Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Takie rzeczy się nie zdarzają;p ja to chyba się uzależniłam od kompa bo non stop na necie jestem;p i na brzuszku ostatnio;D

co słychać? jak tam dzień mija???

• Mamusia
To co u was??? Jaką pogodę macie i samopoczucie???
Ja dziś jakoś sennie... po obiadku spałam z 2h. i dalej coś mi się oczy kleją, ale muszę przetrzymać bo co będę w nocy robić... 😉 Pogodę mam w sam raz... cieplutko ale z orzeźwiającym wiaterkiem 🙂
Czyli w sam raz dla nas... 😉 Ja przynajmniej nie lubię upałów dziś jest akuratnie 😉 😉 😉

U nas pogoda dość nawet się zrobiła.. ale co się działo w nocy..
http://limanowa.in/galeria,148.html <-- zdj co ten deszcz narobił niedaleko nas:/

a z tym spaniem to masakra.. ja ostatnio do spania się zmuszam;p w nocy nie śpię, w dzień też nie potrzebuję;p Tylko głodna cały czas jestem;D

No własnie... powiem Ci, że inaczej jak się słyszy o takich rzeczach gdzieś.. ale jak się to widzi na miejscu.. taką tragedię.. i jak tu mieć dobry humor? i nie bać się jak zapowiadają tylko deszcz...

• Mamusia
To tak jak ja 🙂
Dopiero były truskawki i jogurt... i znowu myślę co by tu dobrego wszamać 😉
Wczoraj męczyłam się z zgagą... Jogurt naturalny... po 15min. szklanka ciepłego mleka 🙂 I przeszła 😉 Wieczorem pewnie znowu mnie czeka... :/ słyszałam ze to podobno na włosy :/ tzn. że dziecku rosną :/ ile w tym prawdy...?! 😉

Uroki ciąży ja też stale coś muszę jeść. Jak ja się cieszę że z domu się wyprowadzam w lipcu z narzeczonym bo mam chyba nierodzoną matkę jest żmiją, która kocha tylko jedno dziecko mojego 7-letniego brata a do mnie przed chwila powiedziala zaraz dostaniesz w papę co myślisz że jesteś w ciąży to cię nie uderzę. Patologia jakaś ... Ludzie którzy nie umieją trzymać nerwów na wodzy i wychowywać dzieci nie powinni ich wogóle mieć 😠 Cieszę się że będę mogła swojemu dziecku pokazać jak bardzo je kocham i narzeczonemu że wkońcu znalazłam tą swoją połówkę bo w domu nigdy nie miałam poparcia przez matkę ... A do ludzi poukładana i inteligenta fałszywość;/

• Mamusia
Kurde... i jak tu nie wierzyć w 2012 :/ ?!
jak takie rzeczy się dzieją... u nas ostatnio 15latek (!!!) podziurawił nożem kolegę za ... MP3!!!
Koszt 40zł?! MASAKRA DOKĄD TEN ŚWIAT ZMIERZA!!!
Trzęsienia ziemi , Powodzie... a najgorsze jak ludzie zabijają się nawzajem za nic!!!
Przykre!!! 😞 😞 😞
Mój Łukasz ostatnio jak wrócił z pracy i o tym usłyszał to aż się popłakał... Podszedł do brzucha na pogawędkę (jak robi codziennie 🙂) i powiedział:
"(...)SIEDŹ TAM ILE SIĘ TYLKO DA SKARBEŃKU... TUTAJ TAKIE DZIADOSTWO ŻE LEPIEJ TAM SPOKOJNIE I BEZ STRESU POSIEDŹ..." 🙂
Miło mi się zrobiło (jak zawsze kiedy z brzuszkiem gada) ale zarazem smutnie... bo to prawda niestety 😞

• Mamusia
Marta przetrwaj to jakoś... 😞
Kurde no nie ciekawie to wygląda... Pocieszaj się myślą że nosisz w sobie życie które już bardzo Cię kocha i potrzebuje !!! 🙂 I że już nie długo zamieszkacie razem!!! Tyle wytrzymałąś to i ten miesiąc dasz radę !!! 🙂
Trzeba być twardym nie mięckim 😉 jak to mówi mój Skarbek 🙂
Nie ma to jak na swoim!!! Jacy rodzice by nie byli na swoim zawsze najlepiej!!!
My mieszkamy razem od 7mies. ale w kawalerce :/
Dziś podpisywaliśmy umowę i też 1.07 idziemy na swoje własne ogromne mieszkanko!!! 🤪
85metr. z balkonem!!! Bardzo się cieszę bo już powoli będzie można inwestować w pokoik Niuni 🙂 🙂 🙂

Myślę poważnie nad przemieszczeniem się na ten miesiąc do Krisa domciu bo zawsze mówił że jak mama mi mówi "to pakuj torbę i do Krzyśka" żebym wkońcu to zrobiła że jego rodzina jest też moją. ALe zobaczymy jak to będzie

Staram się.. Ale smutno że w matce nie ma się poparcia co bym nie zrobiła to i tak źle i nic nie robię dla domu ...;/Ale dobrze że Kris jest dla mnie oparciem. Czasem myślę że ona jest zazdrosna bo jak nie miałam faceta to jakoś się dogadywałyśmy ale tylko się ktoś pojawił i zawsze źle tak jakby rywalizowała z nim

Gosiu ile kosztuje sms do ciebie do Austrii? Bo jadę do Krisa narazie do poniedziałku a później zobaczymy a chciałabym Wam dać znać jak to u mnie z tym USG i wynikami, tylko nie wiem czy tyle mam na koncie bo jak sie rozpisze na 5 smsow 😉

• Mamusia
Hej kochane mamusie 🙂 alez sie obzarlam racuchami auuuuc 🥴 moje pomysly kulinarne mnie dobijaja fizycznie i kilogramowo 😁
Kamilko alez chaciorka 80 m az ci zazdroszcze ale w dobrym znaczeniu bedziecie sie mogli w chowanego bawic z Lukaszem heheheh
Martus ja tak mialam dlugo z mama jak mieszkalysmy razem u mnie byla na piedestale zawsze mlodsza siostra a odkad mieszkam osobno stosunki polepszyly sie o 360 st wiec glowka do gory bedzie ok 🙂