Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Estercia napisał(a):
....nie mowi mi czesto koham cie i to mnie martwi czasami wydaje mi sie ze mnie zdradza ale to moze domysly 😞(

nie martw sie moze on tez sie boi tego co będzie oboje jesteście młodzi a faceci czasami też ma obawy na pewno kocha Was najbardziej na świecie Ciebie i WAsze kruszynki zobaczysz jak urodzisz świata po za WAmi nie będzie widział 🙂

• Mamusia
oj widzę że coś niedobrego Cię dopada nie dobrze 😞nie możesz się tak denerwować bo zaszkodzisz sobie i dzieciczkom podejdz do tego trochę bardziej z dystansem 🤨 wiem że się boisz no ale dzieciaczki już są w brzuszku więc chociaz miała byś stanąć na głowie na pewno sobie poradzisz a później kruszynki przyjdą jak podrosną przytulą Cie i powiedzą że kochaja najmocniej na świecie 🙂 życzę Ci z całego serca żeby wszystko było dobrze 🙂

Hej dziewuszki;D widzę, że tylko ja wstałam;p
Zdecydowałam, że zanudzę się w tych kielcach i zabrałam internet ze sobą;p;p

jadę właśnie przez kraków i... załamana jestem:/ znowu wszystko zalewa, znowu wszystko pod wodą.. korki, drogi wyzamykane;( fe... chcę już słońce!

• Mamusia
Gosia tam dalej taka powódź?! :/ To ja chyba przełożę ten urlop... :/ Bo jeszcze nie dojadę... 😮
Dziś wizyta u Gina... Bo boje się jakoś o ten twardy brzuch i jeszcze jakiś dziwny śluz ze mnie "wypływa" od wczoraj... 🤨
---OBY WSZYSTKO BYŁO OKI.----
Nie długo się okażę... przed tym jeszcze idę podpisać umowę o mieszkanko 🙂 I od Lipca mamy własne 85metrów!!! 🤪
Pracowity to będzie dzień bo dużo załatwiania... dobrze że słoneczko świeci 🙂 Aż się chce z domku wyjść 🙂

Zapomniałabym... : DZIEŃ DOBRY DWUPACZKI 🤪

Uffff wkońcu nadrobiłam te 30 stron u Was Dziewuszki 😜 A myślałam że nigdy nie skończę czytać ☺️ Esterciu nie przejmuj się tak ja miałam identyczną sytuację parę dni temu. Wyłam dwa dni non stop wiele sobie wmawiałam nic mnie nie cieszyło. Ale porozmawiałam z Krisem poważnie i okazało się że on mnie jeszcze bardziej kocha niż ja jego, czasem poprostu nie umie sie tego okazać... Może on wychodzi z założenia że woli Ci okazać a nie ciągle powtarzać jak Cię kocha facet ma inną naturę i może twierdzi że Ty o tym wiesz

Kama i Aqula napiszcie jak tam u gin, czy wszystko w porządku 😉 Znaczy ja jestem przekonana, że tak ale napiszcie;D

a z tą powodzią no nie za ciekawie jest... ma pozalewać te same miejsca niestety...:/ ale zapowiadają na jutro i pojutrze słońce, bez deszczu więc może się trochę osuszy..

Jak tam się czujecie?ja właśnie dojechałam do Kielc, znalazłam mieszkanie (chwała Bogu!) i wybywam powoli na zajęcia...

• Mamusia
A wystarczy ze jeden dzień mnie tu nie bylo i tyle miałam do nadrobiena uhh 😁 no ale nadrobione jest. Widze ze brzuszków nie ma wiec tez mykam.
PS: Jeszcze tylko kilka dni i moze poznam płec mojej dzidzi 🙂 Już sie doczekac nie moge 😉
Miłego dzionka 🙂