kamilko macica jest bardziej ukrwiona, czytałam że nawet przy seksie można ją troszkę podrażnić i wtedy ta krewka gdzie niegdzie ale napewno to jest niepokojacy objaw i powinnas jak najszybciej udac sie do lekarza 😞 3mam mocnoooooooooo kciuki!!

• Mamusia
napewno poleze bo luteina juz mi sie skonczyla a do lekarza dopiero we wtorek, to pewnie przez ta rozciagajaca sie macice i wiezadla, ponoc teraz w II trymestrze wszystko rociaga sie 2 razy szybciej, a Ty jak sie czujesz?
Kama głowa do gory, to moze byc tak jak Martula mowi lekkie podraznienie dopóki nie masz skurczy badz potwornych bóli brzucha i nie wydobywa się sama krewka to powinno byc wszystko ok, lekarz w poniedzialek wszystko Ci powie i na 100% bedzie dobrze nie martw sie bo dzidzia tedy tez zle sie czuje 😘, pomysl ze to tylko niecale dwa dni 😉

• Mamusia
Obyście miały racje... 🤨 Bo stracha mam niesamowitego...
W poniedziałek się okaże co i jak... Staram się myśleć pozytywnie!!! Dziś leże cały dzień, na dworze upał wolę nie wychodzić... I nie ryzykować...
Szkoda że z góry nikt nie może nam powiedzieć że wszystko będzie na 100% oki. 🤨
Wtedy było by łatwiej...
Dziękuje Dziewczyny 😘
Miłego dnia buziaki 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczynki witam was wszystkie. Czy mogłabym do was dołączyć??? Termin mam na 28 października jestem w 20 tc, więc półmetek. Dzidzia kopie mnie już od 16 tc, teraz to już dotkliwie i czasami boleśnie, ale to cudowne uczucie. 🙂

Jula ja sie dziś czuję troszkę zmęczona przez to że latałam jak głupia po sklepach, a jest taki upał że może wymęczyć. Ale za to odpocznę na działce u babci bo mamy dziś grilla 😁

• Mamusia
no zmarynowałam mięsko w lodowce ze 2 godzinki niech posiedzi a ja mam teraz wolne 🙂 Martus uwazaj ze slonkiem zartów nie ma, życze udanego grilka 🙂 Ilonko witamy wśród nas 🙂 A tak wogle sa jakies brzusie czy wszystkie wybyly gdzies na sloneczko? 😆

Hej wszystkim 😉
i również witam nową mamusię 😉
Najpierw - Kama nic się nie martw, tak jak dziewczyny mówią może się zdarzać a dopóki lekarz nie powie dlaczego to po prostu się nie przemęczaj i dużo odpoczywaj 😉
Kurde.. takie dzisiaj słonko a ja cały dzień na uczelni,... dopiero co egzamin skończyłam;p ale udało mi się wyjść na godzinkę posmarzyć buźkę na słonku;D
Egzaminy - chyba ok 😉 jest 4, 4.5, 3.5, i ten ostatni jeszcze bez oceny.. dzielnie spisałam wszystko ale podobno i tak daje 3 albo 3.5 każdemu;p
zjadłam właśnie spaghetti Knorra;D i chyba pasuje na pocieszenie jakieś lody kupić;p 😁

A i zapomniałam na pisać;p dzidzia dziś trochę pokopała.. ale z tych całodniowych nerwów troszkę bardzo mnie brzuszek boli;( ale może jak odpocznę przez noc to przejdzie...

a i jeszcze jedna przykra dla mnie rzecz... ogólne poruszenie na uczelni i wszyscy gadają;/ bo zauważyli, że jestem w ciąży więc ogólne gadanie. I nagle każdy się odzywa, każdy mi brzuch dotyka... a najgorsze kiedy ktoś ze znajomych nawet dobrze nie przejdzie a już obgaduje (co oczywiście wszystko słyszę) i głupie komentarze, że to wpadka... 1 - nie jest to wpadka (niektórym się to dziwne wydaje bo mamy przecież malutkie dziecko), a 2 - co im K.... do tego?? zdenerwowali mnie ogólnie...