Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

O to się strasznie cieszę, że w porządku.. u nas nie dość, że tych różnych badań nie robią to nawet nie proponują za opłatą..

a na prywatne wizyty mnie nie stać;(

Kurde.. wyskoczyłam nastawić rosołek i zniknęłyście...

hej hej 😉 My pewnie odwiedzimy dzisiaj moją mamę - ale obiad niestety trzeba zrobić:/ a nie chce mi się jak...;p;p

Dzidzia mnie znów w nocy pokopała;D Jedna z zewnątrz (oczywiście Kub celował w brzuch i twarz;p) druga od środka;D i pomimo nieprzespanej nocy przeszczęśliwa jestem;D

• Mamusia
ooo widzisz doczekalas sie i to szybko 🙂 gratulki Gosiu 🙂
No my dzis do piekar do siostry meza ktora ma termin na 13 czerwca 🙂 jade jej zawiezc ciuszki od mojej przyjaciolki 🙂 a jutro jak wrocimy to chyba pojedziemy do rodzicow na weeked bo mi sie marzy grillowanie i wylegiwanie na lezaku przed domem a zapowiadaja fajna pogode na sobote i niedziele 🙂 🙂

uuuuu... cisz? nie ma nikogo? Ja właśnie wróciłam do domku - żeby się pouczyć i coś się przygotować na ten zjazd;p ale jakoś mi nie idzie.. wpadłam na brzuszka a tu cicho... 😞

Szkoda, że żadnej nie ma... liczyłam na wciągające odciągnięcie moich myśli od Kielc i w ogóle... jade jutro o 6 rano na 3 dni i już mnie szlag trafia...:/ jedyne pocieszenie, to, że w niedziele po zajęciach zostaję w krk - tam czkam na męża i idziemy na zakupy 😉 😁 😁 może tym razem uda się znaleźć fajne ciążówki;p

• Mamusia
hej Brzuszki, co słychać?
Kamila to dobrze, że brzuszek nie jest już twardy, ale jak coś to dzwoń lepiej zawsze do gina, przezorny zawsze ubezpieczony 🙂 ja jutro mam wizytę i już sie nie moge doczekac, może poznam płeć maleństwa 🤪 ale stracha też mam, czy wszystko jest z dzidzią w porządku..

Cieszę się, że z Twoim brzuszkiem już ok Kamilko 😉 ale jak możesz to zaglądnij do gina i zapytaj czemu tak się dzieje..

Aga - a Ty się na zapas nie martw - będzie dobrze! Kurde... pewnie nawet nie będę miała jak wejść na brzuszek w weekend, żeby sprawdzić jak Twoja dzidzia...

A w ogóle to jak leci?? 😆

• Mamusia
Ooo... jak tu się zrobiło tłoczno 😉 heh
No brzuszek już normalny ale wcześniej to jak kamień... 😞
Jutro pojadę do Gina. bo nie wytrzymam w tej niepewności 😞
A w Niedzielę chcę jechać do Pl. więc muszę iść bo może okaże się że wyjazd odpada... Takie rzeczy lepiej wiedzieć... I nie ryzykować nie potrzebnie...
Może to przez... No wiecie... 😉 Teges Meges... 🙂
Nie wiem może na tym etapie ciąży nie powinnam się już kochać z moim skarbem?!
Nie wiem jak to z tym wygląda... :/

Kamilko, my przy pierwszej ciąży się nie czailiśmy w ogóle;p do samego końca;D z tego co wiem nie powinno się przy ciążach mnogich i zagrożonych, ale jak Ci lekarz nic nie mówił to chyba możesz 😁 ale dla pewności zapytaj gin.
A i w pierwszej ciąży też mi czasem brzuch twardniał - lek mi powiedział, żebym wzięła np. nospę rozkurczowo. Ale to też chyba się nie powinno powielać tak "bo ktoś tak robił".. Zapytaj i upewnij się co i jak 😉

• Mamusia
Masz racje zapytam jutro a puki co się tym nie zamartwiam... 🙂
Ale jak już jesteśmy w tym temacie to strasznie dziwne uczucie co... 😉
Jak wy tu ten,tego... a tam dzidzia kopie 😉 heh Ja już tak miałam 2razy...
Ostatnio oglądaliśmy "WPADKĘ" 😉 Fajny film... Ten jej facet to w ogóle miał z tym problem 😉
Ale się pośmialiśmy... 😁

A może w tym tkwi problem? Uroiłaś sobie, że coś przez to może być nie tak, do tego jeszcze przypisujesz konkretne rzeczy..;p i stąd się bierze niechcenie;p

Daj sobie na luz;D