Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No tak, ja siedzę w pracy i w sumie nie mam co robić więc brzuszka okupuję ale faktycznie, że nie każdy musi tak samo;p

Ja byłam w Anglii 4 miesiące... mieszkałam w Bognor Regis - świetne miejsce, śliczne ale na wakacje.. praca tam mnie nie rajcowała.. zraziłam się do ludzi - czarnych, homoseksualnych.. bardzo nieładnie udowodnili mi, że mają swoje prawa, większe niż każdy przeciętniak;p

A co do waszych strachów.. ja też w tą noc się dziwnie czułam (może dlatego nie mogłam spać?) , bałam się pomimo, że mąż był w domu.. ale zwaliłam to na swoją wyobraźnię, nigdy nie gaszę światła za sobą, jak jest ciemno nie podchodzę do okien ani do drzwi wyjściowych... Panicznie się boję, że coś się stanie - mi, mojej rodzinie... już się tak do tego przyzwyczaiłam, że wczoraj nie wydało mi się to dziwne...

• Mamusia
jakie pijaczki 😁?? Gosia mam to samo nie zasne przy otwartych drzwiach od sypialni bo jak sie budze w nocy to mi sie wydaje ze ktos lazi po przedpokoju nie cierpie chodzic w nocy do ubikacji bo mam lazienke naprzeciw drzwi wejsciowychi mi sie wydaje ze ktos mnie podglada przez wizjer chyba swiruje w ciazy hehehehe ogolnie jak jest ciemno nie nawidze byc sama w domu musze miec wszedzie pozapalane swiatlo telewizor w kazdym pokoju bo inaczej sie boje hheheh

• Mamusia
ja za to pracowalam z fajnymi ludzmi 3/4 to byli kurdistanczycy wiec bylo naprawde smiesznie szczegolnie jak z kolezanka uczylysmy ich na kazdej przerwie na stolowce j.polskiego heheh 🙂 ja bylam tylko pol roku i wrocilam bo moj zwiazek z kondziem stanal pod znakiem zapytania i wybralam milosc 😜

ja się tv boję włączać.. najgorzej jest jak wiem, że mąż po wyjściu nie zamknął drzwi na klucz - Boże co ja przechodzę, żeby się przełamać i zamknąć je:/ a w sypialni mam przy drzwiach w gniazdku 1-watówkę;p żeby mieć półmrok a nie ciemność bo bym zwariowała;p

Ja też nie... i teraz żałuję, że np nie zrobiłam wcześniej prawka - teraz mnie to tyle nerwów kosztuje:/ oczyma wyobraźni non stop wypadek widzę z sobą w roli głównej.. ja to już mam takie schizy, że czasem wydaje mi się, że ktoś mijający mnie wyciągnie nóż, pistolet i załatwi mnie na cacy.. Teraz nocą bym sama z domu nie wyszła, boję się nawet wiatru.. a kiedyś? chodziłam od imprezy do imprezy po nocach, po barach, cmentarzach i świat do mnie należał;p Teraz taki cykor się ze mnie zrobił;p

• Mamusia
heheheh bo juz sobie pomyslalam ze myslisz ze pijemy i mamy takie jazdy z tymi baniem sie hehehehe
no u mnie na 4 pietrze mieszka taki pijus i robi czesto libacje i potem slyszy sie o2,3 w nocy te szczury pod klatka jak dra morde:/ ale byla juz u mnie pani z administracji i kwestia czasu jest eksmisja tych "lokatorow" 🙂

• Mamusia
Boze mam to samo nawet ostatnio gadalam z przyjaciolkami ze jak sie mialo po 17,18 lat to sie przez las wracalo z dyski w dwie i bylo ok chodzilo sie na cmentarz o polnocy(bo to niby test na odwage mial byc :/) a teraz z drugiej zmiany sie balam wracac sma a mam 5 min z przystanku do domu bo oczywiscie prawko zaczelam robic ale po pierwszym oblanym egzaminie dalam sobie spokoj i tyak juz pol roku mi przelecialo kolo nosa :/

To istna masakra jest... mi takie strachy się zaczęły jak zaszłam w ciąże.. i powiem, czasem mnie to strasznie psychicznie męczy:/ czuję się jak jakaś wariatka;(
nie wiedziałam, że pójście na cmentarz to test na odwagę;p 😁 ja chodziłam bo tam mi było dobrze - ludzie mi zawsze na nerwach grali, a tam byłam ja i spokój. Szłam w nocy pomyśleć, posiedzieć w swoim towarzystwie;p

Teraz? teraz to nosa za drzwi nie wychyle jak mnie ktoś nie asekuruje, nie wejdę do ogródka gdzie jest pies, zawału dostaję jak mi ktoś do domu wejdzie a się go nie spodziewam... paranoja, to już jest paranoja

haha 😁 ja jak zaczynam sprzątać to też mam wrażenie, że coś mi się stało;D porządek uwielbiam, ale samo sprzątanie - fe;p zmusić się nie mogę;p

Jak tam dzionek Aguś leci??;D

ja kawy nie piję.. ale ostatnio chcicę na pepsi mam (też kofeina w sumie) i bóle głowy mi przeszły - bo chyba takie ciśnieniowe miałam..

A u nas się troszkę wypogadza;D ale co z tego jak wieczorem znów deszcz zapowiadają...

• Mamusia
GoGr właśnie podejrzałam, że jak bedzie synek to chcesz mu dac na imie Mateuszek 🤪 mam chrześniaka Mateusza i musze ci powiedziec że jak był mały to taki nicpoty był że hej, ale jaki przy tym kochany !!! teraz super chłopczyk wyrósł, ma juz 7 lat 🙂 także dobry wybór 🙂

pepsi czy coca cola;p jeden diabeł tylko w bąbelkach różnica;p a dobrze trzeba myśleć bo wiesz jak to jest;p wmówisz sobie, że może być źle to zaraz się tak stanie... a póki wierzysz, że jest ok to tak jest;D

No Mateuszek, Mateuszek 😉 Kubę też chciałam Mateusz nazwać ale mąż nie chciał więc daliśmy mu odwrotnie imiona męża, drugi raz mateuszka sobie nie dam wybić z głowy;p ale raczej liczę na córę;p za 2 tyg usg toi może się okaże co będzie 😉