Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ahaa dzieki dziewczynki za komentarze na stronie :0 tak myslalam ze jakbyscie np chcialy to moglybyscie mi przeslac swoje fotki i fotki brzuszkow to sobie zrobimyi fajna galerie mamusiek pazdziernikowych 🙂 oczywiscie nasze listopadowki tez sie moga dolaczyc ale decyzja wasza jakby co to podaje maila
[email protected]

• Mamusia
spoko to czekam i zrobimy sobie piekna galerie 🙂 🙂 ale to tez jakos w weekend dopiero albo w przyszlym tyg bo teraz juz dlugi wekend zaplanowany 🙂 Martus niewazne jaki czy duzy czy maly jest twoj i jest piekny 🙂 powodzenia na usg 🙂 Gosia spokoojnie ja tez sobie musze zrobic cos bo po pierwsze nie jestem zbyt fotogeniczna a po drugie niecierpie pozowac do zdjec blee 😜

A ja powiem wam Dziewuszki że uwielbiam zdjęcia ale też takie profesjonalne, nawet mam konto na stornie modelingu i juz pare razy do mnie fotografowie wypisywali z propozycjami ale Kris mi nie pozwala bo zazdrosny no i co mam zrobic 🙃

Coś Ty Gosiu on nawet był zazdrosny jak umyłam włosy przed odwizieniem na dworzec chłopaka przyjaciółki bo stwierdził że to dla niego... zazdrosny jak cholera ale dobrze ze to taka przyjemna zazdrosc nie chorobliwa tylko przyjmowana jako dogadywanie z nutka smiechu

a tu dalej nikogo?? 😞 najdałam się pysznym arbuzem i łazankami;D - znowu pękam;D;p

ehhh.. nie wiecie o czym pożytecznym możnaby nauczyć 6-latka na lekcji przyrody?? 😞