Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Brzuszki!!!
Właśnie wróciłam od lekarza, dzidziuś jest zdrowy, machał do nas raczkami, ruszał nóżkami, no i chwalił się siusiakiem 🤪 będzie synek na 1000000 % normalnie, to świntuch jeden, nie szło nie zauwazyć tego fifolka 😉tak go pokazywał 🤪 męzuś bardzo szczęśliwy, dumny jak paw 🙂 ja tez bardzo się ciesze, chociaż liczyłam że może sie córunia uda, ale najwazniejsze że jest zdrowy! Wazy już 150 gram, tyle co jogurt hehehhe...
Pozdrawiam serdecznie i zajrze później 🤪

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to zdjęcie przed wczoraj 🙂 wczoraj stanęłam na wagę i mam 7 kg na plusie tylko nie wiem gdzie no ale co tam 😁 ja dzisiaj mam dzień sprzątania od rana ze ścierą biegam jeszcze tylko łazienka mi została i koniec a potem upieke ciastka miodowe bo mam parcie na słodkie 😁

• Mamusia
Tu znowu pusto... 🥴
Ja u lekarza nie byłam... 😞 Tzn. byłam ale lipa... bo zamknięty 😞
Zrobił sobie długi weekend... 😞 Ja tu wariuje a ten odpoczywa... Łukasz mnie już trochę uspokoił...
Musi być dobrze, ale wolałam to sprawdzić i upewnić się na 100% jak mam zamiar do Pl. jechać...
Sama podróż to 11h. ... Męczące... 🤢
Ale muszę bo chcemy się tutaj pobrać... 🤪 I potrzebuję akt urodzenia i zaświadczenie że jestem panną... a to zaświadczenie mogę tylko osobiście odebrać... :/
Nie mogę tak panikować ale czasem nie umiem inaczej... no cóż... spokojna bym była jakbym chodziła do lekarza co tydzień i zapewniał by mnie że WSZYSTKO JEST I BĘDZIE DOBRZE!!! 🙂
Ale Musi być dobrze!!! 🙂 Nie ma innej możliwości... 🙂 I tak staram się myśleć...
Miłego dnia Dwupaczki 😉 Buziaki 😘 Bo chyba sama do siebie piszę 😉 heh

hej hej brzuszki! 😉
Aga gratulacje i brawa dla synusia! 😉
Kama nie martw się nic 😉 skoro już kiedyś ustaliłyśmy, że Bóg tam na górze czuwa to znaczy, że jeśli lekarza nie było to nie ma potrzeby, żebyś mu głowę zawracała a z dzidzią jest ok;D

Ja właśnie wróciłam z uczelni;D dwie kolejne 5 zaliczone;D -ale to za poprzednie egzaminy, gorzej z jutrzejszymi;p Dzidzia mnie kopie, a właściwie poszturchuje cały dzień z czego się baaardzo cieszę 😉

A co tam u Was?? jest tu kto w ogóle??? 😉

WITAM WAS ZGRABNE I POWABNE GRUBASKI 🙂
MAM PYTANKO GDZIE SIĘ PODZIEWA MONISIA1989 ??? JAKOŚ DAWNO JEJ NIE WIDZIAŁAM 🥴
OBRAZIŁA SIĘ NA WAS CZY MOŻE MA PROBLEMY ZDROWOTNE PODCZAS CIĄŻY ???? 🤨

• Mamusia
no w końcu mam chwilę żeby usiąść 😮a tu juz 20 🤪 Gosiu serdecznie gratuluje zdanych egzaminów jutro tez dasz sobie radę kciuki będą trzymane 🙂
Agnieszko Monika leżała w szpitalu bo miała za mało fosforu i nerwicę ale wyszła bo na chwile się pojawiła a później znikła więc nie wiem mam nadzieję że wszystko z Nią ok 🙂

Kurcze mi się jakimś cudem udało się wykąpać;p jestem dzisiaj na innym mieszkaniu i masakra jest normalnie... nie dość, że wylądowałam w 1 łóżku z koleżanką, nie dość, że państwo dziadkowie zostawili nas z gigantycznym psem, który waruje w korytarzu (na szczęście wrócili bo bym zwariowała tak się psów boję - nawet anka mnie musiała do łazienki odprowadzić i czekać na mnie;p)... a co do łazienki.. wrrrr, wszędzie pełno sierści,v wanna nawet dość spoko ale.. nie działa prysznic a kran jakiś taki krótki - Boże, żebyście wiedziały jak ja się musiałam nagimnastykować żeby głowę umyć;p;p chyba trzeba szukać czegoś innego..

Juluś - Twój fart jak najbardziej potrzebny mi jest - na jutro..:/ dzisiaj były tylko wyniki 😉 ale cieszę się bo też nie byłam ich pewna;p

• Mamusia
no to uzyczami ci mego farta obys nie musiała z niego kozystac ;p widze kolejne piąteczki;p a ja uciekam cos sobie uprychcic 😉 Martus tu u nas tez słoneczko prazy procz malgo spacerku posiedziałam sobie jeszcze na parapecie bo zajefanie grzeje a ja z okna mam nawet i cudny widok wiec czemu by nie 😁