Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziękuję brzuszki 😘, ok nie ma sprawy użycze ci 😁 mój Łukasz sie smieje ze mam to po nim bo on tez zawsze wszystko zostawiał na ostatnią chwilę i wogole do notatek nie zaglądał a pozniej przychodził z 4 albo 4,5 hahah

• Mamusia
a no i pewnie bedzie tak jak Gosiu mowisz że jak Kamilka miałaś w brzuszku to do szkoły chodziłaś a teraz on jest mądrutki i najlepszy w klasie 😆 to pewnie nasze dzidzie tez takie będą 😁
Agula oklask za to ze sie udało 😁 a co tam oklaskam was wszystkie;D

to tak jak mój.. tylko mi jakoś z niego nie przechodzi;p Raz mi się tak udało, uczyłam się dosłownie na godz przed egzaminem.. ale babka zrobiła stricte to co było na wykładach, a zdążyłam sporo powtórzyć więc zdałam nie przez farta tylko bo umiałam.. teraz to już się nie uda...

Gratulacje Aga 😉

Jula bo coś w tym chyba jest - ja też byłam w ciąży cały rok akademicki;p (w październiku zaszłam w ciąże a w sierpniu urodziłam;p) i widzę, że Kuba jest bardzo inteligentny jak na swój wiek. Wiem, że rozumie co do niego mówię i widzę jak świadomie mnie próbuje wyrolować;p z ogromna radością oczywiście hehe Może fakt, że przez całą ciąże się uczyłam gra jakąś rolę w tym wszystkim???

Dziewczynki odebrałąm wyniki no i kryształki znikły prawie do zera ale inna niepokojąca kwestia jest;/ W badaniu ogólnym moczu wyszły mi leukocyty a w osadzie wyszły one 10-15 w polu widzenia a dopuszczalne jest 0-5 w polu widzenia. Zawsze coś musi mnie zdenerwować martwię się teraz o malca bo w piątek jak oddawałam mocz było ich 1-3 w polu widzenia

• Mamusia
Pewnie cos w tym jest zobaczymy jak nasze maluchy pojdą do szkoły 😁 A ty Marto nie stresuj sie nie porzebnie bo wszytsko napewno bedzie dobrze. Pojdziesz z wynikami do lekarza i on oceni jak trzeba postapic. a tym czytaniem i stresowaniem sama sie nakrecasz. Sama tak robilam i przez to nakrecanie sie dostałam skurczy i w szpitalu wylądowałam teraz tak nie robie i jest ok wiec spokojnie a wszystko bedzie dobrze.

Święta racja Jula, święta racja 😉
chociaż czasem to czytanie pomaga... ja np do dziś wierzę, że ze szpitala z młodym wyszłam tylko dzięki temu, że mąż mi przyniósł "Mam dziecko" do poczytania... Kuba miał żółtaczkę, a ja anemię.. Wiec Kuba za dużo krwinek czerwonych, których wątroba nie mogła przerobić a ja za mało.. i oni mi podawali tabletki krwiotwórcze - przy karmieniu piersią (!) .. stwierdziłam, że może przenikać... i przestałam je brać.. wtedy automatycznie z młodym lepiej, pomyślałam, że to przypadek i zaczęłam znowu i od nowa gorzej:/ i dobrze, że ta gazeta bo ja bym brała leki a mały z żółtaczką by się nie rozstał..

• Mamusia
Ja tez jak bolał nie brzuch, głupie przeziebienie złapałam i lekarz cos przepisał to siadałam i czytałam i sama sie nakrecałam nie potrzebnie, nie ma co chuchac i dmuchac na dowód przykłąd: moja Gosia chuchała i dmuchała i miała zatrucie ciążowe ze w 8 miechu cc jej robili. A to wszytsko z czego? Z głupiego denerwowania się wiec niestresowac sie bo to najgorsze co mozemy zrobic. Dbac o siebie odpowiednio i napewno wszytskie urodzimy zdrowe i szczesliwe maleństwa 🙂

• Mamusia
czesc dziewczynki jak tam wasze brzuszki 🙂
ehh jakie to było piekne 🙂
a teraz do rzeczy mam 2 KOMBINEZONY po moim synku na sprzedaż podrzucam wam linki na allegro SA ONE JESIENNO ZIMOWE

http://www.allegro.pl/item1065951455_sliczny_milutki_prawie_nowy_kombinezon.html

http://www.allegro.pl/item1065963303_sliczny_kombinezon_jesien_zima_0_3m.html

sa naprawde bardzo ładne i zadbane ten pluszowy był użyty moze z 5 razy ponieważ mały sie urodził pod koniec marca a on jest bardzo cieplutki tak do 60cm lekko i 4,5 -5 kg sie zmieści

życze wam duzo siły na te ostatnie miesiące i wytrwałości :* duzo zdrówka

ja dużo czytałam i dalej czytam, ale raczej nie pod kątem wyszukiwania problemów z dzieckiem 😉 tak informacyjnie - na wszelki wypadek;0 i tak zakładam, że będzie dobrze 😉