Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No to zapytaj lekarza;D tym bardziej jeśli ochota jest;D i do boju;p;p

Aguś myślę, że to dzidzia;D takie śmieszne uczucie;p ja też na razie tak skromniutko czuję ruchy...

Agula0183 napisał(a):
mi lekarz nie powiedział że nie możemy, ale jakos tak blokuje sie w środku, ale czasem nie wytrzymuje 😉

u nas mąż się na początku bał, że coś dziecku zrobi;p przy 1 ciąży;p
ale to nieprawda, bo jak kobieta ma orgazm i wytwarzają się w organizmie hormony szczęścia to i dziecko jest szczęśliwe;D

o tak 😉 dokładnie jak plumkanie rybki albo takie trzepoczące skrzydełka motylka w podbrzuszu;D
Ja Kubę poczułam wcześniej, tak mi się wydaje 😜 ale od początku wiedziałam, że to on.. nawet mi przez myśl nie przeszło, że to może być coś innego - wiedziałam, że moja dzidzia daje o sobie znać 🙂

Mam zjazd na uczelni:/ kurde uwaliło mi się studiować 200 km od domu (tylko wtedy nie miałam męża ani dziecka..) i mam właśnie 2 egzaminy w sobotę:/ ciężko będzie bo w ogóle się wziąść za to nie mogę;p

do tej pory jeździłam na przemian autobusem i z mężem.. No ale Grzesiek już nie ma zjazdów.. na szczęście okazało się, że nasz znajomy nie dość, że na tej samej uczelni studiuje to jeszcze na moim roku;D więc przynajmniej wygodnie dojadę;p no ale o 6.30 wyjazd...

Ja też planuję przerwę po licencjacie.. ale mam nadzieję, że jakoś uda mi się na mgr potem wrócić;p